Η Ford Pro Vehicles προσφέρει νέα επίπεδα παραγωγικότητας και αξίας με το αμιγώς ηλεκτρικό E-Transit

Ένα νέο όχημα αναφοράς για την παραγωγικότητα, την αξία και την εμπειρία ιδιοκτησίας ηλεκτρικών οχημάτων εισάγει η Ford Pro Vehicles για τις επιχειρήσεις με το νέο αμιγώς ηλεκτρικό E Transit.

banner-google-news

Με κορυφαίο για την κατηγορία μέγεθος μπαταρίας, αυτονομία, ισχύ του ηλεκτροκινητήρα και το μοναδικό στοιχείο ProPower Onboard ως πηγή ενέργειας για την τροφοδοσία/φόρτιση εργαλείων, η αμιγώς ηλεκτρική έκδοση του best-seller cargo van σε όλο τον κόσμο προσφέρει απαράμιλλη απόδοση για επαγγελματίες πελάτες.

Στις δυνατότητες του οχήματος προστίθεται ένα αναβαθμισμένο επίπεδο στάνταρ εξοπλισμού, που περιλαμβάνει ευφυή συστήματα υποβοήθησης οδηγού και ασφάλειας, αναγνωρισμένα από το Euro NCAP, καθώς και την end-to-end υποστήριξη φόρτισης Ford Pro Charging και μία ολοκληρωμένη σουίτα λύσεων Ford Pro που βελτιστοποιούν την απόδοση και το κόστος ιδιοκτησίας.

2021_FORD_E-TRANSIT_001Το E-Transit έχει επίσης εξαιρετικά ανταγωνιστικές τιμές στην αγορά.
Το νέο όχημα αποτελεί την αιχμή του δόρατος στο ευρωπαϊκό λανσάρισμα της Ford Pro –της νέας παγκόσμιας επιχείρησης πωλήσεων και συντήρησης του κατασκευαστή, που επικεντρώνεται στη βελτίωση της παραγωγικότητας των πελατών επαγγελματικών οχημάτων με παγκοσμίου κλάσης οχήματα και προηγμένα προϊόντα και υπηρεσίες.

«Το E-Transit είναι ένα τεράστιο άλμα για τους διαχειριστές επαγγελματικών οχημάτων. Το αμιγώς ηλεκτρικό σύστημα μετάδοσης κίνησης, οι ασυμβίβαστες δυνατότητες και το ολοκληρωμένο οικοσύστημα υποστήριξης Ford Pro θα εκσυγχρονίσουν τις επιχειρήσεις των πελατών και θα αυξήσουν την παραγωγικότητά τους κατά τη μετάβαση σε πλήρως ηλεκτρικούς στόλους», δήλωσε ο Hans Schep, general manager, Ford Pro, Europe
Ακολουθώντας ένα σκληρό πρόγραμμα παγκόσμιων δοκιμών και εξέλιξης, η Ford Pro και οι συνεργαζόμενοι πελάτες της σε όλη την Ευρώπη χρησιμοποιούν 60 E-Transit, για να καταδείξουν τα οφέλη της παραγωγικότητας των ηλεκτροκίνητων επαγγελματικών οχημάτων. Τα πρώτα οχήματα παραγωγής πρόσφατα βγήκαν από το εργοστάσιο του Kocaeli, στην Τουρκία, με 5.000 παραγγελίες πελατών να έχουν υποβληθεί πριν ξεκινήσει η παραγωγή.

2021_FORD_E-TRANSIT_011-LOWΟλοκληρωμένες στάνταρ προδιαγραφές

Το E-Transit προσφέρει σε κάθε πελάτη ολοκληρωμένες στάνταρ προδιαγραφές και προηγμένη τεχνολογία, που θα καταστήσουν τον εξηλεκτρισμό των στόλων ευκολότερο και πιο επωφελή από ποτέ. Το όχημα είναι σχεδιασμένο για να καλύπτει μία ευρεία γκάμα περιπτώσεων χρήσης, με μπαταρία ωφέλιμης χωρητικότητας 68 kWh στάνταρ, που παρέχει ανταγωνιστική αυτονομία έως και 317 km WLTP.

