Νέα V-Class και νέα EQ: Πολυτέλεια μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια

Νέα σχεδίαση, πρόσθετος εξοπλισμός άνεσης και συστήματα υποβοήθησης του οδηγού, μαζί με αυξημένη λειτουργικότητα

banner-google-news

Τελειοποιημένη μέχρι και την παραμικρή λεπτομέρεια, η νέα V-Class αποδεικνύει και πάλι την αριστοκρατική της καταγωγή. Το μοναδικό πολυθέσιο με προδιαγραφές λιμουζίνας ανεβάζει ακόμα πιο ψηλά τον πήχη με τη νέα σχεδίαση, το υψηλής αισθητικής εσωτερικό και την πληθώρα τεχνολογικών καινοτομιών που τη συνοδεύουν. Μαζί με τη νέα EQV, την αμιγώς ηλεκτρική της έκδοση, τα νέα MPVs της Mercedes-Benz αποτελούν την ιδανική επιλογή για όσους χρειάζονται χώρο για περισσότερους επιβάτες αλλά δεν κάνουν συμβιβασμούς στην πολυτέλεια, την άνεση και την κομψότητα.

MB1

ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ

Η Mercedes-Benz Vans με τα νέα μοντέλα EQV και V-Class παρουσιάζει μια ολοκληρωμένη εμπειρία πολυτέλειας και εκλεπτυσμένης αισθητικής με τις διαθέσιμες επιλογές ελκυστικών εκδόσεων σχεδίασης και εξοπλισμού: τη γραμμή AVANTGARDE για την EQV και τρεις επιλογές για τη V-Class: STYLE, AVANTGARDE και την επιβλητική EXCLUSIVE. Υπάρχουν επίσης προαιρετικά πακέτα εξοπλισμού και σχεδίασης που υπογραμμίζουν το δυναμισμό της νέας V-Class, όπως το AMG Line και το πακέτο Night αλλά και το πακέτο EQV Design που αναδεικνύει τον πρωτοποριακό χαρακτήρα της EQVτόσο στο εξωτερικό όσο και στο εσωτερικό του αυτοκινήτου. Όλα τα μοντέλα συνδυάζουν πάντα υψηλό βαθμό λειτουργικότητας και άνεσης, κορυφαία ποιότητα, μοναδική σχεδίαση και άφθονο χώρο.

mercedes-v-class-2

ΝΕΑ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΣΧΕΔΙΑΣΗ ΠΟΥ ΠΡΟΣΔΙΔΕΙ ΕΠΙΒΛΗΤΙΚΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ

Ένα από τα στοιχεία που κάνει τις νέες V-Classκαι EQVνα ξεχωρίζουν είναι η εμφάνιση. Χάρη στην εξέλιξη της σχεδίασης, οι EQV και V-Class, αποκτούν αισθητική που τους δίνει μια ξεχωριστή και μοναδική θέση στην κατηγορία τους. Το νέο «πρόσωπο» των αυτοκινήτων χαρακτηρίζεται από την εντυπωσιακή μάσκα ψυγείου σε διαφορετικές μορφές και έναν προφυλακτήρα που εμπνέει δυναμισμό. Ανάλογα με τον εξοπλισμό, η μάσκα ψυγείου των EQV, V-Class και V-Class Marco Polo υπογραμμίζεται από μια κρυφή φωτεινή λωρίδα LED.

mercedes-v-class-2

Στην κορυφαία γραμμή εξοπλισμού EXCLUSIVE, η V-Class διαθέτει για πρώτη φορά το κλασικό, κάθετο αστέρι της Mercedes στο καπό, δείγμα υψηλού κύρους. Οι εξελιγμένοι προβολείς MULTIBEAM LED με προσαρμοζόμενες δέσμες φωτός, οι οποίοι -ανάλογα με την έκδοση εξοπλισμού- διατίθενται είτε στο βασικό εξοπλισμό είτε προαιρετικά, υπογραμμίζουν την κομψότητα και τον πρωτοποριακό χαρακτήρα των νέων πολυτελών πολυθέσιων της Mercedes-Benz. Στο πίσω τμήμα, η νέα διακοσμητική λωρίδα χρωμίου με επιγραφή Mercedes-Benz, τα νέας σχεδίασης φωτιστικά LEDκαι ο προφυλακτήρας φροντίζουν για έναν ξεχωριστό επίλογο της επιβλητικής εμφάνισης. Το περίγραμμα των πίσω φωτιστικών είναι σκούρο και προσδίδει μεγαλύτερη ακρίβεια στη φωτεινή υπογραφή ενώ η αναβαθμισμένη εμφάνιση ολοκληρώνεται με τις νέες ζάντες αλουμινίου 17, 18 ή και 19 ιντσών με αεροδυναμικά εξελιγμένη σχεδίαση, καθώς και πέντε νέα χρώματα βαφής.

