Νέο off road ελαστικό BFGoodrich® Mud-Terrain T/A® KM3

Η BFGoodrich παρουσιάζει το Mud-Terrain T/A KM3, το τελευταίας γενιάς ελαστικό off-road για ακραίες συνθήκες. Η BFGoodrich, η κορυφαία μάρκα ελαστικών για τους αληθινούς λάτρεις του off-road, ενσωμάτωσε στο νέο ελαστικό τεχνολογίες που βελτιώνουν περαιτέρω την ανάβαση, την πρόσφυση και την αντοχή στη λάσπη και στους βράχους.

Το Mud-Terrain T/A KM3, το οποίο αποδεικνύει στην πράξη τις τελευταίες καινοτομίες στη μεγάλη ιστορία της BFGoodrich, είναι απαραίτητο για όσους χρειάζονται τα κατάλληλα ελαστικά για μία κορυφαία off-road εμπειρία.

Ο Harold Phillips, Γενικός  Διευθυντής της BFGoodrich, ανέφερε: «Το ελαστικό KM3 είναι σχεδιασμένο για ακραίες δυσκολίες και πρόσφυση, ενώ αποτελεί τον απαραίτητο εξοπλισμό για τους αληθινούς λάτρεις του off-road. Είτε οδηγούν εκτός δρόμου για διασκέδαση, είτε για να συμμετάσχουν σε υπαίθριες δραστηριότητες, αυτό το ελαστικό πηγαίνει τους οδηγούς πραγματικά οπουδήποτε».

BFGOODRICH-MUD-TERRAIN-TA-KM3_b

Βγαλμένο για τη Λάσπη

Το BFGoodrich Mud-Terrain T/A KM3 διαθέτει 5% καλύτερη πρόσφυση σε λασπωμένο έδαφος σε σχέση με τον προκάτοχό του. Οι διατάξεις απομάκρυνσης λάσπης «Mud-Phobic» στους ώμους του ελαστικού έχουν σχεδιαστεί για να απελευθερώνουν τη συσσωρευμένη λάσπη, προσφέροντας βελτιωμένη πρόσφυση σε λασπώδεις ή μαλακές συνθήκες εδάφους. Το σκάλισμα πέλματος Terrain-Attack περιλαμβάνει μεγάλα μπλοκ γόμας σχεδιασμένα να προσφέρουν απίστευτη πρόσφυση από οποιαδήποτε γωνία προσέγγισης.

Φτιαγμένο για αναβάσεις

Η προηγμένη σύνθεσή γόμας Krawl-TEK στο BFGoodrich Mud-Terrain T/A KM3 προσφέρει 8% καλύτερη πρόσφυση σε βράχια. Η ζώνη Linear Flex Zone του ελαστικού του επιτρέπει να περιβάλλει αντικείμενα, όταν χρησιμοποιούνται χαμηλότερες πιέσεις, για ακόμα μεγαλύτερη πρόσφυση κατά την αναρρίχηση. Το σκάλισμα του πλαϊνού Traction-Armour Side Sculpture και ο σχεδιασμός των οδοντωτών ώμων ενισχύουν, επίσης, τις δυνατότητες πρόσφυσης σε μαλακό χώμα και λάσπη.

Έτοιμο για νέες προκλήσεις

Το BFGoodrich Mud-Terrain T/A® KM3 σχεδιάστηκε για να κατακτήσει τις πιο δύσκολες προκλήσεις εκτός δρόμου, με εξαιρετική προστασία των πλευρών, αντοχή στα χτυπήματα και στις αποσπάσεις γόμας (μαδήματα) από την οδήγηση σε χαλίκι. Τα πλευρικά τοιχώματά του είναι 27% πιο ανθεκτικά, χάρη στην τεχνολογία CoreGard Max που έχει δοκιμαστεί από την BFGoodrich Baja T/A® KR3. Αυτή η τεχνολογία συμβάλλει στην αποφυγή ανοιγμάτων γόμας ή διάτρησης, με το αυξημένο πάχος της γόμας που προστατεύει την κρίσιμη ζώνη των πλευρών του ελαστικού.

Το BFGoodrich Mud-Terrain T/A® KM3 προσφέρει επίσης ικανοποιητικές επιδόσεις στο δρόμο και αποδεκτά επίπεδα θορύβου κατά την οδήγηση στην άσφαλτο.

Σημαντικοί σταθμοί της ιστορίας της BFGoodrich

Η BFGoodrich δημιούργησε τις κατηγορίες radial ελαστικών για όλα τα εδάφη, ακόμα και για λασπώδη. Με περισσότερα από 40 χρόνια στην κορυφή της κατηγορίας των offroad ελαστικών, η BFGoodrich έχει κερδίσει περισσότερα πρωταθλήματα SCORE Baja από ότι όλοι οι υπόλοιποι ανταγωνιστές της – και συνεχίζει να αξιοποιεί την εμπειρία της από τους αγώνες στην έρημο για τη βελτίωση της τεχνολογίας των ελαστικών που προσφέρει στους καταναλωτές. Μια ματιά στην ιστορία της, μας δείχνει πώς πέρασαν σχεδόν 4 δεκαετίες γεμάτες με τεχνολογικές καινοτομίες:

  • 1980: Η BFGoodrich λανσάρει το πρώτο radial ελαστικό για ελαφρά φορτηγά στον κόσμο, το radial Mud-Terrain
  • 1984: Η BFGoodrich παρουσιάζει το 35 ιντσών radial Mud-Terrain T/A, το ψηλότερο ελαστικό για ελαφρά φορτηγά στον κόσμο.
  • 1988: Λανσάρεται η δεύτερη γενιά radial Mud-Terrain T/A.
  • 1993: Η BFGoodrich λανσάρει το Moab Edition Mud-Terrain T/A.
  • 2001: Τρίτη γενιά Mud-Terrain T/A KM
  • 2007: Παρουσιάζεται η τέταρτη γενιά Mud-Terrain T/A KM2.
  • 2018: Η πέμπτη γενιά Mud-Terrain T/A KM3 λανσάρεται παγκοσμίως.
728×90 ΚΤΕΟ ΡΕΝΤΗ