Νέα γκάμα ελαστικών BFGoodrich : Μια ώριμη επιλογή

Η BFGoodrich, που για πάνω από 100 χρόνια βρίσκεται στην κορυφή των ελαστικών off-road, παρουσιάζει μια νέα γκάμα ελαστικών για φορτηγά και λεωφορεία στην Ευρώπη.

SHELL RIMULA PETROPOULOS 728×90

Πλέον, ένα παγκόσμιο brand είναι διαθέσιμο και για τους επαγγελματίες μεταφορείς στην Ευρώπη, φέρνοντας υπηρεσίες και υποστήριξη για τους οδηγούς φορτηγών και λεωφορείων, με παγκόσμια κάλυψη. Η νέα γκάμα είναι ήδη διαθέσιμη από τις αρχές του 2018 και καλύπτει όλα τα τμήματα της αγοράς ελαστικών για φορτηγά και λεωφορεία (μεγάλων αποστάσεων, περιφερειακών διαδρομών, εντός / εκτός δρόμου και αστικών διαδρομών), για χρήση σε όλες τις καιρικές συνθήκες.

BF1

Μετά από πρόσκληση της μητρικής Michelin, επισκεφθήκαμε, τέλη Ιουνίου, το εργοστάσιο παραγωγής των ελαστικών BFGoodrich, στην περιοχή Zalau της Ρουμανίας. Το εν λόγω εργοστάσιο ανήκει από το 2001 στη Michelin, λειτουργεί ωστόσο από το 1977 κατασκευάζοντας ελαστικά με την επωνυμία Silvania. Μόλις πέρυσι, η Michelin αποφάσισε να επενδύσει στην συγκεκριμένη μονάδα παραγωγής 33 εκατ. ευρώ προκειμένου να αυξήσει την δυναμικότητά του κατά 50% μέχρι το 2019 αλλά και να δημιουργήσει 100 νέες θέσεις εργασίας.

DCIM100MEDIADJI_0001.JPG

Είχαμε την ευκαιρία να δούμε από κοντά τις εξαιρετικές εγκαταστάσεις και φυσικά την γραμμή παραγωγής των ελαστικών για επαγγελματικά οχήματα. Οι άνθρωποι του κατασκευαστή ανέλυσαν τα στάδια παραγωγής καθώς και τα τεχνικά χαρακτηριστικά που δημιουργούν συγκριτικά πλεονεκτήματα σε σχέση με τον ανταγωνισμό.

BF3

«Η κυκλοφορία της νέας σειράς στην Ευρώπη αποτελεί ένα σημαντικό σταθμό για τη μάρκα της BFGoodrich και ενισχύει τη δέσμευσή μας να προσφέρουμε αξία στους καταναλωτές, σε ό,τι κάνουμε. Είμαστε σίγουροι ότι η νέα σειρά ελαστικών για φορτηγά και λεωφορεία θα απαντήσει στις ανάγκες της Ευρωπαϊκής αγοράς και θα ενδυναμώσει ακόμα περισσότερο την παγκόσμια ιστορία της BFGoodrich», δήλωσε ο Martin Thiollier, Vice President Marketing and Sales της Michelin για την περιοχή της Νοτιανατολικής Ευρώπης.

BF4

Η νέα γκάμα διαθέτει ελαστικά για τον κατευθυντήριο, τον κινητήριο και το φερόμενο άξονα. Κατασκευάζονται στην Ευρώπη και προορίζονται για τους ευρωπαϊκούς στόλους και τους ευρωπαϊκούς δρόμους. Έχουν σχεδιαστεί κατάλληλα για να ικανοποιούν όλες τις απαιτήσεις των τελικών χρηστών. Διαθέσιμη σε 4 διαστάσεις ζάντας (15″, 17,5″, 19,5″και 22,5″), η νέα γκάμα καλύπτει όλα τα βασικά τμήματα της αγοράς φορτηγών. Τα ελαστικά διαθέτουν πιστοποίηση M + S και / ή 3PMSF για να διατηρούν την πρόσφυση και την κινητικότητα σε όλες τις καιρικές συνθήκες:

BFGoodrich Route Control

Σχεδιασμένα για στόλους γενικών μεταφορών, προσφέρουν ασφάλεια και επιδόσεις που αντέχουν στο χρόνο. Το Route Control, με δυνατότητα ξανασκαλίσματος και αναγόμωσης που μειώνει το κόστος ανά χιλιόμετρο, είναι σχεδιασμένο για στόλους και ειδικά προσαρμοσμένο στις ανάγκες τους, προσφέροντας φαρδιά ελαστικά τιμονιού και τη σειρά 60 για μεγιστοποίηση του ωφέλιμου φορτίου.

Πιο συγκεκριμένα:

BFGoodrich Route Control S: Κατασκευασμένο για μικρά φορτηγά διανομών, για όλες τις θέσεις. Χαρακτηρίζεται από χαμηλό θόρυβο κύλισης και από υψηλές επιδόσεις στο φρενάρισμα, ακόμα και κάτω από δύσκολες οδικές συνθήκες. Σε μεγαλύτερες διαστάσεις είναι κατάλληλο για βαρέα φορτηγά, για όλες τις θέσεις και με μεγάλη χιλιομετρική απόδοση.