Οι δυνατότητες του Transit παρέχονται από τον ισχυρό ηλεκτροκινητήρα που αποδίδει ροπή 430 Nm και μέγιστη ισχύ 135 kW ή 198 kW. Το ωφέλιμο φορτίο είναι μέχρι 1.758 kg 3 για το van μοντέλο, η πλήρης γκάμα περιλαμβάνει συνολικά 25 παραλλαγές van αμαξώματος, double-cab-in-van και chassis cab με πολλαπλά μήκη και ύψη οροφής, καθώς και μικτά βάρη (GVM) από 3,5 μέχρι 4,25 τόνους. Το E-Transit διαθέτει επίσης τη μοναδική λειτουργία ProPower Onboard της Ford, που παρέχει ισχύ έως 2,3 kW στο χώρο της καμπίνας και στην περιοχή φόρτωσης για την τροφοδοσία μετατροπών και εξοπλισμού εν ώρα εργασίας.

First E-Transit models ready to ship from Ford Otosan’s Gölcük plant in Kocaeli, Turkey to help Ford Pro satisfy strong customer demand to electrify European fleets.  LICENSE EXPIRES:  In perpetuity. LICENSE BY: Ford Otosan. LICENSE SCOPE: A - Earned editorial, press releases, press kits, C - All non-broadcast digital and online media, plus Retail and POS (showrooms, events etc).  REGION: EU. COPYRIGHT AND IMAGE RIGHTS: This content is solely for editorial use and for providing individual users with information. Any storage in databases, or any distribution to third parties within the scope of commercial use, or for commercial use is permitted with written consent from Ford of Europe GmbH only.

Το E-Transit διατίθεται σε δύο εκδόσεις –Base και Trend– και όλα τα οχήματα προσφέρουν σημαντικά υψηλότερες προδιαγραφές συγκριτικά με το αντίστοιχο diesel μοντέλο. Η έκδοση Base περιλαμβάνει Electronic Air Temperature Control, Keyless Start, θερμαινόμενα καθίσματα, παρμπρίζ Quickclear και θερμαινόμενους ηλεκτρικούς καθρέπτες.

Το E-Transit εισάγει το σύστημα επικοινωνίας και πληροφοριών SYNC 4 στην γκάμα επαγγελματικών οχημάτων της Ford στην Ευρώπη, που προσφέρει διπλάσια υπολογιστική ισχύ από το SYNC 3 και ελέγχεται μέσω μιας ανθεκτικής, αντιθαμβωτικής και διαισθητικής στη χρήση οθόνης αφής 12 ιντσών.

IMG_6632Η έκδοση Trend εφοδιάζεται επιπρόσθετα με στοιχεία, που αυξάνουν την παραγωγικότητα όπως το Ford Connected Navigation System το οποίο μπορεί να σχεδιάσει την πιο αποτελεσματική διαδρομή και να ενημερώνει τους οδηγούς για τη φόρτιση, την κυκλοφορία και τη διαθεσιμότητα χώρων στάθμευσης σε πραγματικό χρόνο, καθώς και το Intelligent Range που προβάλλει με ακρίβεια την υπολειπόμενη αυτονομία. Διαθέσιμα είναι ο αναβαθμισμένος φωνητικός έλεγχος και η ενσωματωμένη ψηφιακή βοηθός Amazon Alexa που βοηθούν τους οδηγούς να λαμβάνουν τις πληροφορίες που χρειάζονται χωρίς να παίρνουν τα μάτια τους από το δρόμο.

Ford_E-TransitDetail_ProPower_Front_Cabin-LOWΕπιπρόσθετα, όλα τα E-Transit διαθέτουν ένα στάνταρ μόντεμ FordPass Connect, που επιτρέπει τη συνεχή συνδεσιμότητα με το οικοσύστημα Ford Pro και ενημερώσεις λογισμικού Ford Power-Up για πρόσθετες λειτουργίες και οφέλη. Οι πελάτες μπορούν επίσης να επωφεληθούν από μία ισόβια συνδρομή στο FordPass Pro ή το Ford Pro Telematics Essentials και πρόσβαση στο δίκτυο φόρτισης Blue Oval Charging Network για ένα χρόνο. Οι πελάτες fleet λαμβάνουν επίσης ένα χρόνο δωρεάν πρόσβαση στο Ford Pro E Telematics.

