Η Skroutz ενισχύει τον στόλο των οχημάτων της με αμιγώς ηλεκτρικά Nissan e-NV200

banner-google-news

Μαζί με την Skroutz Last Mile, η Skroutz, η μεγαλύτερη πλατφόρμα ηλεκτρονικών αγορών στην Ελλάδα, ενισχύει το περιβαλλοντικό της αποτύπωμα με τα προσφάτως παραληφθέντα 10 e-NV200, που θα δρομολογηθούν για την ταχυμεταφορά αγαθών.

Η Skroutz, με την ενσωμάτωση των αμιγώς ηλεκτρικών Nissan e-NV200 στον στόλο των οχημάτων της, σκοπεύει να ενισχύσει το θετικό περιβαλλοντικό της αποτύπωμα, στο πλαίσιο της στρατηγικής της για την μετάβαση στη βιώσιμη κινητικότητα των ταχυμεταφορών. Για τον σκοπό αυτό, μαζί με την Skroutz Last Mile, η Skroutz ενισχύει τον στόλο της, θέτοντας σε λειτουργία 10 νέα ηλεκτρικά βαν Nissan e-NV200, ενώ θα προστεθούν άλλα 24, μέχρι το τέλος του χρόνου.

Σύμφωνα με τον προγραμματισμό της Skroutz, το κάθε βαν κάνει 50-60 παραδόσεις ανά ημέρα, που σημαίνει 80-100 χιλιόμετρα σε κάθε βάρδια. Αντικαθιστώντας 34 βαν με κινητήρα euro6 diesel (με εκπομπές CO2 της τάξης των 120 g/km) με αντίστοιχα ηλεκτρικά (με μηδενικές εκπομπές ρύπων), η εταιρεία θα εκπέμπει 4,080 CO2 λιγότερο, ανά βάρδια (8ωρο).