Η Behr Hella Service παρουσιάζει τον νέο κατάλογο ψύξης κινητήρα για επιβατικά και ελαφρά φορτηγά

Ο νέος κατάλογος ψύξης κινητήρα 2018/2019 παρουσιάζει την σειρά προϊόντων της Behr Hella Service για επιβατικά και ελαφρά φορτηγά και καλύπτει περισσότερους από 3.700 κωδικούς για πάνω από 90 κατασκευαστές και με 473 νέες προσθήκες. Ο κατάλογος επικεντρώνεται στην εκτενή σειρά κωδικών ανά όχημα. Παραδείγματα αυτών είναι τα ανταλλακτικά όπως ψυγεία και ανεμιστήρες ψυγείων καθώς και εύχρηστα κιτ αντλιών νερού και μεμονωμένων αντλιών νερού.

Tα περιεχόμενα από την αρχή του καταλόγου δίνουν στον αναγνώστη μια επισκόπηση για εύκολη και γρήγορη πλοήγηση στις περίπου 1.400 σελίδες του. Όλα τα προϊόντα Behr Hella Service παρουσιάζονται εδώ και ταξινομούνται σύμφωνα με τους τύπους των οχημάτων. Τα νέα προϊόντα επισημαίνονται με ειδική σήμανση και αναγνωρίζονται με μια ματιά.

unnamed (Medium)

Ο κατάλογος είναι διαθέσιμος στα Γερμανικά, Αγγλικά, Γαλλικά, Ισπανικά, Ιταλικά, Ολλανδικά, Τούρκικα, Πολωνικά και Ρωσικά. Τα συνεργεία που ενδιαφέρονται, μπορούν να τον αποκτήσουν από τον Νοέμβριο του 2017 και μετά, είτε από τον εμπορικό τους συνεργάτη, είτε απευθείας από την HELLA.

728×90 ΚΤΕΟ ΡΕΝΤΗ