Η Bridgestone στην BAUMA 2019

SHELL RIMULA PETROPOULOS 728×90

H Bridgestone, η μεγαλύτερη εταιρία ελαστικών και καουτσούκ στον κόσμο, επιστρέφει στην BAUMA, την πλέον πρωτοπόρο έκθεση παγκοσμίως για τον κατασκευαστικό και μεταλλευτικό κλάδο με σκοπό να παρουσιάσει μια προσεκτικά επιλεγμένη σειρά προϊόντων ξεχωριστών και καινοτόμων ελαστικών, βιομηχανικών προϊόντων και στοχευμένων προτάσεων, που έχει αναπτύξει ειδικά για τις ανάγκες της βιομηχανίας.

Η Bridgestone είναι επικεντρωμένη στην συνεχή υποστήριξη των πελατών της μέσω της ταυτοποίησης και διαπίστωσης των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν κάθε μέρα. Σε έναν κόσμο και επιχειρηματική πραγματικότητα που μεταμορφώνεται και εξελίσσεται με ταχύτατους ρυθμούς, η Bridgestone εισάγει καινοτόμα νέα προϊόντα και ψηφιακές λύσεις για στόλους οχημάτων, Κατασκευαστές Αρχικού Εξοπλισμού (ΟΕΜ) και ανάγκες-κλειδιά των πελατών σχετικά με βολικές, βιώσιμες και αποδοτικές λύσεις, βοηθώντας παράλληλα την διαμόρφωση του μέλλοντος της αυτοκίνησης.

Ελαστικά

H Bridgestone είναι φημισμένη για την παραγωγή εξαιρετικής ποιότητας ελαστικών για κάθε είδος οχήματος, από ποδήλατα έως αεροσκάφη, περιλαμβανομένων και των μεγαλύτερων μεταλλευτικών οχημάτων παγκοσμίως. Ένα εξ αυτών των ελαστικών, τα οποία φτάνουν τα 4 μέτρα σε ύψος και αποτελούν τα μεγαλύτερα ελαστικά στον κόσμο, θα είναι στην έκθεση στο περίπτερο της Bridgestone. Μαζί με αυτό θα βρίσκεται και ένας αριθμός άλλων ελαστικών, που θα περιλαμβάνει τα εξής νέα προϊόντα:

VSDL Loader tyre 33/65R29: Το πρώτο ελαστικό τροχοφόρου φορτωτή, το οποίο συνδυάζοντας τα πλεονεκτήματα της μεγάλου πλάτους βάσης της σειράς 65 με τον βαθύ σχεδιασμό πέλματος VDSL της Bridgestone, παρέχει νέα επίπεδα δυναμικής ευστάθειας και χαμηλή πίεση προς το έδαφος, διατηρώντας παράλληλα την αντίσταση σε κοψίματα και ζημιές.

VLTS Articulated Dump Truck (ADT) tyre: Μόλις κατασκευάστηκε, αυτό το ελαστικό αναπτύχθηκε ειδικά για το μοντέλο 60t ADT της Volvo Construction Equipment. Το πέλμα είναι ακόμα βαθύτερο από αυτό στο ελαστικό VLT E3, παρέχοντας έτσι απίστευτα επίπεδα πρόσφυσης καθώς και την απαράμιλλη αντοχή και αξιοπιστία για την οποία είναι φημισμένη η Bridgestone.

Τα υπόλοιπα ελαστικά στην έκθεση αντιπροσωπεύουν την υψηλή ποικιλία της γκάμας που παρέχει η Bridgestone για κατασκευαστικά μηχανήματα και οχήματα, μηχανήματα χειρισμού κατασκευαστικού υλικού, μεταλλευτικά μηχανήματα και άλλα είδη κατασκευαστικού εξοπλισμού. Επιπρόσθετα, η Bridgestone,ως συνεργάτης με κάθε μεγάλο κατασκευαστή ΟΕΜ, θα είναι παρών με μια εκτενή σειρά μηχανημάτων και εξοπλισμού που θα βρίσκεται στην BAUMA.

Βιομηχανικά Προϊόντα

Η Bridgestone παίζει καίριο ρόλο στην εξυπηρέτηση των απαιτήσεων της βιομηχανίας σχετικά με προϊόντα καουτσούκ στον κατασκευαστικό κλάδο. Το περίπτερο περιλαμβάνει ελαστικές ερπύστριες, μπλοκ, σωλήνες υδραυλικών, καθώς και βάσεις καμπίνας και κινητήρα. Χάρη στους εκτενείς πόρους για έρευνα και ανάπτυξη, σχεδιασμό και δοκιμές, η Bridgestone προσφέρει μια ευρεία και υψηλής ποιότητας γκάμα προϊόντων, ώστε να εξυπηρετεί κάθε απαίτηση της βιομηχανίας των ΟΕΜ κατασκευαστών.

