Ο Όμιλος Συγγελίδη στηρίζει τον αγώνα της εφοδιαστικής αλυσίδας

Η εταιρεία στηρίζει έμπρακτα την εφοδιαστική αλυσίδα στις δύσκολες αυτές ώρες που ζει η Ελλάδα, όπως όλη η Ευρώπη, εξαιτίας της πανδημίας του COVID-19.

Η συμμετοχή του ομίλου στον στόλο των οχημάτων της εφοδιαστικής αλυσίδας τροφίμων και φαρμάκων είναι μεγάλη. Τα ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ είναι του Ομίλου Συγγελίδη. Τελευταία παρέδωσε στο ΕΚΑΒ 143 ασθενοφόρα οχήματα Peugeot τύπου Boxer (δωρεά του ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος) και έχει δεσμευτεί για τη διασφάλιση της σωστής συντήρησης και λειτουργίας τους.

Στη σχετική ερώτηση που απηύθυνε το Youtruck στην εταιρεία, «αν μπορεί να υποστηρίξει την εφοδιαστική αλυσίδα, τη στιγμή που στην Ευρώπη αντιπροσωπείες φορτηγών κλείνουν εξαιτίας των συνεπειών του κορωνοϊού», ο διευθυντής πωλήσεων Peugeot Professionnel Π. Καραβέλλας απάντησε:

«Υπάρχουν δύο σοβαροί τομείς οι οποίοι αυτή τη στιγμή πρέπει να υποστηριχθούν κι αυτοί είναι της υγείας και της εφοδιαστικής αλυσίδας τροφίμων και φαρμάκων.
Ο όμιλος Συγγελίδη, όπως γνωρίζετε, θέτει σαν πρώτη του προτεραιότητα αυτούς τους τομείς.

Εδώ και δεκαετίες όλα τα ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ είναι του ομίλου Συγγελίδη. Υποστηρίζονται με πληρότητα ανταλλακτικών , εξειδικευμένων τεχνικών μονάδων και δίνουμε λύσεις 24 ώρες καθημερινά, 365 μέρες το χρόνο.

Επίσης η συμμετοχή του ομίλου στο στόλο των κυκλοφορούντων οχημάτων της εφοδιαστικής αλυσίδας τροφίμων και φαρμάκων είναι πολύ μεγάλη.
Για τον λόγο αυτό, επίσης παραμένουμε σε εγρήγορση, προκειμένου να στηρίξουμε και σε αυτή τη δύσκολη στιγμή τον αγώνα των ανθρώπων αυτών που μάχονται να μας προσφέρουν τα απαραίτητα στην πόρτα μας.

Ο όμιλος Συγγελίδη και οι εργαζόμενοί του εργάζονται, προκειμένου όλοι να μπορούμε να «ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ»».

menoume_spiti_01(1)

 

728×90 ΚΤΕΟ ΡΕΝΤΗ