Mercedes Benz 3

ΝΕΑ ΣΧΕΔΙΑΣΗ ΚΟΚΠΙΤ ΜΕ ΕΜΦΑΣΗ ΣΤΗΝ ΨΗΦΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΘΕΤΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΑΝΕΣΗΣ

Η νέα εσωτερική σχεδίαση ολοκληρώνει οπτικά την αναβαθμισμένη εμφάνιση, με κύριο χαρακτηριστικό της την ψηφιοποίηση. Το κόκπιτ των νέων πολυτελών πολυθέσιων της Mercedes-Benz χαρακτηρίζεται κυρίως από την οθόνη αφής 12,3 ιντσών, τους νέους κομψούς αεραγωγούς και την τελευταία γενιά τιμονιών με αναγνώριση επαφής των χεριών με το τιμόνι. Η μοντέρνα υψηλής τεχνολογίας σχεδίαση αναβαθμίζει σε νέα επίπεδα τόσο το στυλ όσο και την αντιληπτή αξία των πολυθέσιων και των αυτοκινούμενων.

mercedes-v-class-3Προαιρετικά, η νέα κεντρική κονσόλα υποστηρίζει την ασύρματη φόρτιση smartphone. Άλλα νέα χαρακτηριστικά ανέσεων, ορισμένα από τα οποία διατίθενται προαιρετικά, περιλαμβάνουν την KEYLESS λειτουργία πρόσβαση και εκκίνησης , θερμαινόμενο τιμόνι και κρυφό φωτισμό στο χώρο πίσω επιβατών που αναδεικνύει την πολυτελή αισθητική των νέων πολυθέσιων. Με 64 διαφορετικές επιλογές χρωματισμών, ο ατμοσφαιρικός φωτισμός προσφέρει ακόμα πιο εξατομικευμένη και ευχάριστη ατμόσφαιρα. Για πιο άνετη πρόσβαση στο πίσω μέρος, η V-Class και η EQV διαθέτουν επίσης συρόμενες πόρτες στην αριστερή και δεξιά πλευρά του οχήματος στο βασικό εξοπλισμό. Επιπλέον, συνδυαστικά με το αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων διαθέτουν και ηλεκτρικό χειρόφρενο. Αυτά είναι μόνο μερικά από τα πολλά νέα χαρακτηριστικά ανέσεων.

Mercedes Benz 2

ΣΥΣΤΗΜΑ INFOTAINMENT MBUX: ΕΥΦΥΕΣ, ΔΙΑΔΡΑΣΤΙΚΟ, ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑΚΟ

Τα νέα μεσαία vans της Mercedes-Benz διαθέτουν την τελευταία γενιά infotainment MBUX (Mercedes-Benz User Experience) στο βασικό εξοπλισμό. Με το νέο MBUX, οι οδηγοί των V‑Class Marco Polo, V-Class και EQV απολαμβάνουν πρόσθετες λειτουργίες, όπως το streaming μουσικής, το σύστημα ελέγχου ανέσεων ENERGIZING και την πλοήγηση με επαυξημένη πραγματικότητα.

Η οθόνη αφής και ο διαισθητικός χειρισμός του MBUX παρέχουν εξατομικευμένες προτάσεις για διάφορες λειτουργίες του οχήματος, infotainment και άνεσης. Ο χειρισμός γίνεται από την κεντρική οθόνη, τα χειριστήρια αφής στο τιμόνι ή μέσω της φωνητικής υποβοήθησης «Hey Mercedes» που έχει επίσης εξελιχθεί περαιτέρω. Άλλα πλεονεκτήματα της νέας γενιάς MBUX περιλαμβάνουν ακόμη μεγαλύτερη υπολογιστική ισχύ, πρόσθετες λειτουργίες και προβολές που σχετίζονται ειδικά με την ηλεκτροκίνηση και την EQV, καθώς και στοιχεία υποστήριξης στάθμευσης που εμφανίζονται στην κεντρική οθόνη.

