Ford Transit Custom V710: νέο υψηλό πρότυπο για τα μεσαία βαν

banner-google-news

Το νέο μοντέλο Transit Custom της Ford ξεκινά προνομιακά, καθώς η εταιρεία ήδη έχει θέσει το πρότυπο για το καλύτερο μεσαίο βαν με το οποίο κρίνονται οι ανταγωνιστές της. Επιπλέον, η Ford ηγείται όσον αφορά τις πωλήσεις, παραμένοντας σταθερά στην κορυφή στα οικονομικά αποτελέσματα που παρουσιάζει ετησίως.

Με ολοκαίνουργια σχεδίαση εντός και εκτός, κορυφαίες λύσεις για τους επαγγελματίες οδηγούς για ακόμα πιο υψηλές μεταφορικές δυνατότητες, πλούσιο εξοπλισμό άνεσης, ασφάλειας και συνδεσιμότητας σε όλες τις εκδόσεις και μια ευρεία γκάμα επιλογών σε κινητήρια σύνολα από τη δημοφιλή οικογένεια πετρελαιοκινητήρων 2.0L Eco Blue, τo νέο Transit Custom είναι τώρα ετοιμοπαράδοτο στην Ελλάδα σε περιορισμένο αριθμό αυτοκινήτων στις εκθέσεις των επίσημων εμπόρων Ford, ενισχύοντας ακόμα περισσότερο την ηγετική θέση της σειράς Transit αλλά και της εταιρείας γενικότερα στη συγκεκριμένη κατηγορία επαγγελματικών οχημάτων.

1ford-transit_custom-eu-extrerior_limited-16x9-2160x1215-red-transit-custom.jpg.renditions.extra-large

Ενώ διατηρεί ορισμένα βασικά στοιχεία του δοκιμασμένου προκατόχου του, στη νέα έκδοση του Transit Custom η Ford κάνει ορισμένα αποφασιστικά βήματα προς τα εμπρός, με σημαντικές αναβαθμίσεις και καινοτομίες, θέτοντας νέο σημείο αναφοράς στην κατηγορία van ενός τόνου. Είναι ένα μοντέλο που έχει σχεδιαστεί για να βελτιώσει την παραγωγικότητα, την αποδοτικότητα και τη συνδεσιμότητα, προσφέροντας δυνατότητα επιλογής μεταξύ ηλεκτρικών και παραδοσιακών κινητήρων ντίζελ.

4 ford-transit_custom-eu-Limited_Profile_View_Doors_Open_Static_Talent_V710_2160x1215-feature.jpg.renditions.extra-large

ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΚΑΙ ΑΕΡΟΔΥΝΑΜΙΚΗ

Σε επίπεδο εξωτερικής προσέγγισης, το νέο Ford Transit Custom ξεχωρίζει για την εντελώς νέα αισθητική που χαρακτηρίζεται από τις έντονες, οριζόντιες γραμμές στο αμάξωμα και τη φαρδύτερη εμπρός γρίλια. Την ίδια στιγμή, με σύμμαχο τη νέα πλατφόρμα στην οποία βασίζεται, οι επαγγελματίες απολαμβάνουν τώρα σημαντικά πρακτικά οφέλη στην εργασία τους, χάρη στο χαμηλότερο ύψος δαπέδου και οροφής και την ευκολότερη πρόσβαση στο χώρο φόρτωσης, ο οποίος μπορεί να φιλοξενήσει με ευκολία στο νέο Transit Custom έως και τρεις ευρωπαλέτες, ανεξάρτητα από τον τύπο αμαξώματος (L1 ή L2).

3 ford-transit_custom-eu-Limited_Interior_Side_Profile_Static_Talent_V710-16x9-2160x1215-interior-with-pastry.jpg.renditions.extra-large

ΜΕ ΠΡΟΗΓΜΕΝΟΥΣ ΚΙΝΗΤΗΡΕΣ 2.0L ECO BLUE

Το νέο Ford Transit Custom τροφοδοτείται από τον γνωστό, αποδοτικό και προηγμένο κινητήρα ντίζελ 2.0L Eco Blue της Ford, ο οποίος είναι διαθέσιμος τώρα σε τρεις επιλογές που αποδίδουν μέγιστη ισχύ 136PS, 150PS ή 170PS.

