Νοσεί με κορωνοϊό ο υπουργός Μεταφορών και Υποδομών – Η ανάρτηση στο facebook

banner-google-news

O υπουργός Υποδομών και Μεταφορών Κώστας Καραμανλής, αν και εμβολιασμένος, βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό σε rapid test στο οποίο υπεβλήθη. Η συνεδρίαση στη Βουλή για την συζήτηση του νομοσχεδίου για τις εξετάσεις άδειας οδήγησης, στην οποία συμμετείχε,  διακόπηκε.

Η ανάρτηση του υπουργού Υποδομών και Μεταφορών στο facebook:

«Πάντα προτιμούσα πρώτα να μου λένε τα άσχημα νέα και μετά τα θετικά… Το κακό λοιπόν είναι ότι είμαι θετικός στον κορωνοϊό, το καλό όμως είναι ότι χάρη στον εμβολιασμό μου πιστεύω πως όλα θα πάνε καλά και θα περάσω αυτή την περιπέτεια χωρίς μεγάλη ταλαιπωρία.
Χτες είχα κάνει rapid test, όπως σταθερά κάνω 2 φορές την εβδομάδα, το οποίο είχε βγει αρνητικό. Σήμερα, όμως, κατά τη διάρκεια της συζήτησης στη Βουλή για το νομοσχέδιο για τις άδειες οδήγησης, ένιωσα αδιαθεσία. Επέστρεψα στο γραφείo μου και αμέσως έκανα νέο rapid test το οποίο βγήκε θετικό. Περιμένω σε λίγες ώρες το αποτέλεσμα και του μοριακού, που θα επιβεβαιώσει τη διάγνωση. Ενημέρωσα αμέσως τον Πρόεδρο της Βουλής. Και αυτονόητα, παραμένω απομονωμένος, ενημερώνω τις επαφές μου και ακολουθώ τις οδηγίες των γιατρών.
Σας ευχαριστώ όλους για τις ευχές» .