Βραβευμένα συστήματα υποστήριξης οδηγού

Το E-Transit έχει ήδη κερδίσει ένα Χρυσό Βραβείο από την ανεξάρτητη αρχή ασφάλειας οχημάτων Euro NCAP για την ολοκληρωμένη σουίτα συστημάτων υποστήριξης οδηγού την οποία διαθέτει.

Τα κύρια νέα συστήματα υποβοήθησης οδηγού που συμβάλλουν στην ελαχιστοποίηση του κόστους επισκευών περιλαμβάνουν το Reverse Brake Assist, 10 που χρησιμοποιεί μία κάμερα και αισθητήρες για την ανίχνευση πεζών, δικυκλιστών και στατικών εμποδίων κατά την όπισθεν πορεία και μπορεί να εκδώσει μια προειδοποίηση, πριν σταματήσει αυτόματα το όχημα εάν ο οδηγός δεν αντιδράσει. Οι οδηγοί μπορούν επίσης να επωφεληθούν από μία νέα κάμερα 360 μοιρών, που προβάλλει μια πανοραμική εικόνα της περιοχής γύρω από το E Transit στην οθόνη του ταμπλό των 12 ιντσών, για να αποφεύγουν εμπόδια όταν ελίσσονται σε στενούς χώρους με περιορισμένη ορατότητα.

2021_FORD_E-TRANSIT_006Εξαιρετικό κόστος ιδιοκτησίας

Το E-Transit προσφέρει στις επιχειρήσεις που επιθυμούν να υιοθετήσουν ηλεκτρικά οχήματα μία συναρπαστική πρόταση αγοράς, που θα είναι ανταποδοτική ή θα συνεισφέρει στην κερδοφορία τους όσο διάστημα βρίσκονται υπό την ιδιοκτησία τους. Εκτός από τη σημαντική εξοικονόμηση κόστος όσον αφορά τα καύσιμα, η Ford Pro εκτιμά ότι το κόστος συντήρησης και επισκευών θα είναι κατά 40% χαμηλότερο έναντι των ισοδύναμων μοντέλων diesel –και σύμφωνα με στοιχεία της Ford Pro, το E Transit έχει το χαμηλότερο κόστος στους συγκεκριμένους τομείς τόσο στο Ηνωμένο Βασίλειο, όσο και στη Γερμανία συγκρινόμενο με τους άμεσους ανταγωνιστές του.

Ford_E-Transit_Detail_RWD_HeavyDuty_Suspension_Talent-LOWΗ Ford Pro προσφέρει ένα κορυφαίο για την κατηγορία διάστημα συντήρησης ενός έτους, ανεξαρτήτως χιλιομετρικής κάλυψης, εγγύηση οκτώ ετών/160.000 km για όλα τα ηλεκτρικά εξαρτήματα υψηλής τάσης, συμπεριλαμβανομένης κάλυψης για υπερβολική υποβάθμιση της χωρητικότητας της μπαταρίας, καθώς και ένα πακέτο οδικής βοήθειας ηλεκτρικού οχήματος διάρκειας ενός έτους, που περιλαμβάνει τη φόρτιση σε καταστάσεις έκτακτης ανάγκης. Το πανευρωπαϊκό δίκτυο Ford Pro Service είναι έτοιμο για την υποστήριξη EV με 1.500 Πιστοποιημένους Εμπόρους EV σε όλη την Ευρώπη και περισσότερους από 4.500 Εξουσιοδοτημένους Επισκευαστές με δυνατότητα τεχνικής υποστήριξης για το λανσάρισμα.

2021_FORD_E-TRANSIT_002Μετά την εισαγωγή του E-Transit, η εμβληματική οικογένεια Transit της Ford θα αποκτήσει τέσσερα ακόμα νέα ηλεκτρικά μοντέλα –το νέο Transit Custom van ενός τόνου, το όχημα πολλαπλών χρήσεων Tourneo Custom το 2023, καθώς και τα μικρότερα, επόμενης γενιάς Transit Courier van και Tourneo Courier το 2024.