Πιστοποίηση στα Logistics από το ELA: δύο νέοι κύκλοι εξετάσεων το 2021 – Τώρα και NEO Strategic Level

banner-google-news
Με συνέπεια κάθε χρόνο από το 2016 το ILME υλοποιεί τις εξετάσεις για την Ευρωπαϊκή Πιστοποίηση στα Logistics από το European Logistics Association – ELA. Στις εξετάσεις πιστοποίησης έχουν συμμετάσχει πάνω από 170 επαγγελματίες και στελέχη του κλάδου της Εφοδιαστικής Αλυσίδας.
Φέτος, για πρώτη φορά στην Ελλάδα υποψήφιοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή και στο ανώτερο επίπεδο, το EMLog Master / Strategic Level, πέρα από τα επίπεδα ESLog Senior / Managerial level και EJLog Junior / Operational level.
Το ILME, Ελληνικό Κέντρο Ευρωπαϊκής Πιστοποίησης Logistics, διοργανώνει για το 2021 δυο νέους κύκλους εξετάσεων για την Επαγγελματική Πιστοποίηση ELA, οι οποίες θα διεξαχθούν στην Αθήνα και στη Θεσσαλονίκη.
Ο Α’ κύκλος εξετάσεων θα υλοποιηθεί:
– τo Σάββατο 30 Ιανουαρίου 2021 για τις γραπτές εξετάσεις και
– το Σάββατο 13 Φεβρουαρίου 2021 για την συνέντευξη
ενώ ο Β’ κύκλος εξετάσεων θα υλοποιηθεί:
– το Σάββατο 26 Ιουνίου 2021 για τις γραπτές εξετάσεις και
– το Σάββατο 10 Ιουλίου 2021 για την συνέντευξη.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να συμβουλευθούν την ιστοσελίδα του ILME www.ilme.gr σχετικά με την Ευρωπαϊκή Πιστοποίηση ELA και τους φορείς εκπαίδευσης που εκπονούν εκπαιδευτικά προγράμματα βασισμένα στα Ευρωπαϊκά Πρότυπα.
Για οποιαδήποτε άλλη πληροφορία μπορούν να απευθυνθούν στο ilme-ecl@ilme.gr και στο τηλ. 210 2241225 [κα Βασιλική Λαιζηνού].