Ειδική έκδοση Sport Racing για το Renault T High

SHELL RIMULA PETROPOULOS 728×90

Μετά το Alaskan Formula Edition, ήρθε η σειρά του τράκτορα T High να «ντυθεί» με τα αγωνιστικά χρώματα της Renault. Η Renault Trucks  έvωσε τις δυνάμεις της με τη Renault Sport Racing για να σχεδιάσει το T High Renault Sport Racing, τη νέα περιορισμένη έκδοση της ναυαρχίδας των επαγγελματικών οχημάτων της εταιρίας. Ο τράκτορας με το κίτρινο χρώμα Sirius είναι ειδική έκδοση περιορισμένης παραγωγής, αφού μόνο 99 αντίτυπα θα διατεθούν προς πώληση.

2018_06_rt_rs_6274 (Medium)

Εξωτερικά, η γρίλια με το διαμάντι της Renault και οι καθρέφτες έχουν βαφεί Με μαύρο, γυαλιστερό χρώμα. Οι ζάντες ξεχωρίζουν με τη διχρωμία τους, ενώ το μαύρο ταμπελάκι έχει χαραγμένο τον αριθμό του τράκτορα, απο το 1 εως το 99.

t-high-renault-sport-racing_07 (Medium)

Η καμπίνα έχει επίσης σχεδιαστεί ειδικά, με κορυφαίο εξοπλισμό και κίτρινο και μαύρο χρώμα για να ταιριάζει με το εξωτερικό. Τα καθίσματα Recaro® και το τιμόνι καλύπτονται  απο μαύρο δέρμα με κίτρινη ραφή. Η επένδυση του πατώματος  έχουν επίσης κίτρινη ραφή, ενώ το πανοραμικό ταμπλό διαθέτει φινίρισμα από ανθρακονήματα, ενώ και οι γρίλιες του εξαερσιμού έχουν κίτρινο χρώμα.

t-high-renault-sport-racing_08 (Medium)

Το T High Renault Racing συνδυάζει την άνεση, την οδηγική απόλαυση και την απόδοση. Έχει ένα εντελώς επίπεδο πάτωμα και είναι εξοπλισμένο με κινητήρα 13 λίτρων 520 ίππων με αυτόματο κιβώτιο Optidriver.

t-high-renault-sport-racing_01 (Medium)

 

728×90 ΚΤΕΟ ΡΕΝΤΗ