Η ΠΕΤΡΟΣ ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε.Β.Ε. – BYD στην «ΕΦΟΔΙΑΣΤΙΚΗ ΑΛΥΣΙΔΑ & LOGISTICS» – «CARGO TRUCK & VAN EXPO»

banner-google-news

Η εταιρεία Πέτρος Πετρόπουλος Α.Ε.Β.Ε., η οποία συμπληρώνει φέτος 99 χρόνια παρουσίας στην ελληνική αυτοκινητοβιομηχανία, είναι ο αποκλειστικός εισαγωγέας της BYD (Build your Dreams) στην Ελλάδα, και παρέχει sales και after sales υπηρεσίες για τα υπερσύγχρονα, ηλεκτρικά οχήματα της εταιρείας σε όλη την Ελλάδα.

Η BYD είναι κορυφαία εταιρεία στον κλάδο των ηλεκτρικών οχημάτων, διαθέτοντας 37 εργοστάσια σε Ασία, Ευρώπη και Αμερική, ενώ μέχρι στιγμής μετρά 1.000.000 πωλήσεις ηλεκτρικών οχημάτων σε 200 πόλεις στον κόσμο, αλλά και 50.000 παραδόσεις BYD ηλεκτρικών λεωφορείων παγκοσμίως. Αιχμή του δόρατος η τεχνογνωσία της στην κατασκευή μπαταριών σιδήρου φωσφορικού, οι οποίες, με απόλυτη προτεραιότητα την ασφάλεια, αντεπεξέρχονται σε ακραίες δοκιμές ανθεκτικότητας και μπορούν να επιβιώσουν από σύνθλιψη, κάμψη, διάτρηση και θέρμανση.

Η BYD πρωτοεμφανίστηκε στην Ελλάδα τον Απρίλιο του 2019, όταν πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση του ηλεκτρικού αστικού λεωφορείου Midi Bus. Πρόκειται για ένα 100% ηλεκτρικό λεωφορείο 8,7 μέτρων, με μηδενικό περιβαλλοντικό αποτύπωμα.

Το BYD ETP3 minivan είναι ένα πλήρως ηλεκτρικό επαγγελματικό όχημα για αστικές μεταφορές/διανομές με χαμηλή κατανάλωση ενέργειας και υψηλή απόδοση. Η αμιγώς ηλεκτρική γραμμή κίνησης, ο ισχυρός ηλεκτροκινητήρας και το αυτόματο κιβώτιό του, το καθιστούν εύκολο στον χειρισμό και απλό στη συντήρηση. Το αθόρυβο όχημα μηδενικών ρύπων παίρνει ενέργεια από τις μπαταρίες NMC της BYD, οι οποίες έχουν χωρητικότητα 50,3 kWh και του προσδίδουν αυτονομία 300 χλμ. με μία φόρτιση, με τις μπαταρίες να φτάνουν από το 0% στο 100% σε 1,5 ώρα χάρη στον DC φορτιστή. Η συνήθης φόρτιση AC διαρκεί περισσότερο, αλλά προσφέρει το πλεονέκτημα ότι το όχημα μπορεί να φορτίζεται στο σπίτι ή σε οποιοδήποτε δημόσιο σταθμό φόρτισης. Με χώρο φόρτωσης 3,8 m3 και μέγιστο ωφέλιμο φορτίο 700 κιλών (συμπεριλαμβανομένου του οδηγού), το BYD minivan ανταποκρίνεται στις μεταφορικές ανάγκες των περισσότερων εταιρειών logistics και ελεύθερων επαγγελματιών.

Το BYD ETM6 ηλεκτρικό φορτηγό 7,5ΤΝ είναι ένα πλήρες ηλεκτρικό επαγγελματικό φορτηγό για αστικές μεταφορές/διανομές με χαμηλή κατανάλωση ενέργειας και υψηλή απόδοση. Η αμιγώς ηλεκτρική γραμμή κίνησης, ο ισχυρός ηλεκτροκινητήρας και το αυτόματο κιβώτιό του, το καθιστούν εύκολο στον χειρισμό και απλό στη συντήρηση. Το αθόρυβο όχημα μηδενικών ρύπων παίρνει ενέργεια από τις μπαταρίες LiFePO4 της BYD, οι οποίες έχουν χωρητικότητα 126 kWh και του προσδίδουν αυτονομία έως 200 χλμ. με μία φόρτιση, με τις μπαταρίες να φτάνουν από το 0% στο 100% σε 1,2 ώρα χάρη στον DC φορτιστή 120KW. Το απόβαρο του πλαισίου είναι 3.500Kg (χωρίς το βάρος της υπερκατασκευής). Το μεταξόνιο είναι 3360mm που το καθιστά ιδανικό για μεταφορές μέσα στην πόλη.

Για ηλεκτρονικές προεγγραφές πατήστε εδώ
Περισσότερες πληροφορίες στο www.supplychainexpo.gr.

REGISTER