BFGoodrich Route Control Τ: Σειρά ελαστικών, κατασκευασμένη για φερόμενους άξονες, ρυμουλκών χαμηλού ύψους και πολύ βαρέων τρέιλερ. Ανθεκτικά, αξιόπιστα και οικονομικά, με ομοιόμορφη φθορά και με σκελετό που διαθέτει το κατάλληλο μέγεθος για αναγόμωση.

BFGoodrich Route Control D: Ελαστικά διαφορικού, για φορτηγά μεγάλης ισχύος, με πολύ δυνατό κράτημα και σκελετό που είναι κατασκευασμένος να ανταποκρίνεται στις μεγάλες αποστάσεις.

BFGoodrich Cross Control: Ειδικά σχεδιασμένα για χρήση και πρόσβαση σε εργοτάξιο, αυτά τα ελαστικά είναι ανθεκτικά, δοκιμασμένα, με μεγάλη πρόσφυση και αντοχή του σκελετού.

BFGoodrich Cross Control D: Ελαστικό ανατρεπόμενου για το διαφορικό βαρέων φορτηγών, ειδικό για κάθε τερέν, πέτρας, λάσπης και ασφάλτου. Με δυνατότητα αναγόμωσης.

BFGoodrich Cross Control S: Κατασκευασμένο για όλες τις θέσεις βαρέων εργοταξιακών φορτηγών. Εξασφαλίζει ομοιόμορφη φθορά και διαθέτει στιβαρό σκελετό, μεγάλης αντοχής και τεράστιας ευκαμψίας.

BFGoodrich Cross Control Τ: Σειρά για φερόμενους άξονες βαρέων εργοταξιακών φορτηγών. Ελαχιστοποιούν τις ζημιές, φθείρονται ομοιόμορφα και διατηρούν την καλή τους κατάσταση για τις σκληρές συνθήκες στις οποίες χρησιμοποιείται.

BFGoodrich Urban Control: Ειδικά σχεδιασμένα για αστικά λεωφορεία, είναι ασφαλή και αθόρυβα ελαστικά. Διαθέτουν πρόσθετη προστασία πλευρικών τοιχωμάτων και είναι εξοπλισμένα με τσιπ RFID για εύκολη συντήρηση και διαχείριση αποθεμάτων. Ο ανθεκτικός σκελετός είναι σχεδιασμένος για πολλά χιλιόμετρα και φυσικά προσφέρει την δυνατότητα αναγόμωσης.

BFGoodrich Urban Control S: Κατασκευασμένο για λεωφορεία, με χαμηλό θόρυβο κύλισης και καλή πρόσφυση κάτω από όλες τις συνθήκες. Ο σκελετός αντέχει τις πολύωρες διαδρομές ενώ επιδέχεται αναγόμωσης.

Η νέα γκάμα της BFGoodrich προσφέρει, το 2018, 100% εγγυημένη ικανοποίηση για τις πρώτες 100 μέρες χρήσης. Συγκεκριμένα, η εγγύηση προσφέρει τη δυνατότητα στους τελικούς καταναλωτές να λάβουν το σύνολο της τιμής των ελαστικών BFGoodrich που έχουν αγοράσει (εκτός ΦΠΑ), μέσω του μεταπωλητή τους, μέσα σε 2 μήνες από τη στιγμή που γίνει αποδεκτό το αίτημά τους. Η προσφορά ισχύει για όλα τα ελαστικά BFGoodrich που θα αγοραστούν έως 31/12/2018.

BF6

Η οδική βοήθεια 24/7 της BFGoodrich προσφέρει στους στόλους την πιο γρήγορη οδική βοήθεια για βλάβες στην Ευρώπη, όποια και εάν είναι η μάρκα των ελαστικών τους. Ένα δίκτυο επαγγελματιών είναι ανά πάσα στιγμή έτοιμο να προσφέρει ποιοτικές υπηρεσίες είτε στον δρόμο είτε στο πλησιέστερο σημείο εξυπηρέτησης. Και όλα αυτά χωρίς συμβόλαια και με προκαθορισμένες τιμές καταλόγου για τις υπηρεσίες που παρέχονται ανάλογα με την γεωγραφική ζώνη, με συγκεκριμένους και σαφείς όρους τιμολόγησης.

BF5

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι με πάνω από 100 χρόνια ιστορίας, η BFGoodrich ξεκίνησε να κατασκευάζει ελαστικά στο Akron του Ohio στις ΗΠΑ και εμπορεύεται ελαστικά φορτηγών για πάνω από 80 χρόνια. Το 1870, ο Benjamin Franklin Goodrich, ένας οραματιστής και αυτοδίδακτος επιχειρηματίας, δημιούργησε το πρώτο εργοστάσιο ελαστικών στη Βόρεια Αμερική.Έχει, πλέον, καθιερωθεί σε όλον τον κόσμο στην αγορά ελαστικών φορτηγών, με πωλήσεις πάνω από 1,6 εκατομμύρια ελαστικά ετησίως.

BF8

728×90 ΚΤΕΟ ΡΕΝΤΗ
Σου άρεσε το άρθρο; Κοινοποίησέ το!