Fiat Professional : Ανανέωση για το Talento

Η Fiat Professional προχώρησε στην ανανέωση του Talento εν όψει της νέας χρονιάς, φροντίζοντας το Model Year 2020 που θα κυκλοφορήσει να φέρει νέους κινητήρες Euro6d-Temp, πολλά νέα χαρακτηριστικά στην καμπίνα καθώς και νέες δυνατότητες συνδεσιμότητας. Στόχος είναι να ενισχυθεί η επιτυχημένη πορεία του μοντέλου, που στο πρώτο εξάμηνο φέτος σημείωσε αύξηση πωλήσεων 13% σε σχέση με την ίδια περίοδο του 2018.

Αναλυτικότερα, σημαντική είναι η αντικατάσταση του 1600άρη κινητήρα, με τον νέο,2λιτρο EcoJet ο οποίος συμμορφώνεται με τα πιο αυστηρά πρότυπα εκπομπών ρύπων ενώ διακρίνεται για την βελτιωμένη έως και κατά 11% απόδοση καυσίμου καθώς και τις καλύτερες επιδόσεις ισχύος και ροπής. Θα είναι διαθέσιμος σε τρία επίπεδα ισχύος των 120, 145 και 170 ίππων, με τη ροπή να ανέρχεται αντίστοιχα στα 320, 350 και 380 Nm στις 1.500 σ.α.λ.

13 (Medium)

Ο εν λόγω κινητήρας φέρει υπερσυμπιεστή μεταβλητής γεωμετρίας για ομαλότερη οδήγηση και υψηλή απόδοση σε χαμηλές ταχύτητες προς όφελος της απόδοσης καυσίμου. Χάρη στον ηλεκτρονικό του έλεγχο, ο νέος υπερσυμπιεστής μπορεί να «προσαρμοστεί» στην ταχύτητα του κινητήρα και το στυλ οδήγησης για να παρέχει την σωστή υπερσυμπίεση ανά πάσα στιγμή. Επιπλέον, η γκάμα κινητήρων εφαρμόζει την τεχνολογία Selective Catalytic Reduction (SCR), η οποία μειώνει τις εκπομπές οξειδίων του αζώτου με έγχυση AdBlue® στα καυσαέρια. Τέλος, η σειρά κινητήρων του Talento MY 2020 ολοκληρώνεται από το συμπαγές 1.6 EcoJet Turbo 95 HP με S & S και 260 Nm, επίσης με τεχνολογία turbo και SCR μεταβλητής γεωμετρίας.

 Άνεση στην καμπίνα

Στο εσωτερικό του, το Talento MY 2020 έχει σχεδιαστεί για να προσφέρει απόλυτη άνεση και εξαιρετική εργονομία, με ανθεκτικές, υφασμάτινες επενδύσεις και καλά διαμορφωμένα καθίσματα, που εγγυώνται την άνεση για όλους τους επιβάτες, την ίδια στιγμή που το σωστά τοποθετημένο τιμόνι και τα χειριστήρια που κάνουν την καθημερινή οδήγηση πιο χαλαρωτική και ασφαλέστερη. Χρωματικά η καμπίνα απέκτησε περισσότερο μαύρο στο ταμπλό ενώ το κομψό και λειτουργικό περιβάλλον συμπληρώνεται κατάλληλα από τις πολυάριθμες λύσεις αποθήκευσης συνολικής χωρητικότητας 90 λίτρων.

12 (Medium)

Παράλληλα, ο Ιταλός κατασκευαστής τοποθετεί στο μοντέλο ένα νέο σύστημα πολυμέσων (Infotainment), συμβατό με Apple CarPlay και Android Auto το οποίο περιλαμβάνει και ένα προηγμένο σύστημα πλοήγησης.

Το ανανεωμένο Talento διατίθεται σε μια πλήρη σειρά τύπων αμαξώματος (με χαμηλή και ψηλή οροφή, μεταφοράς προσωπικού, καμπίνας-σασί), σε δύο μήκη, δύο ύψη και δύο διαφορετικά μεταξόνια. Συνδυάζοντας αυτά τα στοιχεία, το ανανεωμένο μοντέλο μπορεί να προσαρμοστεί για να καλύψει όλες τις ανάγκες μεταφοράς ελαφρού φορτίου από 5,2 έως 8,6 κυβικά μέτρα, με ολικό βάρος από 2,80 έως 3,05 τόνους και ωφέλιμο φορτίο που μπορεί να φτάσει τα 1.266 κιλά. Επιπλέον με το άνοιγμα του διαμερίσματος «CargoPlus» που βρίσκεται κάτω από τα καθίσματα των επιβατών, οι επαγγελματίες μπορούν να μεταφέρουν αντικείμενα που έχουν μήκος έως 3,75 μέτρα (4,15 μέτρα για το μακρύ μεταξόνιο).

728×90 ΚΤΕΟ ΡΕΝΤΗ