Οι οδηγοί μπορούν να δημιουργήσουν το προσωπικό τους προφίλ απευθείας στο όχημα και να το συγχρονίσουν με τα υπάρχοντα δεδομένα προφίλ στον προσωπικό λογαριασμό Mercedes me[1]. Μπορούν να αποθηκευτούν έως και επτά διαφορετικά προφίλ ανά όχημα, κάθε ένα με ξεχωριστές πληροφορίες, όπως ο τελευταίος προορισμός πλοήγησης ή οι αγαπημένοι ραδιοφωνικοί σταθμοί. Με τη σάρωση ενός κώδικα QR μέσω της εφαρμογής Mercedes me, το όχημα συνδέεται αυτόματα στον αντίστοιχο λογαριασμό Mercedes me.

mercedes-v-class-

ΠΟΙΚΙΛΙΑ ΨΗΦΙΑΚΩΝ ΕΠΙΛΟΓΩΝ ΑΠΟ ΤΗ MERCEDES-BENZ

Με το infotainment MBUX διατίθεται μεγάλος αριθμός ψηφιακών επιλογών, οι οποίες κάνουν τα νέα πολυθέσια με το αστέρι ακόμα πιο ευφυή – και την καθημερινή ζωή ακόμα πιο εύκολη και αποδοτική. Αυτό, διότι πριν και μετά από κάθε διαδρομή, ή ακόμα και κατά τη διάρκεια αυτής, μπορούν να χρησιμοποιηθούν και άλλες λειτουργίες που συμβάλλουν σε μεγαλύτερη άνεση και ασφάλεια. Μεταξύ αυτών είναι και δωρεάν υπηρεσίες όπως η διαχείριση συντήρησης, ατυχημάτων και βλαβών, καθώς και απομακρυσμένες υπηρεσίες όπως κλείδωμα και ξεκλείδωμα των θυρών και άνοιγμα και κλείσιμο των παραθύρων μέσω της εφαρμογής Mercedes me. Άλλες χρήσιμες υπηρεσίες περιλαμβάνουν πλοήγηση με Live Traffic Information, επικοινωνία Car-to-X και τις διευρυμένες λειτουργίες MBUX με τη φωνητική υποβοήθηση «Hey Mercedes». Εάν το επιθυμείτε, η φωνητική υποβοήθηση μπορεί, για παράδειγμα, να κάνει αναζήτηση στο διαδίκτυο για κοντινά εστιατόρια ή ξενοδοχεία.

mercedes-v-class-4

Για την EQV διατίθεται επίσης η ψηφιακή υπηρεσία Mercedes me Charge[2], η οποία προσφέρει πρόσβαση σε ένα από τα μεγαλύτερα δημόσια δίκτυα φόρτισης στην Ευρώπη με πάνω από 500.000 σημεία φόρτισης – συμπεριλαμβανομένου του ευρωπαϊκού δικτύου ταχυφορτιστών IONITY. Το Mercedes me Charge επιτρέπει τη φόρτιση με ηλεκτρική ενέργεια από ανανεώσιμες πηγές σε όλους τους σταθμούς[3]. Δεδομένου ότι τα ηλεκτρικά vans είναι εξοπλισμένα με Plug & Charge, οι οδηγοί μπορούν να φορτίζουν και να πληρώνουν ιδιαίτερα γρήγορα και με άνεση σε συμβατούς σταθμούς φόρτισης. Ο χειροκίνητος έλεγχος ταυτότητας δεν είναι απαραίτητος επειδή ο σταθμός φόρτισης επικοινωνεί απευθείας με το όχημα μέσω του καλωδίου φόρτισης.

ΠΛΟΗΓΗΣΗ ΜΕ ELECTRIC INTELLIGENCE: Η EQV ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΗ ΣΧΕΔΙΑΣΗ ΤΗΣ ΔΙΑΔΡΟΜΗΣ

Χάρη στο MBUX, η EQV συμμετέχει στο ηλεκτροκίνητο οικοσύστημα έξυπνης πλοήγησης με ενεργή διαχείριση αυτονομίας και υπηρεσίες και εφαρμογές βάσει cloud. Αυτό διασφαλίζει ξέγνοιαστη οδήγηση με διαφάνεια και τη μεγαλύτερη δυνατή ασφάλεια προγραμματισμού. Ο χειρισμός όλων των προβολών και ρυθμίσεων που σχετίζονται ειδικά με την ηλεκτροκίνηση είναι δυνατός μέσω της κεντρικής οθόνης υψηλής ανάλυσης στο MBUX. Για παράδειγμα, είναι δυνατή η επιμέρους ρύθμιση του προκλιματισμού, η προσαρμογή των ρυθμίσεων φόρτισης και ο χειρισμός της πλοήγησης μέσω των λειτουργιών Electric Intelligence και Mercedes me Charge.

ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΥΠΟΒΟΗΘΗΣΗΣ ΟΔΗΓΟΥ: ΑΚΟΜΑ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ

Η ελκυστική εμφάνιση συμπληρώνεται από συστήματα ασφάλειας και υποβοήθησης[4] με πρόσθετες και περαιτέρω εξελιγμένες λειτουργίες. Για παράδειγμα, η ενεργή υποβοήθηση πέδησης περιλαμβάνει τώρα τη λειτουργίαελέγχου διασταυρώσεων και μπορεί πλέον να προειδοποιήσει για διερχόμενα οχήματα από το πλάι ή από μπροστά και για επικίνδυνους ελιγμούς προσπέρασης, να παρέμβει ώστε να φρενάρει το όχημα σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης και να παρέχει υποστήριξη στις στροφές. Ο βασικός εξοπλισμός περιλαμβάνει πληθώρα συστημάτων:

  • V-Class, EQV και V-Class Marco Polo: ATTENTION ASSIST, αυτόματος φωτισμός πορείας με αισθητήρα βροχής, ενεργό σύστημα υποβοήθησης απόστασης DISTRONIC, ενεργή υποβοήθηση πέδησης με λειτουργία διασταύρωσης, σύστημα υποβοήθησης ορατότητας τυφλού σημείου, ενεργό σύστημα υποβοήθησης διατήρησης λωρίδας, σύστημα υποβοήθησης ορίων ταχύτητας Intelligent Speed Assist και πακέτο στάθμευσης.

Για πρώτη φορά, διατίθενται οι προσαρμοζόμενοι προβολείς MULTIBEAM LED με υποβοήθηση φώτων μεγάλης σκάλας PLUS. Αποτελούνται από 84 ξεχωριστά ελεγχόμενες λυχνίες LED που επιτρέπουν εξαιρετικά γρήγορη και ακριβή προσαρμογή των προβολέων στην εκάστοτε κατάσταση κυκλοφορίας. Το σύστημα υποβοήθησης φώτων μεγάλης σκάλας MULTIBEAMLEDPLUS φωτίζει συνεχώς τον δρόμο μπροστά χωρίς να ενοχλεί τους υπόλοιπους χρήστες του δρόμου.

Επιπλέον συστήματα υποβοήθησης συνδυάζονται στο νέο πακέτο υποβοήθησης οδήγησης, το οποίο περιλαμβάνει: ενεργό σύστημα υποβοήθησης απόστασης DISTRONIC με ρύθμιση ταχύτητας βάσει διαδρομής και διευρυμένη αυτόματη επανεκκίνηση σε κυκλοφοριακή συμφόρηση, ενεργό σύστημα υποβοήθησης διεύθυνσης και ενεργό σύστημα υποβοήθησης τήρησης ορίων ταχύτητας. Το νέο πακέτο στάθμευσης με κάμερα 360 μοιρών είναι διαθέσιμο για άνετο και γρήγορο παρκάρισμα. Παρέχει προβολή 360 μοιρών με τρισδιάστατες εικόνες για τη στάθμευση με τη βοήθεια κάμερας.

Το πακέτο στάθμευσης περιλαμβάνει ενεργό σύστημα υποβοήθησης στάθμευσης,σύστημα προειδοποίησης πίσω διασταυρούμενης κυκλοφορίας Rear Cross Traffic Alert, σύστημα πέδησης έκτακτης ανάγκης για πεζούς Pedestrian Emergency Braking και σύστημα υποβοήθησης σε λανθασμένη πορεία. Το πακέτο στάθμευσης με κάμερα 360° περιλαμβάνει επίσης υποβοήθηση ελιγμών ρυμουλκούμενου σε συνδυασμό με διάταξη ρυμουλκούμενου και αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΜΕΝΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΑΠΛΟΥΣΤΕΥΜΕΝΗ ΛΟΓΙΚΗ ΠΡΟΣΦΕΡΟΜΕΝΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ

