ΗΠΑ: Εθνική Εβδομάδα για να τιμήσουν τους Οδηγούς Φορτηγών

banner-google-news

Κάθε χρόνο στα μέσα του Σεπτέμβρη οι Αμερικανοί γιορτάζουν την Εθνική Εβδομάδα Εκτίμησης των Οδηγών Φορτηγών. Είναι μια  σημαντική στιγμή που δίνει την ευκαιρία στους Αμερικανούς να εκφράσουν τον σεβασμό και τις ευχαριστίες τους στους επαγγελματίες οδηγούς φορτηγών, για τη σκληρή δουλειά που έχουν αναλάβει να κάνουν. Πρόκειται για 3,5 εκατομμύρια επαγγελματίες άνδρες και γυναίκες, που παραδίδουν προϊόντα με ασφάλεια και εγκαίρως. Σχεδόν κάθε πτυχή της καθημερινής ζωής καθίσταται δυνατή, επειδή ένας οδηγός φορτηγού παραδίδει τα αγαθά και τους πόρους που χρειάζονται οι άνθρωποι.

Η φετινή Εθνική Εβδομάδα Εκτίμησης Οδηγών Φορτηγών είναι 12-19 Σεπτεμβρίου 2021 και αποκτά ιδιαίτερη σημασία, αν λάβουμε υπόψη τον κρίσιμο ρόλο που έχουν παίξει οι οδηγοί φορτηγών στη διάρκεια της πανδημίας του COVID-19.

hero-1440x645

Οι Αμερικανοί και στις πενήντα πολιτείες έχουν πάρει εξαιρετικά μέτρα, για να δείξουν την εκτίμησή τους για τη δουλειά που έχουν κάνει οι επαγγελματίες οδηγοί φορτηγών. Οι εθνικές οδοί της Αμερικής έχουν γεμίσει με πινακίδες που γράφουν «I Heart Truck». Αγαπώ τα φορτηγά! Οι άνθρωποι δείχνουν εμπράκτως πως  εκτιμούν τον ουσιαστικό ρόλο που παίζουν οι οδηγοί φορτηγών στη ζωή τους.

Δημοσιεύουμε μερικές από τις ευχαριστίες που διατύπωσαν πολίτες της Αμερικής, με αφορμή την Εθνική τους Εβδομάδα Εκτίμησης των Οδηγών Φορτηγών.

PXL_20210901_202424974

«Ευχαριστούμε τους οδηγούς που τα καταφέρατε στους πιο δύσκολους καιρούς.»

«Σας ευχαριστούμε για όλα όσα κάνετε και συνεχίζετε να κάνετε, παραδίδοντας προϊόντα σε εμάς. Εκτιμούμε όλο τον χρόνο που περνάτε μακριά από τις οικογένειές σας.» 

«Σας ευχαριστούμε που οδηγήσατε τις αποστολές στον τελικό προορισμό τους, παρά τα εμπόδια στο δρόμο σας. Κρατήσατε αυτήν τη χώρα όρθια. Οι καθημερινές σας προσπάθειες δεν πέρασαν απαρατήρητες!» 

«Η βιομηχανία φορτηγών είναι η ραχοκοκαλιά της οικονομίας μας και οι επαγγελματίες οδηγοί είναι η καρδιά μας σε αυτόν τον κλάδο. Σας ευχαριστούμε που ήσασταν οι ήρωές μας!»

«Ένα ιδιαίτερο ευχαριστώ σε όλους τους οδηγούς φορτηγών που εργάζονται τόσο σκληρά κάθε μέρα. Σας εκτιμώ πραγματικά!»

«Ευχαριστώ όλους τους συναδέλφους μου οδηγούς. Οδηγείτε πάντα με ασφάλεια.»