Η ΜΑΞΙΜ ΚΑΛΤΣΙΔΗΣ Α.Ε. στην «ΕΦΟΔΙΑΣΤΙΚΗ ΑΛΥΣΙΔΑ & LOGISTICS» – «CARGO TRUCK & VAN EXPO»

Νέες σειρές ελαστικών KUMHO, ελαστικά AEOLUS, υπηρεσία Truck Mobile Service. Επισκεφθείτε την στο περίπτερο D21.

banner-google-news

Η πορεία της ΜΑΞΙΜ ΚΑΛΤΣΙΔΗΣ Α.Ε. ξεκινά το 1946. Σήμερα μετράει 75 χρόνια παρουσίας στον χώρο των ελαστικών, με εξειδίκευση στην πώληση επαγγελματικών ελαστικών, όπως αγροτικά, βιομηχανικά, ελαστικά για φορτηγά, χωματουργικά, επιβατικά οχήματα κ.λπ. Διαθέτει επίσης την αποκλειστική αντιπροσώπευση γνωστών εταιρειών του εξωτερικού.

Στην πολυετή πορεία της, η ΜΑΞΙΜ ΚΑΛΤΣΙΔΗΣ ΕΛΑΣΤΙΚΑ Α.Ε. διαγράφει μια συνεχώς ανοδική πορεία, η οποία πλαισιώνεται και από σημαντικές στρατηγικές συνεργασίες όπως: με τον κινεζικό κολοσσό ελαστικών AEOLUS, ο οποίος διαθέτει μια μεγάλη γκάμα ελαστικών για φορτηγά, λεωφορεία και μηχανήματα έργων, αλλά και με την ινδική εταιρεία CEAT Specialty, που εξειδικεύεται στην παραγωγή ελαστικών για μηχανήματα του αγροτικού και αγροτοβιομηχανικού τομέα. Επιπλέον, το πρώτο εξάμηνο του 2021, η ΜΑΞΙΜ ΚΑΛΤΣΙΔΗΣ ΕΛΑΤΙΚΑ Α.Ε. πέτυχε άλλη μια σημαντική στρατηγική συνεργασία, αναλαμβάνοντας ως αποκλειστικός αντιπρόσωπος και εισαγωγέας των ελαστικών KUMHO Tires στην Ελλάδα.

Φέτος, η ΜΑΞΙΜ ΚΑΛΤΣΙΔΗΣ Α.Ε. ανανεώνει το ραντεβού της με το κοινό της Cargo Truck & Van Expo στην οποία θα συμμετέχει, παρουσιάζοντας όλα τα νεότερα γύρω από το επαγγελματικό ελαστικό. Οι επισκέπτες του περιπτέρου θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για νέες λύσεις, καθώς και να λάβουν συμβουλές από τους ειδικούς για προϊόντα που καλύπτουν τις ανάγκες τους. Θα μπορούν, επίσης, να δουν από κοντά τις νέες σειρές ελαστικών KUMHO, αλλά και τα ελαστικά της AEOLUS.

Εκτός από τα ελαστικά, οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να ενημερωθούν και για την υπηρεσία TRUCK MOBILE SERVICE. Πρόκειται για μια υπηρεσία, που αφορά ένα πανελλαδικό δίκτυο συμβεβλημένων συνεργείων και βουλκανιζατέρ, τα οποία παρέχουν υπηρεσίες αντικατάστασης ελαστικών με κινητά συνεργεία, ώστε να μπορεί κάθε επαγγελματίας οδηγός να βρει την υποστήριξη που χρειάζεται.

 

Για ηλεκτρονικές προεγγραφές πατήστε εδώ
Περισσότερες πληροφορίες στο www.supplychainexpo.gr.

REGISTER