Νέος κόμβος αναστροφής στο ύψος της Ιεράς Οδού διευκολύνει χιλιάδες οδηγούς στον Κηφισό

banner-google-news

Μια σημαντική κυκλοφοριακή παρέμβαση έγινε από την Περιφέρεια Αττικής στην πιο πολυσύχναστη κεντρική οδική αρτηρία της χώρας. Πρόκειται για τον νέο κόμβο αναστροφής στο ύψος της Ιεράς Οδού, που  διευκολύνει τα οχήματα που εγκαταλείπουν τον Κηφισό και κατευθύνονται προς την Ιερά Οδό.

Σύμφωνα με τις μετρήσεις του Κέντρου Διαχείρισης Κυκλοφορίας της Περιφέρειας Αττικής, από το συγκεκριμένο σημείο διέρχονται καθημερινά πάνω από 27.000 οχήματα.
Επιπλέον, σε κατάλληλα διαμορφωμένο χώρο, κοντά στον κόμβο, έχει δημιουργηθεί ειδικό σημείο στάθμευσης των οχημάτων οδικής ασφάλειας τύπου (βαν) τα οποία   συνεισφέρουν εδώ και ένα εξάμηνο,  αποτελεσματικά στην οδική ασφάλεια παρεμβαίνοντας, μεταξύ άλλων  σε περιπτώσεις τροχαίων ατυχημάτων στον Κηφισό.

komvos2 (Medium)

Ο νέος κόμβος θα διευκολύνει σημαντικά την κυκλοφορία στην μεγαλύτερη οδική αρτηρία. Τα στελέχη της Διεύθυνσης  Μητροπολιτικών Υποδομών, με βάση και τις οδηγίες του Περιφερειάρχη, έχουν δώσει ιδιαίτερη έμφαση, τόσο με τις παρεμβάσεις που αφορούν την οδική ασφάλεια (ασφαλτόστρωσης, διαγραμμίσεις, συντήρηση στηθαίων ασφαλείας κεντρικής νησίδας, σήμανση), όσο και στις παρεμβάσεις που αφορούν στην καλύτερη εξυπηρέτηση όλων των χρηστών του οδικού δικτύου.