Νέος πρόεδρος της Πανελλαδικής Ομοσπονδίας Αστικών Κ.Τ.Ε.Λ. ο Μιχάλης Σακελλαρίου

banner-google-news

Νέο πρόεδρο παμψηφεί εξέλεξε η Πανελλαδική Ομοσπονδία Αστικών Κ.Τ.Ε.Λ., 838 ψήφους επί συνόλου 838, στο 27ο Τακτικό Συνέδριό της, στις 14 Οκτωβρίου 2021.

Πρόκειται για τον πρόεδρο του Αστικού ΚΤΕΛ Λάρισας Μιχάλη Σακελλαρίου, ο οποίος διετέλεσε επί σειρά ετών Γενικός Γραμματέας της Ομοσπονδίας, εκλεγμένος ανελλιπώς από το 1999, και είναι ο πρώτος που λαμβάνει, για δεύτερη φορά, σε συνέδριο το 100% των ψήφων.

Όπως δήλωσε ο κ. Σακελλαρίου «είναι ξεχωριστή τιμή στο πρόσωπό μου και μεγάλη ευθύνη. Είναι σημαντική η αδιάρρηκτη σχέση ενότητας που διέπει όλα τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και η εμπιστοσύνη όλων των μετόχων των Κ.Τ.Ε.Λ. προς το Δ.Σ.  Η ευθύνη αυτή γίνεται ακόμα μεγαλύτερη, αν αναλογιστεί κανείς τις δύσκολες καταστάσεις που επικρατούν στη χώρα μετά την πανδημία και τις συνέπειες που απορρέουν από αυτή».

Το νέο Δ.Σ. της Ομοσπονδίας Αστικών ΚΤΕΛ, μετά και την ψηφοφορία, διαμορφώνεται ως εξής: Σακελλαρίου Μιχάλης Πρόεδρος (Λάρισα), Οφίδης Αριστείδης Γενικός Γραμματέας (Κατερίνη), Μουστακλής Στέφανος Α΄ Αντιπρόεδρος (Ιωάννινα), Ιωάννου Δημήτρης Β΄ Αντιπρόεδρος (Τρίκαλα), Γούλας Νικόλαος Ταμίας (Λαμία), Ρήγα Θεοδώρα Ειδικός Γραμματέας (Πάτρα) και Κούρτης Πάνος Μέλος (Σέρρες).