Η Michelin επεκτείνει την γκάμα ελαστικών CrossGrip, με επιπλέον διαστάσεις

banner-google-news

Η Michelin επεκτείνει την γκάμα των all season ελαστικών MICHELIN CrossGrip, με δυνατότητα πολλαπλών χρήσεων, με την προσθήκη δυο νέων διαστάσεων, για χειριστές εκσκαφέων, φορτωτές πλάγιας ολίσθησης, telehandlers και μικρούς τράκτορες.

Η γκάμα ελαστικών MICHELIN CrossGrip με την προσθήκη των δυο νέων διαστάσεων 440/80 R 34 και 480/80 R 34, είναι πλέον διαθέσιμη σε 12 διαστάσεις, τόσο για πρώτη τοποθέτηση όσο και για την αγορά αντικατάστασης.

Michelin CrossGrip (Medium)

Ο Θεόδωρος Μαρκόπουλους, Key Account Manager της Michelin, δήλωσε : « Το ελαστικό MICHELIN CrossGrip έχει αποδειχθεί μια εξαιρετικά δημοφιλής επιλογή για τους πελάτες, από την πρώτη κυκλοφορία των ελαστικών το 2018. Η επέκταση της γκάμας με αυτές τις δύο βασικές νέες διαστάσεις, θα αυξήσει ακόμη περισσότερο το ενδιαφέρον των πελατών μας.

Τα ελαστικά λειτουργούν πολύ καλά σε διάφορους τύπους επιφανειών – όπως σε αθλητικές εγκαταστάσεις ή στο γρασίδι – και είναι ιδιαίτερα αποτελεσματικά στο χιόνι, τον πάγο και το μαλακό έδαφος, οπότε είναι η κατάλληλη εποχή για να επιλέξετε ».

Τα ελαστικά CrossGrip αποτελούν μέρος της δημοφιλούς γκάμας ελαστικών MICHELIN Compact Line και προσφέρουν μεγαλύτερη δυνατότητα μεταφοράς φορτίου κι ένα ειδικό μείγμα γόμας, σχεδιασμένο για χρήση σε όλες τις καιρικές συνθήκες. Το μη κατευθυντικό σκάλισμα πέλματος εξασφαλίζει εξαιρετική ακρίβεια στο χειριστή κατά τον ελιγμό, είτε προς τα εμπρός είτε προς τα πίσω, Επίσης, το βελτιστοποιημένο σκάλισμα πέλματος – με τις πολλές ακμές – προσφέρει μεγάλη έλξη.

Τα ασύμμετρα, εγκάρσια, μπλοκ πέλματος βελτιώνουν την πρόσφυση σε χειμερινές συνθήκες χρήσης, ενώ διατηρούν ένα υψηλό επίπεδο έλξης, απαραίτητο για την ασφάλειά σας. Με 196 μπλοκ πέλματος ανά περιφέρεια, τα ελαστικά MICHELIN CrossGrip προσφέρουν μεγαλύτερη άνεση, απορροφώντας τους κραδασμούς.

Είναι ενισχυμένα για να προσφέρουν εξαιρετική αντοχή στη διάτρηση, ενώ μπορούν να τοποθετηθούν και καρφιά για χρήση στον πάγο. Το βάθος πέλματος έχει βελτιστοποιηθεί προσεκτικά για να μην προκαλούν ζημιά στις καλλιέργειες.