Ειδική έκδοση Thunder για το Ford Ranger

Η Ford παρουσίασε το Ranger Thunder, μια ειδική έκδοση του κορυφαίου της pickup. Με βάση την υπάρχουσα έκδοση Wildtrak , το Thunder είναι βαμμένο σε χρώμα Sea Grey και διαθέτει κόκκινες λεπτομέρειες  γύρω από την μπροστινή μάσκα και το rollbar. Tρισδιάστατα λογότυπα τοποθετούνται στο κάτω μέρος των θυρών και στην πίσω πόρτα.

ford_ranger_thunder_03

Το Ranger Thunder «φοράει» επίσης ζάντες αλουμινίου 18 ιντσών κατά παραγγελία, καθώς και μαύρο πίσω προφυλακτήρα, περίβλημα φανών ομίχλης και λαβές θυρών. Τόσο οι προβολείς όσο και τα φώτα φρένων περιβάλλονται απο σκούρα στεφάνη.

ford_ranger_thunder_05

Παρόμοια εικόνα επικρατεί και στο εσωτερικό, στο οποίο κυριαρχεί το μαύρο χρώμα με κόκκινη ραφές στα καθίσματα, στο τιμόνι και στον πίνακα οργάνων, ενώ ο χώρος φόρτωσης μπορεί να εξοπλιστεί με μαύρο αναδιπλούμενο κάλυμμα.

ford_ranger_thunder_08

Η ισχύς προέρχεται από τον τετρακύλινδρο 2λιτρο Ecoblue  της Ford, ο οποίος στέλνει την ισχύ και στους τέσσερις τροχούς μέσω ενός αυτόματου κιβωτίου ταχυτήτων 10 ταχυτήτων.

ford_ranger_thunder_17Συνολικά 4500 Thunder   θα έρθουν στην Ευρώπη και θα είναι διαθέσιμες για παραγγελία και παράδοση στα τέλη του καλοκαιριού.

Δείτε το video της παρουσίασης:

728×90 ΚΤΕΟ ΡΕΝΤΗ