Fiat Fullback Cross : Δυναμικά μοναδικό!

Αποτελεί την κορυφαία έκδοση στη γκάμα του pick up της Fiat, διαθέτει δυναμικές στιλιστικές λεπτομέρειες και πλούσιο βασικό εξοπλισμό.

Η νέα έκδοση Fullback Cross συγκεντρώνει όλα τα απαραίτητα χαρακτηριστικά, τα οποία καλύπτουν τις συνεχώς αυξανόμενες ανάγκες για τέτοιου είδους οχήματα. Διακρίνεται για την ανθεκτικότητα, την ευελιξία και την εξαιρετική άνεση, ενώ η συγκεκριμένη έκδοση είναι ενισχυμένη με πιο έντονα εξωτερικά χαρακτηριστικά στοιχεία. Διαθέτοντας παράλληλα ένα εντυπωσιακό lifestyle προφίλ, το νέο μοντέλο της Fiat είναι ένα εξαιρετικά λειτουργικό pick up, το οποίο προσφέρεται για καθημερινές μετακινήσεις, αλλά και διάφορες αποδράσεις εκτός πόλης.

Πιο συγκεκριμένα, το νέο Fullback Cross διαθέτει αποκλειστικές στιλιστικές λεπτομέρειες, που υποδηλώνουν δυναμισμό, όπως η μαύρη αεροδυναμική σπορ μπάρα, η οποία υπογραμμίζει το προφίλ του μοντέλου και αναδεικνύει την ακόμα πιο κομψή σιλουέτα του. Η επιθετική και σπορ όψη του μοντέλου ενισχύεται περαιτέρω χάρη στη μαύρη ματ απόχρωση που εντοπίζεται σε διάφορα σημεία του αυτοκινήτου όπως στην εμπρός γρίλια, στους καθρέφτες, στις λαβές των θυρών, στους θόλους τροχών και στις ζάντες 17 ιντσών, ενώ με μαύρο χρώμα είναι βαμμένα και τα ιδιαίτερης σχεδίασης πλαϊνά σκαλοπάτια.

FIAT Fullback

Πλούσιος εξοπλισμός

Το άμεσα αναγνωρίσιμο Fullback Cross συνοδεύεται από πλούσιο βασικό εξοπλισμό, που περιλαμβάνει μεταξύ άλλων προβολείς Bi-Xenon, φώτα ημέρας LED, αυτόματο διζωνικό κλιματισμό, cruise control, δερμάτινα καθίσματα και δερμάτινο τιμόνι. Τα εμπρός καθίσματα είναι θερμαινόμενα, ενώ το κάθισμα του οδηγού ρυθμίζεται ηλεκτρικά. Προαιρετικά διατίθεται το πακέτο Techno, που περιλαμβάνει σύστημα πλοήγησης με οθόνη αφής 7″, ραδιόφωνο DAB, CD/MP3 player, Bluetooth και θύρα USB, καθώς και λειτουργία κλειδώματος πίσω διαφορικού. Τέλος, για την ασφάλεια των επιβατών φροντίζουν οι επτά αερόσακοι (συμπεριλαμβανομένου και του αερόσακου για τα γόνατα του οδηγού), το ηλεκτρονικό πρόγραμμα ευστάθειας (ESC), το σύστημα ευστάθειας ρυμουλκούμενου TSA (για μεγαλύτερη σταθερότητα κατά την ρυμούλκηση), το σύστημα προειδοποίησης αλλαγής λωρίδας (LDW) και το σύστημα υποστήριξης κατά την εκκίνηση σε ανηφόρα.

Fiat Fullback Cross4 (Medium)

Το Fullback Cross βασίζεται στο διπλοκάμπινο (double cab) αμάξωμα, μήκους 5.28 μ., πλάτους 1.81 μ. και ύψους 1.78 μ., με μεταξόνιο μήκους 3.00 μ. Παρά τις μεγάλες διαστάσεις, το Fiat pick up ελίσσεται με ευκολία σε διάφορες συνθήκες, καθώς διαθέτει περιορισμένη διάμετρο κύκλου στροφής, μόλις 11.8 μέτρα. Επιπλέον, η κάμερα οπισθοπορείας που διατίθεται στον βασικό εξοπλισμό ανεβάζει το επίπεδο της ευελιξίας και της ασφάλειας. Το Fullback έχει ικανότητα φόρτωσης 1,100 κιλών και ελκτική ικανότητα 3,100 κιλών.

Fiat Fullback Cross3 (Medium)

Το νέο Fiat Fullback Cross εξοπλίζεται με έναν ισχυρό υπερτροφοδοτούμενο κινητήρα πετρελαίου 2,4 λίτρων, προδιαγραφών Euro 6 με απόδοση 180 ίππων και μέγιστη ροπή 430 Nm στις 2500 στροφές, που διακρίνεται για τη μεγάλη δύναμη αλλά και τα χαμηλά επίπεδα κατανάλωσης. Ο υποψήφιος αγοραστής έχει τη δυνατότητα επιλογής ανάμεσα σε δύο κιβώτια ταχυτήτων, ένα χειροκίνητο 6 σχέσεων ή ένα αυτόματο 5 σχέσεων. Στην αυτόματη έκδοση διατίθενται και χειριστήρια στο τιμόνι, τα οποία  μετατρέπουν την οδήγηση σε μια ακόμα πιο δυναμική και συναρπαστική εμπειρία.

Fiat Fullback Cross6 (Medium)

Το σύστημα μετάδοσης του Fullback ξεχωρίζει ανάμεσα στους ανταγωνιστές, διαθέτοντας έως και πέντε, εύκολες στη χρήση, ρυθμίσεις. Έτσι, ο οδηγός έχει στη διάθεσή του ένα ιδιαίτερο εργαλείο που μπορεί να αντιμετωπίσει με ευκολία κάθε έδαφος. Με το πάτημα ενός κουμπιού, ο οδηγός μπορεί να επιλέξει τη μετάδοση κίνησης στους δύο τροχούς για μεγαλύτερη οικονομία στο καύσιμο, ή την τετρακίνητη μετάδοση. Για πιο απαιτητικά οδοστρώματα, ο οδηγός μπορεί να ασφαλίσει το κεντρικό διαφορικό, τύπου Torsen. Όταν δυσκολεύουν τα πράγματα, μπορεί επίσης να συμπλέξει τις χαμηλές σχέσεις μετάδοσης και την ασφάλιση του πίσω διαφορικού. Η τελευταία δυνατότητα προσφέρεται με το πακέτο Techno.

FIAT Fullback

Περισσότερες πληροφορίες για την νέα έκδοση Cross μπορείτε να βρείτε στο δίκτυο των επίσημων διανομέων Fiat και Fiat Professional, με τιμές που ξεκινούν από 33.890€ για την έκδοση με το χειροκίνητο κιβώτιο και 36.590€ για την έκδοση με το αυτόματο κιβώτιο.

728×90 ΚΤΕΟ ΡΕΝΤΗ