Ηλεκτρονική καταχώρηση ραντεβού από την Ford με μερικά μόνο «κλικ»

banner-google-news

Καθώς το διαδίκτυο προσφέρει σήμερα πρωτοποριακές δυνατότητες για όλους, σε συνδυασμό με σημαντική εξοικονόμηση χρόνου, ευκολία και άνεση για τους πελάτες και τους χρήστες του, η Ford Motor Ελλάς συνεχίζει να επεκτείνει και να υιοθετεί τις πιο σύγχρονες πρακτικές και μεθόδους, με στόχο να προσφέρει σε όλους τους ιδιοκτήτες των μοντέλων της στην Ελλάδα μοναδικές υπηρεσίες και μία απαράμιλλη εμπειρία ιδιοκτησίας.

2022FordRangerRaptor_18-YOUTRUCK_GR (17)

Ανάμεσα στις καινοτόμες αυτές υπηρεσίες είναι και η δυνατότητα Ηλεκτρονικής Καταχώρησης Ραντεβού με τον Εξουσιοδοτημένο Επισκευαστή Ford της επιλογής του εκάστοτε πελάτη. Πιο συγκεκριμένα, μέσω του διαδικτύου, αλλά και της εφαρμογής FordPass, το κλείσιμο του επόμενου ραντεβού στο συνεργείο της αρεσκείας σας πραγματοποιείται εξαιρετικά εύκολα και με απόλυτη ασφάλεια.

BANNER NEWS FORD_728X90

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επισκεφθείτε μέσω του κινητού σας τηλεφώνου ή του ηλεκτρονικού σας υπολογιστή την επίσημη ιστοσελίδα της Ford και μέσω αυτής να επιλέξετε με πολύ απλά και κατανοητά βήματα την τοποθεσία σας, το μοντέλο του αυτοκινήτου σας, τις υπηρεσίες που επιθυμείτε να λάβετε, καθώς και την ημερομηνία και ώρα του ραντεβού στον Εξουσιοδοτημένο Επισκευαστή Ford της δικής σας επιλογής. Τόσο γρήγορα, τόσο απλά, με μερικά μόνο «κλικ»!

Ford-Transit-EU-2018_

Η υπηρεσία Ηλεκτρονικής Καταχώρησης Ραντεβού που προσφέρει σήμερα η Ford Motor Ελλάς μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της κυριολεκτικά σας λύνει τα χέρια καθώς με την αξιοποίησή της κάθε κάτοχος ή χρήστης οποιουδήποτε μοντέλου Ford μπορεί μέσα σε λίγα μόλις λεπτά και με απόλυτη διαφάνεια και ασφάλεια να κλείσει το ραντεβού στο συνεργείο που τον εξυπηρετεί. Και όλα αυτά από την άνεση του σπιτιού ή του γραφείου, 24 ώρες το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα.

Ford Tourneo Connect (9)

Ανακαλύψτε τα πλεονεκτήματα αλλά και πως λειτουργεί η υπηρεσία Ηλεκτρονικής Καταχώρισης Ραντεβού εδώ.

image001