Το σημείωμα του εκδότη – editorial Μαΐου 2021

banner-google-news

Αγαπητοί Φίλοι,

Χριστός Ανέστη!

Κι όπως η Ανάσταση του Χριστού συμβολίζει τη νίκη της ζωής επί του θανάτου, έτσι και η ελπίδα μας αναζωπυρώνεται για μια οριστική νίκη ενάντια στην πανδημία που επιμένει να φέρνει τα πάνω κάτω στις ζωές μας.

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά οι Αθηναίοι θυσίασαν την  αγαπημένη τους συνήθεια για Πάσχα στο χωριό, με την ελπίδα να φανεί λίγο φως στο βάθος του τούνελ.  Και όλα δείχνουν ότι οι θυσίες δεν είναι μάταιες και πως η οικονομία ξεκινά και πάλι. Άνοιγμα της εστίασης, διεύρυνση ωραρίου επιτρεπόμενης κυκλοφορίας και οσονούπω διαπεριφερειακές μετακινήσεις! Για να μην μιλήσουμε για την επανέναρξη της λειτουργίας όλων των σχολείων της χώρας που έφερε δάκρυα  στα μάτια των μικρών μαθητών. Άλλοι κλαίνε από χαρά, άλλοι από νεύρα… Ένας μήνας είναι αυτός, κουράγιο και θα περάσει…

Όλα δείχνουν πως η επιστροφή σε κάποια μορφή κανονικότητας δεν είναι μακριά.  Το καλοκαίρι είναι εξάλλου προ των πυλών και ο τουριστικός κλάδος ζεσταίνει τις μηχανές. Το σίγουρο είναι ότι θα πάρει χρόνο μέχρι να επιτύχουμε τα εντυπωσιακά νούμερα του 2019, όμως η χώρα μας θα κερδίσει και πάλι το στοίχημα.

Χρόνια Πολλά σε όλους, με υγεία!