Ορφεύς Βεϊνόγλου και Mantis βραβεύτηκαν στα e-volution Awards 2022

banner-google-news

Με τη συμμετοχή 500 στελεχών της αγοράς πραγματοποιήθηκε η τελετή απονομής των e-volution Awards 2022, των επιχειρηματικών βραβείων που διοργάνωσε για 11η χρονιά η BOUSSIAS, για να τιμήσει τα κορυφαία e-Shops, e-Businesses και e-Commerce Agencies της χρονιάς. Η Ορφεύς Βεϊνόγλου σε συνεργασία με την Mantis βραβεύθηκαν για το e-Fulfillment Center της Public-MediaMarkt (PMM). Η Ορφεύς Βεϊνόγλου και η Mantis δημιούργησαν και λειτούργησαν υπό έκτακτες συνθήκες, ένα αποτελεσματικό centralized e-Fulfillment Center υψηλής αυτοματοποίησης, στον τομέα Retail για την PMM, διασφαλίζοντας την ηγετική του θέση στο κανάλι του ηλεκτρονικού εμπορίου και την περαιτέρω επέκτασή του στην αγορά.

Ο βασικός στόχος της PMM ήταν η δημιουργία ενός e-commerce Centralized Fulfillment Center με υψηλή αυτοματοποίηση, με σκοπό την αύξηση της παραγωγικότητας και τη βελτιστοποίηση των ροών και των διαδικασιών Logistics, έτσι ώστε να μπορεί να αντεπεξέλθει σε όλα τα επίπεδα δίχως να απαιτείται εξειδικευμένο και έμπειρο προσωπικό.

Η μεγάλη πρόκληση σε αυτό το πολυσύνθετο και απαιτητικό έργο ήταν:
– Η αντιμετώπιση της ραγδαίας ανάπτυξης της επιχείρησης / αποθέτη και η κατακόρυφη άνοδος των πωλήσεων e-Commerce στα κανάλια B2B και B2C, μέσα στην πανδημία του Covid-19.
– Το πολύ πιεσμένο και αυστηρό χρονοδιάγραμμα υλοποίησης του συγκεκριμένου έργου, εντός Covid-19 περιορισμών και συνθηκών αλλά και των συχνών αλλαγών που επέβαλλε το Ελληνικό κράτος για τον περιορισμό της πανδημίας, επέφερε σημαντικές αλλαγές, διακυμάνσεις και μεταβολές σε όλο το φάσμα της εφοδιαστικής αλυσίδας.
– Η ταυτόχρονη λειτουργία την ίδια περίοδο 3 «νέων» εγκαταστάσεων 45.000 τμ.