Ολοκληρωμένη λύση φόρτισης από την Ford Pro για επαγγελματίες και επιχειρήσεις

banner-google-news

Η Ford Pro λανσάρει μια αποκλειστική λύση φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων για Ευρωπαίους πελάτες, προκειμένου να καλύψει τις ανάγκες των στόλων επαγγελματικών αυτοκινήτων.Η ολοκληρωμένη end-to-end λύση της Ford Pro περιλαμβάνει παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών, εγκαταστάσεις φόρτισης σε αμαξοστάσια επαγγελματικών οχημάτων και λογισμικό, καθώς και υποστήριξη για οικιακή και δημόσια φόρτιση.

Βασικό στοιχείο της Ford Pro είναι η Ford Pro Charging, που ενσωματώνεται με άλλες λύσεις Ford Pro ώστε να προσφέρει πλήρη έλεγχο σε διαχειριστές στόλων και απλούστευση της διαδικασίας φόρτισης για τους οδηγούς. Έτσι μεγιστοποιείται τόσο η αποτελεσματικότητα όσο και η παραγωγικότητα.

Για την υποστήριξη των εμπορικών στόλων, εν όψει της περίπλοκης μετάβασης στα ηλεκτρικά οχήματα, οι σύμβουλοι της Ford Pro Charging θα συνεργαστούν με τους πελάτες, για να τους βοηθήσουν να εντοπίσουν τη βέλτιστη λύση φόρτισης για την επιχείρησή τους.

Η εταιρεία προσφέρει μια ολοκληρωμένη end-to-end λύση με εξατομικευμένα χαρακτηριστικά για κάθε αμαξοστάσιο που περιλαμβάνει την εγκατάσταση εξοπλισμού και λογισμικού διαχείρισης που βοηθά στη βελτιστοποίηση της διαδικασίας φόρτισης. Η απλούστερη τιμολόγηση και διαχείριση μέσω του λογισμικού της Ford Pro Charging υποστηρίζει επίσης στόλους των οποίων οι οδηγοί πηγαίνουν στο σπίτι με το όχημα της δουλειάς τους, καθώς και τον εκσυγχρονισμό της δημόσιας φόρτισης.

Οι διαχειριστές στόλων μπορούν να διασφαλίζουν τη φόρτιση και παραγωγικότητα των οχημάτων τους χρησιμοποιώντας το λογισμικό E-Telematics της Ford Pro, το οποίο «μεταφράζει» βασικά εργοστασιακά δεδομένα των οχημάτων που αποστέλλονται από το στάνταρ μόντεμ FordPass Connect του E-Transit 1 σε πληροφορίες και ειδοποιήσεις. Μεταξύ αυτών είναι η κατάσταση της αυτονομίας μέσα από προσαρμοζόμενα όρια ειδοποίησης χαμηλής υπολειπόμενης αυτονομίας, ειδοποιήσεις εάν ένα όχημα δεν φορτίζεται όταν πρέπει, καθώς και πληροφορίες για την απόδοση της φόρτισης συμπεριλαμβανομένης της κατανάλωσης kWh, της ταχύτητας φόρτισης και της υπολειπόμενης απόστασης μέχρι την πλήρη αποφόρτιση.

Το σύστημα ενεργοποιεί επίσης το Προγραμματισμένο Pre-Conditioning, που εξασφαλίζει ότι η μπαταρία του E-Transit βρίσκεται στη βέλτιστη θερμοκρασία λειτουργίας κατά τη διάρκεια της φόρτισης, η οποία συμβάλλει στη μεγιστοποίηση της διαθέσιμης αυτονομίας.

Αποτελώντας βασικό αλλά και αναπόσπαστο στοιχείο της Ford Pro, η Ford Pro Charging περιλαμβάνει μεταξύ άλλων την παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών, την εγκατάσταση φορτιστών και λογισμικού σε αμαξοστάσια καθώς και την υποστήριξη των πελατών για οικιακή και δημόσια φόρτιση.

Δημόσια φόρτιση φιλική για επαγγελματίες χρήστες 

Η Ford Pro εκτιμά ότι οι οδηγοί επαγγελματικών οχημάτων σπάνια θα χρησιμοποιούν δημόσια σημεία φόρτισης για την επαναφόρτιση των οχημάτων τους ενώ εργάζονται. Ωστόσο, για να καλύψει όλες τις περιπτώσεις και να προσφέρει μεγαλύτερη ευελιξία, η εταιρεία παρέχει πρόσβαση στο πιο ολοκληρωμένο δίκτυο δημόσιας φόρτισης της Ευρώπης επιτρέποντας αυτόματες πληρωμές και την έκδοση συγκεντρωτικών τιμολογίων χρησιμοποιώντας μία μοναδική κάρτα φόρτισης για κάθε van.

Με πρόσβαση σε ένα δίκτυο άνω των 300.000 φορτιστών σε όλη την Ευρώπη μέσω του ταχέως αναπτυσσόμενου Blue Oval Charging Network, ο εντοπισμός ενός φορτιστή για την πλήρωση της μπαταρίας είναι ευκολότερος από ποτέ.

Για να βοηθηθούν οι οδηγούν ώστε να εντοπίζουν τους σταθμούς φόρτισης, η πρόσβαση στο Ford Charge Assist μπορεί να γίνεται μέσω της οθόνης αφής του συστήματος συνδεσιμότητας και ψυχαγωγίας SYNC 4 2 της Ford. Το σύστημα μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό φορτιστών στην πέριξ περιοχή ή κατά μήκος μιας διαδρομής πλοήγησης. Για τη μεγιστοποίηση του χρόνου λειτουργίας, οι οδηγοί μπορούν να βλέπουν τη διαθεσιμότητα, το κόστος και την ταχύτητα φόρτισης πριν την άφιξη καθώς και τον ελάχιστο χρόνο φόρτισης που απαιτείται για να φτάσουν στον προορισμό τους.

Autovision New