Η Nissan στην έκθεση SEMA 2022: Πρωτότυπα οχήματα εντός και εκτός δρόμου

The NISMO Off Road Frontier V8 concept takes the midsize truck to a new level of performance with a V8 engine, wide-track suspension, wide-body kit, new NISMO Off Road accessories and prototype NISMO Off Road parts.
banner-google-news

Η Nissan θα αποκαλύψει έξι νέα συναρπαστικά πρωτότυπα οχήματα, μαζί με το ντεμπούτο του ολοκαίνουργιου αγωνιστικού αυτοκινήτου Z GT4, στην Έκθεση SEMA 2022, στο Λας Βέγκας, στις 1-4 Νοεμβρίου. Η ποικιλόμορφη γκάμα της Nissan στην SEMA περιλαμβάνει ηλεκτρικά, επιδόσεις δρόμου/πίστας και οχήματα εκτός δρόμου. Η έκθεση Thrill Street της Nissan στο Συνεδριακό Κέντρο West Hall του Λας Βέγκας, στο περίπτερο #52141, θα παρουσιάσει επτά διαφορετικά οχήματα και δύο ενότητες με αξεσουάρ NISMO εκτός και εντός δρόμου, για εκείνους τους ιδιοκτήτες Nissan που επιθυμούν να εξατομικεύουν τα δικά τους οχήματα.

Η αυτοκινητοβιομηχανία, σε συνεργασία με την Tommy Pike Customs of Greenville, S.C., φέρνει δύο πρωτότυπα EV στη SEMA. Το πρώτο είναι ένα Nissan Sunny LEAF, ένα κλασικό φορτηγό pickup Sunny με κινητήρα από Nissan LEAF, που παρέχει πλήρως ηλεκτρική ισχύ για το κλασικό μοντέλο της Nissan. Το Nissan Ariya Surfwagon concept συνδυάζει επίσης τη ρετρό σχεδίαση με τη σύγχρονη τεχνολογία, επαναπροσδιορίζοντας το ολοκαίνουργιο ηλεκτρικό crossover Ariya ως ένα wagon surf για την παραλία, με εξωτερική “ξύλινη” επένδυση και άλλα αξεσουάρ.

Το Frontier προσφέρει απεριόριστες δυνατότητες
Το πρόσφατα επανασχεδιασμένο Nissan Frontier εμπνέει ήδη τους ιδιοκτήτες του για να το μεταμορφώσουν, έτσι ώστε να αντικατοπτρίζει την προσωπικότητά τους και τις δραστηριότητες που προτιμούν. Προς τον σκοπό αυτό, δύο πρωτότυπα που παρουσιάζονται στην SEMA θα αναδείξουν το εύρος των δυνατοτήτων του επανασχεδιασμένου Frontier. Το concept NISMO Off-Road Frontier V8, που κατασκευάστηκε από την Forsberg Racing, οδηγεί το Frontier στα όρια του ενθουσιασμού, με κινητήρα TITAN V8, μοναδική ανάρτηση, φαρδύτερο αμάξωμα και πολλαπλά καλούδια NISMO Off-Road. Στο άλλο άκρο του φάσματος, η λάτρης της Nissan και influencer Christina Roki θα παρουσιάσει ένα Frontier Street Truck project. Διαθέτοντας μια ξεχωριστή εμφάνιση και χαμηλωμένο με ένα μοναδικό πακέτο ζαντών και ελαστικών, το Frontier της Roki θυμίζει την μόδα του «mini truckin» της δεκαετίας του ’90.

Τα πολλά πρόσωπα του Nissan Z
Ακριβώς όπως όλα τα αυτοκίνητα Nissan Z πριν από αυτό, το ολοκαίνουργιο Nissan Z είναι μια ιδανική πλατφόρμα για ενθουσιώδεις οδηγούς που θέλουν να αξιοποιήσουν την ήδη συναρπαστική προσωπικότητα του ιδιαίτερου σπορ μοντέλου, με πρόσθετες επιδόσεις. Το NISMO Accessorized Z διαθέτει μια ποικιλία νέων εξαρτημάτων NISMO και γνήσιων αξεσουάρ που θα είναι διαθέσιμα για το νέο Nissan Z.

Για τους λάτρεις του drifting, το Formula Drift Z των 1.300 ίππων του Chris Forsberg βασίζεται στην εκτενή εμπειρία της Forsberg Racing στην ανάπτυξη υψηλής ισχύος και άκρως ανταγωνιστικών αυτοκινήτων drift.

Τέλος, στο περίπτερο της Nissan στην SEMA θα πραγματοποιηθεί το ντεμπούτο του Nissan Z GT4, ενός ειδικά σχεδιασμένου αγωνιστικού αυτοκινήτου που θα τρέξει στις πίστες το 2023, για να συνεχίσει να υπερασπίζεται τη μακρόχρονη κληρονομιά των επιτυχιών του Z στον μηχανοκίνητο αθλητισμό.

Autovision New