Νέα γκάμα ελαστικών απο την BFGoodrich για φορτηγά και λεωφορεία

Η BFGoodrich, που για πάνω από 100 χρόνια βρίσκεται στην κορυφή των ελαστικών off road, παρουσιάζει μια νέα γκάμα ελαστικών για φορτηγά και λεωφορεία στην Ευρώπη. Πλέον, ένα παγκόσμιο brand είναι διαθέσιμο και για τους επαγγελματίες στην Ευρώπη, φέρνοντας υπηρεσίες και υποστήριξη για τους οδηγούς φορτηγών και λεωφορείων, με παγκόσμια κάλυψη. Η νέα γκάμα είναι ήδη διαθέσιμη από τις αρχές του 2018 και καλύπτει όλα τα τμήματα της αγοράς ελαστικών για φορτηγά και λεωφορεία (μεγάλων αποστάσεων, περιφερειακών διαδρομών, εντός / εκτός δρόμου και αστικών διαδρομών), για χρήση σε όλες τις καιρικές συνθήκες.

Η BFGoodrich ξεκίνησε να κατασκευάζει ελαστικά στο Akron του Ohio στις ΗΠΑ το 1870 και προσφέρει ελαστικά φορτηγών για πάνω από 80 χρόνια. Έχει, πλέον, καθιερωθεί σε όλον τον κόσμο στην αγορά ελαστικών φορτηγών, με πωλήσεις πάνω από 1,6 εκατομμύρια ελαστικά ετησίως.

Η νέα γκάμα διαθέτει ελαστικά για τον κατευθυντήριο, τον κινητήριο και το φερόμενο άξονα. Κατασκευάζονται στην Ευρώπη και προορίζονται για τους ευρωπαϊκούς στόλους και τους ευρωπαϊκούς δρόμους. Έχουν σχεδιαστεί κατάλληλα για να ικανοποιούν όλες τις απαιτήσεις των τελικών χρηστών. Διαθέσιμη σε 4 διαστάσεις ζάντας (15″, 17,5″, 19,5″και 22,5″), η νέα γκάμα καλύπτει όλα τα βασικά τμήματα της αγοράς φορτηγών. Τα ελαστικά διαθέτουν πιστοποίηση M + S και / ή 3PMSF για να διατηρούν την πρόσφυση και την κινητικότητα σε όλες τις καιρικές συνθήκες:

  • BFGoodrichRouteControl:Σχεδιασμένα για στόλους γενικών μεταφορών, προσφέρουν ασφάλεια και επιδόσεις που αντέχουν στο χρόνο. Το RouteControl, με δυνατότητα ξανασκαλίσματος και αναγόμωσης που μειώνει το κόστος ανά χιλιόμετρο, είναι σχεδιασμένο για στόλους και ειδικά προσαρμοσμένο στις ανάγκες τους, προσφέροντας φαρδιά ελαστικά τιμονιού και τη σειρά 60 για μεγιστοποίηση του ωφέλιμου φορτίου.
  • BFGoodrichCrossControl:Ειδικά σχεδιασμένα για χρήση και πρόσβαση σε εργοτάξιο, αυτά τα ελαστικά είναι ανθεκτικά, δοκιμασμένα, με μεγάλη πρόσφυση και αντοχή του σκελετού.
  • BFGoodrichUrbanControl: Ειδικά σχεδιασμένα για αστικά λεωφορεία, είναι ασφαλή και αθόρυβα ελαστικά. Διαθέτουν πρόσθετη προστασία πλευρικών τοιχωμάτων και είναι εξοπλισμένα με τσιπ RFID για εύκολη συντήρηση και διαχείριση αποθεμάτων.

Η νέα γκάμα της BFGoodrichπροσφέρει, το 2018, 100% εγγυημένη ικανοποίηση για τις πρώτες 100 μέρες χρήσης.

Η οδική βοήθεια 24/7 της BFGoodrichπροσφέρει στους στόλους την πιο γρήγορη οδική βοήθεια για βλάβες στην Ευρώπη*- όποια και εάν είναι η μάρκα των ελαστικών τους.

Περισσότερες πληροφορίες είναι διαθέσιμες στην ηλεκτρονική διεύθυνση: https://fortiga.bfgoodrich.gr/

*2ώρες και 24 λεπτά κατά μέσο όρο για να επιστρέψει το φορτηγό στο δρόμο

728×90 ΚΤΕΟ ΡΕΝΤΗ