Ο ρόλος της Ελλάδας στην εφοδιαστική αλυσίδα της Ευρώπης

banner-google-news

Συνέδριο με τίτλο «Logistics: challenges and opportunities in a post COVID-19 world – Greece’s role in Europe’s Supply Chain» πραγματοποιεί η Ελληνική Εταιρεία Logistics (EEL) σε συνεργασία με τα συνέδρια του Εconomist, στις 23 Ιουνίου 2021.

Στόχος του συνεδρίου είναι η ανάδειξη του κομβικού ρόλου της Ελλάδας στην εφοδιαστική αλυσίδα της Ευρώπης, σήμερα και στο μέλλον. Η πανδημία COVID-19 έφερε αναμφισβήτητα τις επιχειρήσεις της εφοδιαστικής αλυσίδας στην κορυφή του επιχειρηματικού ενδιαφέροντος, αναδεικνύοντας τον κρίσιμο ρόλο της βιομηχανίας logistics ως κινητήριας δύναμης, πίσω από τους πλέον κρίσιμους κλάδους της οικονομίας αλλά και της κοινωνίας.

Στο συνέδριο θα συζητηθούν μεταξύ άλλων, θέματα που αφορούν στον κλάδο, οι επιχειρήσεις του οποίου αντιμετωπίζουν σήμερα σημαντικές προκλήσεις και αλλαγές. Ο ρόλος των συνδυασμένων εμπορευματικών μεταφορών για την προσέλκυση διεθνών φορτίων, οι επενδυτικές ευκαιρίες που αναδύονται στον κλάδο της εφοδιαστικής στην Ελλάδα, ο αναγκαίος ψηφιακός μετασχηματισμός, οι υποδομές και η βιωσιμότητα της εφοδιαστικής αλυσίδας, είναι μόνο μερικά από τα κρίσιμα θέματα που θα αναπτυχθούν στις συνεδριακές εργασίες.

Το συνέδριο διοργανώνεται από την Χαζλής & Ρίβας, επίσημο και αποκλειστικό εκπρόσωπο των συνεδρίων του Economist για την Ελλάδα, Κύπρο, Μάλτα και Ν.Α. Ευρώπη, με τη συνεργασία της Ελληνικής Εταιρείας Logistics.
Μπορείτε να δείτε το πρόγραμμα του συνεδρίου εδώ