Νέα κάθετη μονάδα της Nissan Γεωργούλιας στo Γέρακα

Η Nissan – Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε, καλωσορίζει μια νέα, κάθετη μονάδα  Nissan στην Βορειοανατολική Αττική. Πρόκειται για τη Nissan – Χ.Γεωργούλια & ΣΙΑ Ο.Ε. στον Γέρακα, η οποία θα υποδέχεται τους κατόχους αλλά και υποψήφιους νέους πελάτες Nissan, σε νέες, υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις πωλήσεων και service.

Η νέα κάθετη μονάδα Nissan,  έχει συνολικό εμβαδόν 2.000 τ.μ και διαθέτει έκθεση νέων αυτοκινήτων Nissan, τμήμα γνήσιων ανταλλακτικών με δυνατότητα πώλησης χονδρικής και λιανικής, καθώς επίσης και εξουσιοδοτημένο συνεργείο και ηλεκτρολογείο. Παράλληλα, το συνεργείο διαθέτει μία σειρά μηχανημάτων τελευταίας τεχνολογίας, με άρτια εκπαιδευμένους μηχανικούς, εξασφαλίζοντας τον καλύτερο έλεγχο λειτουργίας για το δικό σας Nissan.

Georgoulias_int (1)

Αξίζει να σημειωθεί, ότι η μακρόχρονη συνεργασία της εταιρείας Χ.Γεωργούλια & ΣΙΑ Ο.Ε με τη Nissan – Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε, αποτελεί εγγύηση για το επίπεδο εξυπηρέτησης των πελατών της Nissan, τόσο κατά την αγορά ενός νέου μοντέλου, όσο και για  το εξουσιοδοτημένο service.

Η διεύθυνση της έκθεσης πωλήσεων της νέας κάθετης μονάδας Nissan, είναι επί της Λεωφόρου Μαραθώνος 67 στον Γέρακα (Σταυρός Αγ.Παρασκευής), καλύπτοντας με το καλύτερο δυνατό τρόπο, την ευρύτερη γεωγραφική περιοχή των Βορειοανατολικών προαστίων της Αττικής.  Το τηλέφωνο επικοινωνίας είναι 2102923307 και το e-mail info@georgoulias-nissan.gr

Το ωράριο λειτουργίας της έκθεσης αυτοκινήτων είναι 09:00 – 20:00 Δευτέρα – Παρασκευή και  10:00 – 14:30 το Σάββατο. Το συνεργείο ξεκινά τη λειτουργία του τη Δευτέρα 6 Μαΐου, με ωράριο από τις 08:00 έως τις 17:00, από Δευτέρα έως Παρασκευή.

 

728×90 ΚΤΕΟ ΡΕΝΤΗ