Κατέρρευσε τμήμα της γέφυρας Καρδατά στα Μέγαρα – Δύο τραυματίες

banner-google-news

Υποχώρηση οδοστρώματος σημειώθηκε στη γέφυρα Καρδατά που είναι υπό επισκευή στα Μέγαρα, στην παλαιά εθνική οδό στο ύψος της Νέας Περάμου.

Δύο άνθρωποι τραυματίστηκαν, χειριστές μηχανημάτων που συμμετείχαν σε εργασίες για τη συντήρηση και επισκευή της παλιάς γέφυρας που βρίσκεται στον κόμβο Μεγάρων, στο ύψος του 39ου χιλιόμετρου της εθνικής οδού Αθηνών – Κορίνθου.

gefyra (1)

Το περιστατικό σημειώθηκε το πρωί της Τρίτης 20/9 ενώ βρίσκονταν σε εξέλιξη εργασίες συντήρησης και επισκευής της και μάλιστα, το τμήμα της γέφυρας κατέρρευσε μαζί με τα εκσκαφτικά μηχανήματα που πραγματοποιούσαν τις εργασίες.

Οι χειριστές τραυματίστηκαν όταν κατέρρευσε τμήμα της γέφυρας και ο ένας από τους δύο απεγκλωβίστηκε από πυροσβέστες που έσπευσαν στο σημείο. Διακομίστηκαν σε νοσοκομείο, και σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, είναι εκτός κινδύνου.

Σε ανακοίνωσή της η Ολυμπία Οδός αναφέρει:
«Σήμερα το πρωί, κατά τη διάρκεια προγραμματισμένων εργασιών κατεδάφισης στη γέφυρα Καρδατά στην περιοχή των Μεγάρων, δύο χειριστές μηχανήματος έργου τραυματίστηκαν ελαφρά, όταν ένα μηχάνημα υποχώρησε μαζί με τμήμα της υπό κατεδάφιση πλάκας. Οι εργασίες κατεδάφισης και ανακατασκευής της γέφυρας έχουν διακοπεί προσωρινά έως ότου διερευνηθούν οι συνθήκες του ατυχήματος».
Εύχεται ταχεία ανάρρωση στους δύο εργαζόμενους που τραυματίστηκαν το πρωί από την πτώση τμήματος της γέφυρας Καρδατά στην περιοχή των Μεγάρων, ενώ σημειώνει ότι «παρακολουθεί την κατάσταση της υγείας τους και εύχεται ταχεία ανάρρωση και επιστροφή στην εργασία τους».

gefyra (3)

Φωτογραφίες: enimerosi-news.gr

Σου άρεσε το άρθρο; Κοινοποίησέ το!