Παράταση Κυκλοφοριακών Ρυθμίσεων-Ιόνια Οδός έως την Πέμπτη 21 Δεκεμβρίου

IONIA ODOS, NEA ODOS, FEB2021
banner-google-news

Η Νέα Οδός ενημερώνει τους οδηγούς πως σε συνέχεια του από 24 Οκτωβρίου Δελτίου Τύπου, οι αναφερόμενες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις και ειδικότερα από το 25,685ο χλμ. έως και το 26,465ο χλμ. με κατεύθυνση προς Ιωάννινα, θα ισχύσουν έως την Πέμπτη 21 Δεκεμβρίου 2023, στις 17:00.

Πρώτη φάση εργασιών: αποκλεισμός της αριστερής λωρίδας κυκλοφορίας, από το 21,95ο χλμ. έως το 26,615ο χλμ., με την κίνηση των οχημάτων να διεξάγεται από την εναπομείνασα δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας.

Δεύτερη φάση εργασιών: με την ολοκλήρωση των παραπάνω, θα εφαρμοστεί αποκλεισμός της δεξιάς λωρίδας κυκλοφορίας στο ίδιο τμήμα (21,95ο χλμ. έως το 26,615ο χλμ.), με την κίνηση των οχημάτων να διεξάγεται από την εναπομείνασα αριστερή λωρίδα κυκλοφορίας.

Σε όλες τις φάσεις εργασιών το μέγιστο επιτρεπτό πλάτος διέλευσης οχημάτων είναι 3,5μ για όσο διαρκούν οι εργασίες.

Η Νέα Οδός έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια και εξυπηρέτηση των οδηγών, ενώ σχετικές προσωρινές σημάνσεις θα τοποθετηθούν με στόχο την πλήρη ενημέρωση όλων των οδηγών.

Η Νέα Οδός ευχαριστεί για την κατανόηση και εφιστά την προσοχή των οδηγών καθώς οι τελευταίοι οφείλουν να συμμορφώνονται πλήρως με τη σχετική σήμανση.