Η Mercedes-Benz Vans έχει αναβαθμίσει εκτενώς τις βασικές διαμορφώσεις και έχει προσαρμόσει τη λογική των πακέτων εξοπλισμού ακόμη περισσότερο στις ιδιαίτερες απαιτήσεις των πελατών. Στοιχεία λειτουργικού εξοπλισμού που οι πελάτες αγοράζουν συχνά συγκεντρώνονται πλέον όλο και περισσότερο σε πακέτα. Αυτό μειώνει σημαντικά τη χρονοβόρα επιλογή πολλών μεμονωμένων στοιχείων προαιρετικού εξοπλισμού.

Για παράδειγμα, η V-Class STYLE διαθέτει στο βασικό της εξοπλισμό δερμάτινο τιμόνι, πακέτο καθρεπτών, σύστημα κλιματισμού TEMPMATIC για το χώρο των πίσω επιβατών, πακέτο συνδεσιμότητας smartphone και ένα κάθισμα ανέσεων για τον συνοδηγό. Από τη γραμμή AVANTGARDE, οι πελάτες μπορούν επίσης να αναμένουν ότι το όχημά τους θα διαθέτει σύστημα κλιματισμού THERMOTRONIC, ασύρματη φόρτιση smartphone, μπροστινά καθίσματα με οσφυϊκή υποστήριξη 4 κατευθύνσεων και ρυθμιζόμενο βάθος έδρας, προσαρμοζόμενους προβολείς LED MULTIBEAM, πλοήγηση με Live Traffic Information και ζάντες αλουμινίου 17 ιντσών. Και για τις δύο αυτές γραμμές προσφέρεται πακέτο με επιπλέον στοιχεία λειτουργικού εξοπλισμού. Η κορυφαία V‑Class EXCLUSIVE περιλαμβάνει περαιτέρω χαρακτηριστικά, όπως σπορ ανάρτηση, τιμόνι με δέρμα νάπα, ηλεκτρικά ρυθμιζόμενο κάθισμα οδηγού με λειτουργίες μνήμης, φιμέ πίσω παράθυρα, ηλεκτρικά συρόμενες πόρτες, ηλεκτρική πόρτα χώρου αποσκευών EASY-PACK καθώς και ζάντες αλουμινίου 19 ιντσών.

[1]Για τη χρήση των υπηρεσιών Mercedes me connect, απαιτείται η δημιουργία ενός Mercedes me ID και η αποδοχή των Όρων Χρήσης για τις υπηρεσίες Mercedes me connect. Επιπλέον, το αντίστοιχο όχημα πρέπει να είναι συνδεδεμένο με τον λογαριασμό χρήστη. Μετά τη λήξη της αρχικής διάρκειας ισχύος, είναι δυνατή η παράταση των υπηρεσιών με χρέωση, υπό την προϋπόθεση ότι εξακολουθούν να προσφέρονται για το συγκεκριμένο όχημα. Η πρώτη ενεργοποίηση των υπηρεσιών είναι δυνατή εντός ενός έτους από την πρώτη ταξινόμηση ή την παραλαβή από τον πελάτη, όποιο συμβεί πρώτο.

[2]Για να είναι δυνατή η χρήση της υπηρεσίας Mercedes me Charge του Mercedes me connect, απαιτείται ξεχωριστό συμβόλαιο φόρτισης με επιλεγμένο τρίτο πάροχο.

[3]Η  πράσινη φόρτιση χρησιμοποιεί εγγυήσεις προέλευσης για να διασφαλίσει ότι μια ισοδύναμη ποσότητα ηλεκτρικής ενέργειας από ανανεώσιμες πηγές ενέργειας τροφοδοτείται στο δίκτυο για τις διαδικασίες φόρτισης.

[4] Τα συστήματα υποβοήθησης οδηγού και ασφάλειας της Mercedes-Benz είναι βοηθητικά και δεν απαλλάσσουν τον οδηγό από την ευθύνη του.

