Πυροσβεστικό NAVARA για την Nissan Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε.

banner-google-news

Έχοντας στις “αποσκευές” του το βραβείο του Διεθνούς Pick Up για το 2016, το νέο NAVARA τίθεται στην υπηρεσία και της Nissan Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε, ως πυροσβεστικό όχημα.

navara_fire4-medium

Συγκεκριμένα, η Nissan Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε διασκεύασε ένα NAVARA King Cab, τηρώντας στο ακέραιο τις προδιαγραφές που προβλέπονται για πυροσβεστικά οχήματα τέτοιου τύπου, προκειμένου να διασφαλίσει την θωράκιση των εγκαταστάσεών της στο απρόβλεπτο γεγονός της πυρκαγιάς. Το πυροσβεστικό NAVARA διαθέτει σύγχρονο εξοπλισμό πυρόσβεσης με μεγάλες επιχειρησιακές δυνατότητες κατάσβεσης φωτιάς, καθώς μπορεί να αντλήσει νερό και από άλλα σημεία, εκτός της δεξαμενής που φέρει στην καρότσα του.

navara_fire1-medium

Το συγκεκριμένο όχημα, δύναται να συνδράμει και στο έργο των πυροσβεστικών δυνάμεων της τοπικής αυτοδιοίκησης, σε περίπτωση που αυτό ζητηθεί. Με εντυπωσιακό σχεδιασμό, φινέτσα, καινοτόμες τεχνολογίες, καθώς και με μια αντίληψη στην κατασκευή και την κύλιση που ξεπερνά τα εσκαμμένα, το NAVARA διαθέτει εντυπωσιακή off-road ικανότητα, αντοχή αλλά και δυνατότητα μεταφοράς φορτίου, πλεονεκτήματα που θα καλύψουν στο έπακρο τις απαιτήσεις των πυροσβεστικών δυνάμεων σε περίπτωση πυρκαγιάς.

navara_fire6-medium

Συνοδευόμενο από εγγύηση πέντε ετών ή 160 χιλιάδων χιλιόμετρων, το NAVARA διαθέτει τα “διαπιστευτήρια” για να αντεπεξέλθει και στις σκληρές απαιτήσεις του πυροσβεστικού οχήματος !