Sortimo SR5 : Όλα στη θέση τους!

Ένα καινοτόμο σύστημα διαμόρφωσης και τακτοποίησης του χώρου φόρτωσης των ελαφρών επαγγελματικών προτείνει η Sortimo στους πελάτες της.

Η ηγέτιδα εταιρία στην παροχή λύσεων για την μέγιστη παραγωγικότητα παρουσίασε ένα ευρύ φάσμα καινοτομιών για το εμπόριο, την εφοδιαστική αλυσίδα και την βιομηχανία. Ξεχωρίζει, η νέα πλατφόρμα mySortimo που παρέχει μια μοναδική ποικιλία προϊόντων και ψηφιακών υπηρεσιών, όλα από μια πηγή, που επιτρέπουν την βελτιστοποίηση της καθημερινότητας των επαγγελματιών μέσα από εξατομικευμένες λύσεις διαμόρφωσης και οργάνωσης του κινητού χώρου εργασίας.

1 (Medium)

Εν τω μεταξύ η μάρκα παρουσίασε την 5η γενιά αποθηκευτικών λύσεων για βαν, το SR5, ένα μοναδικό σύστημα ραφιών που ταιριάζει απόλυτα στις αναμονές της κλούβας κάθε LCV. Πλαϊνά προφίλ αλουμινίου, μεταβλητή τοποθέτηση ραφιών, περισσότερος χώρος στο πάτωμα και εκμετάλλευση ακόμα και της οροφής είναι μερικά από τα χαρακτηριστικά της νέας σειράς.

Μέγιστη αξιοποίηση χώρου

Το SR5 είναι ένα σύστημα ραφιών που σχεδιάστηκε σε ένα ψηφιακό περιβάλλον και υπερβαίνει κατά πολύ τις υπάρχουσες απαιτήσεις σχετικά με την εκμετάλλευση του χώρου φόρτωσης, την ασφάλεια, την ποιότητα και τη βέλτιστη οργάνωση του χώρου εργασίας. Αυτό σημαίνει ότι κάθε μεμονωμένο στοιχείο συμβάλλει στο πιο ευέλικτο σύστημα ραφιών, το οποίο είναι εύκολο στη διαμόρφωση, αλλά έχει μέγιστα οφέλη σε ελάχιστο χρόνο συναρμολόγησης. Το νέο σύστημα ραφιών επιτρέπει την τέλεια οργάνωση του χώρου εργασίας ακόμα και στους πιο στενές κλούβες και δημιουργεί ένα ιδιαίτερα αποδοτικό εργασιακό περιβάλλον για τους τεχνίτες και τους τεχνικούς των υπηρεσιών, με 100% εξατομικευμένες λύσεις και δυνατότητες, με μέγιστη εκμετάλλευση χώρου φόρτωσης, την ενσωμάτωση εργαλείων, μηχανημάτων και αναλωσίμων, χάρη στο Sortimo EcoSystem.

5 (Medium)

Το SR5 είναι κατασκευασμένο με τρόπο εντελώς διαφορετικό από όλα τα προηγούμενα συστήματα οροφής van. Η στερέωση του συστήματος ραφιών στη θέση του πραγματοποιείται μέσω των νέων πλευρικών προφίλ αλουμινίου και των ενσωματωμένων σημείων πρόσδεσης ProSafe στο πάτωμα SoboPro. Αυτό σημαίνει ότι το SR5 μπορεί να εγκατασταθεί απευθείας στο όχημα στο συντομότερο δυνατό χρονικό διάστημα. Επιπλέον, ο πελάτης επωφελείται από σημαντικά μεγαλύτερο χώρο στο εσωτερικό της κλούβας καθημερινά, ακριβώς επειδή η στερέωση γίνεται μέσω των συμπαγών και ανθεκτικών πλευρικών προφίλ αλουμινίου ενώ το σύστημα όχι μόνο είναι πιο οικονομικό από όλα τα προηγούμενα σχέδια αλλά υπόσχεται επιπλέον σταθερότητα και ασφάλεια. Ακόμη και ογκώδη μεταφορικά αγαθά, όπως για παράδειγμα μια ευρωπαλέτα, μπορούν να χωρέσουν και να μεταφερθούν ταυτόχρονα με το σύστημα της Sortimo, όσο μικρή και αν είναι η κλούβα.

4 (Medium)

Προσοχή στη λεπτομέρεια

Μια περαιτέρω βελτιστοποίηση για τη μέγιστη εκμετάλλευση του χώρου φόρτωσης προέρχεται από την τέλεια προσαρμογή του συστήματος ραφιών στα περιγράμματα του οχήματος. Με απλά λόγια, ο πελάτης μπορεί τώρα να τοποθετήσει τα τυποποιημένα ράφια σύμφωνα ακριβώς με τα περιγράμματα που διαθέτει η κλούβα του οχήματός του. Το προφίλ αλουμινίου το καθιστά δυνατό αυτό, καθώς η στερέωση του ραφιού είναι μεταβλητή τόσο προς τα εμπρός, όσο και προς τα πίσω, αλλά και σε ύψος.

