Νέο κέντρο διανομής στο Ρέντη από την Delatolas Courier

banner-google-news

Ολοκληρώθηκε το νέο κέντρο διανομής της Delatolas Courier στο Ρέντη, συνολικής έκτασης 4.000 τ.μ., με το οποίο, η εταιρεία courier στοχεύει στο να παρέχει, ακόμα καλύτερη, εξυπηρέτηση στους πελάτες και ευελιξία.

«Ήταν στα σκαριά εδώ και αρκετό καιρό, αλλά, λόγω της κρίσης, το επισπεύσαμε για να μπορέσουμε να αντιμετωπίσου- με τις ιδιαίτερες καταστάσεις που δημιουργήθηκαν», αναφέρει στο ΒnB Daily ο Μιχάλης Παπαπορφυρίου, Γενικός Διευθυντής της Delatolas Courier, συμπληρώνοντας ότι, η εταιρεία μπήκε πιο έτοιμη στο δεύτερο lockdown.
«Οι συνθήκες που αντιμετώπισαν όλες οι εταιρείες του κλάδου ήταν πρωτόγνωρες και το β’ εξάμηνο είμασταν πολύ πιο έτοιμοι από άλλες εταιρείες, και σε επίπεδο χώρων και συστημάτων, καθώς και ανθρώπινου δυναμικού. Είμαστε από τις λίγες εταιρείες του χώρου, που οι καθυστερήσεις ήταν οι λιγότερο δυνατές», εξηγεί.

Τα σχέδια για το 2021

Το επενδυτικό σχέδιο της Delatolas Express Cargo για το 2021, περιλαμβάνει τη μηχανογραφική αναβάθμιση των συστημάτων και την ενίσχυση των κέντρων διανομών σε Αττική και επαρχεία.

«Ο στόχος μας είναι να έχουμε άμεση αντιπροσώπευση και σε άλλες περιοχές, ανά την Ελλάδα, δημιουργώντας δικούς μας χώρους και σε περιοχές που έχουμε παρουσία αλλά και σε νέες. Στο άμεσο μέλλον, ετοιμάζουμε πέντε κέντρα διανομής, σε Άργος, Χαλκίδα, Εύβοια, Κρήτη, Στερεά Ελλάδα, ενώ σε δεύτερη φάση θα επεκταθούμε και σε νέους νομούς».