 

Τα στοιχεία εξοπλισμού συνοπτικά

Τα νέα midsize van της Mercedes-Benz

V-Class EQV V-Class Marco Polo
Γραμμές STYLE, AVANTGARDE, EXCLUSIVE AVANTGARDE

 

Πακέτο Design AMG Line, πακέτο Night Πακέτο EQV Design εξωτερικού, Πακέτο EQV Design εσωτερικού AMG Line, πακέτο Night
Φωτιζόμενη μάσκα V-Class EXCLUSIVE

V-Class μεπακέτο AMG Line

 

EQV AVANTGARDE V-Class Marco Polo με AMG Line
Προβολείς MULTIBEAM LED Βασικός εξοπλισμός για AVANTGARDE και EXCLUSIVE, προαιρετικός εξοπλισμός σε συνδυασμό με το πακέτο STYLE Plus Βασικός εξοπλισμός για AVANTGARDE, προαιρετικός εξοπλισμός σε συνδυασμό με το Πακέτο Design Προαιρετικός εξοπλισμός σε συνδυασμό με το Πακέτο Premium

 

Πακέτο στάθμευσης με κάμερα οπισθοπορείας Βασικός εξοπλισμός για STYLE Βασικός εξοπλισμός Βασικός εξοπλισμός
Πακέτο Στάθμευσης με κάμερα 360° Βασικός εξοπλισμός για AVANTGARDE και EXCLUSIVE, προαιρετικός εξοπλισμός για STYLE Προαιρετικός εξοπλισμός Προαιρετικός εξοπλισμός
Πόρτα χώρου αποσκευών EASY-PACK Βασικός εξοπλισμός για AVANTGARDE Βασικός εξοπλισμός για AVANTGARDE Προαιρετικός εξοπλισμός
MBUXInfotainment Βασικός εξοπλισμός Βασικός εξοπλισμός Βασικός εξοπλισμός
Δύο οθόνες 12,3 ιντσών σε μία ευρεία διάταξη Βασικός εξοπλισμός Βασικός εξοπλισμός Βασικός εξοπλισμός
Σύστημα ENERGIZINGCOMFORT Προαιρετικός εξοπλισμός Προαιρετικός εξοπλισμός Προαιρετικός εξοπλισμός
MBUX με πλοήγησηAUGMENTED REALITY MBUX Προαιρετικός εξοπλισμός Προαιρετικός εξοπλισμός Προαιρετικός εξοπλισμός
Ενσωμάτωση smartphone Βασικός εξοπλισμός Βασικός εξοπλισμός Βασικός εξοπλισμός
Ασύρματη φόρτιση smartphone Βασικός εξοπλισμός για AVANTGARDE και EXCLUSIVE, προαιρετικός εξοπλισμός για STYLE Προαιρετικός εξοπλισμός Προαιρετικός εξοπλισμός
KEYLESS Start Βασικός εξοπλισμός Βασικός εξοπλισμός Βασικός εξοπλισμός
Θερμαινόμενο τιμόνι Προαιρετικός εξοπλισμός (βασικός εξοπλισμός για EXCLUSIVE) Προαιρετικός εξοπλισμός Προαιρετικός εξοπλισμός
Νέα κεντρική κονσόλα Βασικός εξοπλισμός για STYLE, προαιρετικός εξοπλισμός για AVANTGARDE και EXCLUSIVE Βασικός εξοπλισμός Βασικός εξοπλισμός
Νυχτερινός φωτισμός χώρου πίσω επιβατών Προαιρετικός εξοπλισμός Προαιρετικός εξοπλισμός Προαιρετικός εξοπλισμός

 

Ατμοσφαιρικός φωτισμός με 64 αποχρώσεις Βασικός εξοπλισμός για AVANTGARDE και EXCLUSIVE, προαιρετικός εξοπλισμός για STYLE Προαιρετικός εξοπλισμός Προαιρετικός εξοπλισμός
Νέος διάκοσμος με εμφάνιση ξύλουελιάς, σκούρο γκρι Βασικός εξοπλισμός για AVANTGARDE, προαιρετικός εξοπλισμός για EXCLUSIVE και STYLE Προαιρετικός εξοπλισμός Προαιρετικός εξοπλισμός
Διάκοσμος σε σκούρο αλουμίνιο Νέος, προαιρετικός εξοπλισμός για STYLE, AVANTGARDE και EXCLUSIVE Προαιρετικός εξοπλισμός Προαιρετικός εξοπλισμός

 

  • Αναλυτική Παρουσίαση στο περιοδικό Επαγγελματικό Όχημα