6 (Medium)

Μια επιπλέον δυνατότητα εξοικονόμησης χώρου αποτελούν τα τυποποιημένα ράφια, τα οποία διατίθενται σε διαφορετικές εκδόσεις και μπορούν να εξοπλιστούν με SR-BOXXes. Τα SR-BOXXes είναι απολύτως μοναδικά στην αγορά των σχετικών συστημάτων για οχήματα τύπου βαν. Για να εξασφαλιστεί η βέλτιστη χρήση του χώρου στο ράφι SR5, τα BOXXes μπορούν να ενσωματωθούν τόσο πάνω όσο και κάτω από τα ράφια του συστήματος SR5, χρησιμοποιώντας πλαστικές ολισθήσεις και έτσι η ποσότητα των SR5 BOXXes που μπορούν να χρησιμοποιηθούν διπλασιάζεται. Τα σταθερά και ελαφριά πλαστικά κουτιά παρέχουν επαρκείς δυνατότητες αποθήκευσης για τη μεταφορά μικρών εξαρτημάτων και αναλώσιμων υλικών και ως εκ τούτου αποτελούν τη βέλτιστη βοήθεια για την οργάνωση στο όχημα. Το προαιρετικό διαφανές καπάκι σε κάθε κουτί επιτρέπει την άμεση επισκόπηση του περιεχομένου και επιτρέπει γρήγορη πρόσβαση χωρίς να χρειάζεται να βγει τελείως το κιβώτιο από το σύστημα. Οι πλαστικές πλάκες επιτρέπουν την απλή έξοδο των κουτιών BOXX, μετατρέποντάς τα σε μικρά συρόμενα συρτάρια. Με ελαφριά ανύψωση του SR-BOXX μπορεί να αφαιρεθεί εντελώς και, χάρη στο καπάκι του, μπορεί να στοιβάζεται με άλλα κουτιά. Επιπλέον, το καπάκι προστατεύει τα περιεχόμενα των SR-BOXX στο όχημα και στο εργοτάξιο από τη σκόνη και τη βρωμιά.

8 (Medium)

Παράλληλα,  το αποδεδειγμένο σύστημα ασφάλισης φορτίου ProSafe είναι διαθέσιμο στους διαδρόμους του οχήματος, έτσι ώστε μεγάλα αγαθά να μπορούν επίσης να ασφαλιστούν απευθείας στη λύση SR5. Έτσι, το σύστημα SR5 επιτρέπει την τέλεια οργάνωση ενός χώρου εργασίας στους πιο στενούς χώρους, δεδομένου ότι κάθε μεμονωμένο στοιχείο αυτού του έξυπνου συστήματος ραφιών σχεδιάζεται έτσι ώστε ο χώρος φόρτωσης να μπορεί να χρησιμοποιηθεί στο μέγιστο.

7 (Medium)

Η λύση SR5 εγγυάται τα υψηλότερα επίπεδα παραγωγικότητας και βελτιστοποίηση των διαδικασιών εργασίας μέσω της ενσωμάτωσης της μεθόδου 5S, η οποία προέρχεται από την Ιαπωνία. Το SR5 πληροί όλες τις απαραίτητες προϋποθέσεις καθώς παρέχει ειδικές δυνατότητες διαμόρφωσης προσαρμοσμένες στις διαδικασίες εργασίας, μέγιστη οργάνωση μέσω διαίρεσης αλλά και δυνατότητες επισήμανσης μέσω ετικετών mySortimo. Οι τεχνίτες και οι τεχνικοί σέρβις επωφελούνται από τη γρήγορη επισήμανση ολόκληρου του συστήματος ραφιών SR5 μέσω αυτοκόλλητων ετικετών και τη σημαντική απλούστευση της καθημερινής τους εργασίας μέσω της εύκολης οργάνωσης του χώρου εργασίας στο κινητό συνεργείο τους.

12 (Medium)

On-line διαμόρφωση

Με τη λύση SR5, η Sortimo International GmbH προσφέρει στους πελάτες της μια νέα διάσταση, όχι μόνο στην υλοποίηση αλλά και στην αγορά συστημάτων για βαν. Και αυτό επειδή το SR5 με όλα τα πλεονεκτήματα της πλατφόρμας mySortimo μπορεί να διαμορφωθεί online σε μερικά μόνο βήματα και στη συνέχεια να παραγγελθεί απευθείας. Η online διαμόρφωση παρέχει στους χρήστες το πλεονέκτημα να διαμορφώσουν οι ίδιοι το σύστημα, σύμφωνα με τις προδιαγραφές του οχήματός τους και τις απαιτήσεις της δουλειάς τους. Επιπλέον, να λάβουν περιεκτικές εξηγήσεις κατά τη διαμόρφωση σχετικά με το κόστος όσων επιλέγουν, συμπεριλαμβανομένης της εγκατάστασης. Σημαντικό είναι επίσης ότι η πλατφόρμα mySortimo επιτρέπει την αποθήκευση δεδομένων αλλά και μόνιμη πρόσβαση σε αυτά προκειμένου η διαμόρφωση να μπορεί να συνεχιστεί σε μεταγενέστερο στάδιο ή να αναπροσαρμοστεί.

728×90 ΚΤΕΟ ΡΕΝΤΗ