Οι οδηγοί έχουν στη διάθεσή τους διαφορετικά προφίλ οδήγησης όπως τα Normal, Eco και Slippery,ώστε να προσαρμόζουν χαρακτηριστικά του οχήματος τους – όπως η απόκριση του κινητήρα και ο έλεγχος πρόσφυσης και ευστάθειας – για περισσότερη ευκολία οδήγησης και βελτιστοποιημένες επιδόσεις. Επίσης, η έκδοση Limited διαθέτει επιπλέον το πρόγραμμα Sport. Τα νέα Transit Custom με εργοστασιακό κοτσαδόρο προσφέρουν το drive mode με την ονομασίαTow/Haul, ενώ τα μοντέλα van, που εξοπλίζονται με μηχανικό κιβώτιο ταχυτήτων και διαφορικό περιορισμένης ολίσθησης (mLSD), διαθέτουν επιπλέον τη λειτουργία Trail.

5 ford-transit_custom-eu-extrerior_trail-16x9-2160x1215-silver-transit-custom.jpg.renditions.extra-large

Για πρώτη φορά στο Transit Custom, η Ford προσφέρει την επιλογή ενός αυτόματου κιβωτίου με 8 σχέσεις μετάδοσης και ταχύτερο μετατροπέα ροπής για λιγότερες φθορές, το οποίο βελτιώνει παράλληλα την επιτάχυνση και την αποδοτικότητα καυσίμου. Mε τον κινητήρα 2.0L Eco Blue 136PS και μόνο σε συνδυασμό με το συγκεκριμένο αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων, τo νέο Ford Transit Custom διατίθενται με σύστημα τετρακίνησης AWD, το οποίο μεταφέρει τη ροπή στους εμπρός τροχούς και αυτόματα και στους πίσω, όταν αυτό απαιτείται, προκειμένου να εξασφαλιστεί η βέλτιστη πρόσφυση και χειρισμός του οχήματος μέσω ενός εξελιγμένου λογισμικού ελέγχου.

5-ford-transit-custom-front-passengers-side

ΣΥΝΔΕΣΙΜΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΕΝΣΩΜΑΤΩΜΕΝΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Το Transit Custom V710 παρουσιάζει το Ford Mobile Office, μετατρέποντας το βαν σε φορητό σταθμό εργασίας με χαρακτηριστικά όπως το Ford SYNC 4, οθόνη αφής 13 ιντσών και βελτιωμένες επιλογές συνδεσιμότητας. Το Delivery Assist και το Ford Pro Service ενσωματώνουν εφαρμογές λογισμικού και εργαλεία διαχείρισης στόλου για μεγιστοποίηση του χρόνου λειτουργίας και της παραγωγικότητας του οχήματος. Η λειτουργία Pro Power Onboard επιτρέπει τη χρήση ηλεκτρικών εργαλείων και συσκευών απευθείας από το φορτηγό, βελτιώνοντας την απόδοση της εργασίας στο χώρο.

2 ford-transit_custom-Trail_Interior_Side_Profile_Static_Talent_V710-16x9-2160x1215-interior-view.jpg.renditions.extra-large

Το πλήρως ηλεκτρικό E-Transit Custom είναι ένα από τα κορυφαία σημεία της γκάμας, που υπόσχεται έως και 380 χιλιόμετρα αυτονομίας και ικανότητα ρυμούλκησης παρόμοια με την έκδοση diesel.

Με δυο λόγια, το καλό γίνεται καλύτερο. Το Ford Transit Custom V710 αποτελεί ένα άλμα προς τα εμπρός στην εξέλιξη των επαγγελματικών οχημάτων, προσφέροντας στις επιχειρήσεις μια ευέλικτη, αποτελεσματική και συνδεδεμένη λύση για τις μεταφορικές τους ανάγκες. Ο σχεδιασμός, η τεχνολογία και η γκάμα των κινητήρων του ανταποκρίνονται στις διαφορετικές απαιτήσεις των σύγχρονων επιχειρήσεων, και υπόσχονται να διατηρήσουν τη Ford στην πρώτη γραμμή της αγοράς επαγγελματικών οχημάτων.