Επίσης, στην έκθεση θα περιληφθούν και τεχνολογίες που ανήκουν στην Firestone:

Firestone Airmount: Πρόκειται για ρυθμιζόμενο πνευματικό ελατήριο. Αυτό επιτρέπει στους χρήστες να ανταπεξέρχονται στις απαιτήσεις φορτίων που ανέρχονται σε εκατοντάδες ή και χιλιάδες κιλά, καθώς και να διατηρούν μια επίπεδη επιφάνεια ακόμα και όταν τα φορτία μεταβάλλονται. Επίσης, προσφέρουν και εξαιρετική μόνωση από τις δονήσεις.

Firestone Marsh Mellow: Οι ελαστικοί κύλινδροι με ενίσχυση υλικού Marsh Mellow είναι ουσιαστικά άφθαρτοι, δεν απαιτούν φούσκωμα με αέρα και διατηρούν την προστασία τους προς τα συστήματα από τις διάφορες επιδράσεις των μεταφερόμενων μέσω της δομής δονήσεων. Είναι ιδανικοί για χρήση σε συνδυασμό με δονούμενες οθόνες, καθώς δρουν ως παθητικοί μονωτές σε επίπεδο ανώτερο από αυτό των ατσάλινων ελατηρίων.

Εξειδικευμένοι τεχνικοί και μηχανικοί εφαρμογής θα παρευρίσκονται στο περίπτερο 218 για να εξηγήσουν και να συζητήσουν για το πώς αυτές οι τεχνολογίες λειτουργούν αξιόπιστα και ανθεκτικά μέσα σε καμπίνες, κινητήρες και άλλες βιομηχανικές συσκευές, ξεπερνώντας πνευματικές και υδραυλικές εναλλακτικές λύσεις, ακόμα και στις πιο αντίξοες συνθήκες.Η εκτεταμένη γκάμα βιομηχανικών προϊόντων που θα εκτεθούν από την Bridgestone και την Firestone αποτελούν ένδειξη της υψηλής ποιότητας εργαλείων τα οποία παράγουν.

Λύσεις

Η επιχειρηματική επιτυχία όμως δεν εξαρτάται μόνο από τα ελαστικά υψηλών επιδόσεων και τα εστιασμένα βιομηχανικά εργαλεία. Η Bridgestone έχει αναπτύξει μια σειρά από ψηφιακές λύσεις ώστε να μεγιστοποιήσει τις δυνατότητες αυτών των προϊόντων, ώστε να αξιοποιείται σε μέγιστο βαθμό η ψηφιακή τεχνολογία που ενσωματώνεται σε οχήματα και μηχανήματα για την αύξηση της αποδοτικότητας, την μείωση του downtime, τη μεγιστοποίηση της παραγωγικής δυναμικότητας και την ελαχιστοποίηση των κινδύνων προς την ασφάλεια. Ως μέρος της προσέγγισης Total Tyre Care, θα παρουσιαστούν οι εξής δύο λύσεις στην BAUMA:

Tirematics TPMS: Πρόκειται για το πρώτο σύστημα παρακολούθησης της πίεσης των ελαστικών που επικεντρώνεται κυρίως στην μέτρηση πιέσεων για ξεχωριστά μηχανήματα ενός στόλου. Με αυτό τον τρόπο εμποδίζει τα οχήματα ενός στόλου να κινούνται με ελαστικά που έχουν πίεση κάτω του κανονικού, κάτι το οποίο είναι ένα πολύ συχνό λάθος. Οι αυτοματοποιημένοι έλεγχοι πίεσης αναγνωρίζουν το είδος εργασίας που χρειάζεται να πραγματοποιηθεί χωρίς τις διακοπές και το downtime που οφείλονται σε φυσικούς ελέγχους ή ζημιές σε ελαστικά που λειτουργούν με χαμηλότερη πίεση από το κανονικό.

FleetPulse: Μια εφαρμογή με τεχνολογία αιχμής για κινητά και διαδίκτυο σχεδιασμένη ώστε να βοηθά τους πελάτες με στόλο να μεγιστοποιούν την υγεία και απόδοση των οχημάτων τους, αυξάνοντας παράλληλα το uptime και μειώνοντας το συνολικό κόστος ιδιοκτησίας και διαδικασιών ψηφιοποίησης. Επιπρόσθετα, το FleetPulse βοηθά στην επίτευξη υψηλής συμμόρφωσης με τα πρότυπα ασφαλείας που απαιτούνται στην βιομηχανία.

Το FleetPulse αποτελείται από λίστες ελέγχου οχήματος, τις οποίες εκτελεί ο οδηγός, μετρήσεις πιέσεων των ελαστικών που εκτελούνται μέσω της τεχνολογίας Tirematics και προγραμματισμό για την επίλυση ελαττωμάτων, που εκτελείται από τον υπεύθυνο διαχείρισης ή συντήρησης στόλου.

Τα δεδομένα που συγκεντρώνονται από το FleetPulse αναλύονται ώστε να προσφέρουν πληροφόρηση όσον αφορά τη λειτουργία ενός στόλου, από την επικύρωση για την ανάγκη συντήρησης ή επισκευής βλαβών έως και την εξαγωγή δεδομένων για την εξασφάλιση της συμμόρφωσης με τα πρότυπα.

Επισκεφθείτε το περίπτερο της Bridgestone για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τον κόσμο της Bridgestone!

728×90 ΚΤΕΟ ΡΕΝΤΗ