Π.Σ.Χ.Ε.Μ. : Διεκδίκηση αποζημιώσεων απο MAN, Daimler, Volvo/Renault, Iveco και DAF

Ανακοίνωση εξέδωσε ο Π.Σ.Χ.Ε.Μ. που ενημερώνει τους Έλληνες αυτοκινητιστές για τη δυνατότητα διεκδίκησης αποζημίωσης απο τις εταιρίες MAN, Daimler, Volvo/Renault, Iveco και DAF, οι οποίες έχουν καταδικαστεί για δημιουργία καρτέλ  Πιο αναλυτικά :

«Αγαπητοί Συνάδελφοι,

Το ΠΣΧΕΜ σας ενημερώνει ότι η Ευρωπαϊκή Επιτροπή επέβαλε τα εξής πρόστιμα, για παράνομο καθορισμό τιμών (cartel), στις κάτωθι βιομηχανίες κατασκευής φορτηγών (μεσαίου η βαρέως τύπου):

-DAF (πρόστιμο 752 εκ. ευρω),

-Volvo/Renault (670 εκ.ευρω),

-Iveco (494 εκ. ευρω),

-Daimler (ένα δις. ευρω),

-Scania (880 εκ. ευρω),

-Η εταιρεία ΜΑΝ (ιδιοκτησίας Volkswagen), επειδή απεκάλυψε το καρτέλ, έλαβε πλήρη ασυλία.

Εφόσον έχετε φορτηγά (ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ή ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΑ) των κατασκευαστικών εταιρειών που σημειώνεται ανωτέρω και κατασκευάστηκαν από το 1997 έως το 2011, τότε η Νομική Εταιρεία Roberts Law Firm, η οποία ειδικεύεται σε θέματα παράνομου καθορισμού τιμών (καρτέλ), αναλαμβάνει, ΑΝΕΞΟΔΩΣ για σας να διεκδικήσει το ποσό που παρανόμως εισέπραξε η βιομηχανία από την οποία αγοράσατε τα φορτηγά και υπολογίζονται περίπου 10-20% του τιμολογίου αγοράς.

Επί πλέον δικαιούσθε τόκους από την ημερομηνία αγοράς, που ομοίως θα διεκδικηθούν.

Η εταιρεία θα εισπράξει αμοιβή ΜΟΝΟΝ στην περίπτωση που οι ιδιοκτήτες δικαιωθούν και λάβουν πίσω τα παρανόμως καταβληθέντα ποσά.

Το ποσοστό που θα εισπράξει η εταιρεία από την αποζημίωση, όπως θα διαβάσετε στα έγγραφα της εταιρείας, είναι 25% αμοιβή και 8% το κόστος, συνολικά 33%.

Τυχόν αμφισβητήσεις θα επιλυθούν από Ελληνικά δικαστήρια.

Όλα τα παραπάνω αναφέρονται ρητώς στο σχέδιο συμφωνίας που έχει αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του ΠΣΧΕΜ (σχετικό έγγραφο: Panhellenic Syndicate Agreement).

Για την εντολή εκπροσώπηση σας θα βάλετε την σφραγίδα της εταιρείας σας στην τελευταία σελίδα κάτω δεξιά του σχεδίου συμφωνίας, την οποία θα υπογράφει ο νόμιμος εκπρόσωπός της,  και θα αναγράψετε τον συνολικό αριθμό των φορτηγών σας.

Την  εντολή εκπροσώπησης θα την αποστείλετε στην ηλεκτρονική διεύθυνση ambassadortsikouris@robertslawfirm.us.

728×90 ΚΤΕΟ ΡΕΝΤΗ