Έργα και κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αθηνών – Λαμίας

banner-google-news

H Νέα Οδός ανακοίνωσε ότι θα ισχύσουν  κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, μακράς διαρκείας, στον Αυτοκινητόδρομο Α.Θ.Ε. με σκοπό την εκτέλεση ασφαλτικών εργασιών.

Ειδικότερα, από την Τετάρτη 6 Δεκεμβρίου 2023 στις 19:00 έως και την Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου 2023 στις 7:00, θα ισχύσουν:

Φάση Α: Αποκλεισμός της αριστερής και μεσαίας λωρίδας κυκλοφορίας από το 32,5 ο χλμ. έως και το 35,7 ο χλμ. με κατεύθυνση προς Λαμία.

Οι ανωτέρω εργασίες θα πραγματοποιούνται από Δευτέρα έως και Σάββατο κατά τις ώρες 19:00 έως 07:00 της επομένης, με εξαίρεση τις Παρασκευές όπου θα πραγματοποιούνται κατά τις ώρες 20:30 έως 07:00, της επομένης.

Φάση Β: Αποκλεισμός της μεσαίας και της δεξιάς λωρίδας κυκλοφορίας και της Λωρίδας

Έκτακτης Ανάγκης (ΛΕΑ) από το 32,5 ο χλμ. έως και το 35,7 ο χλμ. με κατεύθυνση προς Λαμία, σε δύο επιμέρους φάσεις.

  • Στο πρώτο τμήμα από το 32,5 ο χλμ. και το 33,4 ο χλμ. με κατεύθυνση προς Λαμία, οι εργασίες θα πραγματοποιούνται από Δευτέρα έως και Σάββατο από τις 20:30 το βράδυ έως τις 06:00 της επομένης.

Εξαιτίας του αποκλεισμού της λωρίδας 1 των διοδίων που εξυπηρετεί τα πολύ φαρδιά (υπερμεγέθη) οχήματα, ο μετωπικός σταθμός Αφιδνών θα εξυπηρετεί μόνο τα συνήθη φορτηγά έως 2,60μ. κατά τις ώρες εφαρμογής των κυκλοφοριακών ρυθμίσεων.

  •  Στο δεύτερο τμήμα από το 34 ο χλμ. έως και το 35,7 ο χλμ. με κατεύθυνση προς Λαμία, οι εργασίες θα πραγματοποιούνται από Δευτέρα έως και Σάββατο, από τις 19:00 το απόγευμα έως τις 07:00 της επομένης.

Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα είναι προσωρινές και θα αποσύρονται καθημερινά μετά το πέρας των εργασιών.

Σε περίπτωση ταχύτερης ολοκλήρωσης των εργασιών η κυκλοφορία θα αποκατασταθεί νωρίτερα από τον προγραμματισμένο χρόνο.

Η Νέα Οδός έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια και εξυπηρέτηση των οδηγών, ενώ σχετικές προσωρινές σημάνσεις θα τοποθετηθούν με στόχο την πλήρη ενημέρωση όλων των οδηγών.

Η Νέα Οδός ευχαριστεί για την κατανόηση και εφιστά την προσοχή των οδηγών καθώς οι τελευταίοι οφείλουν να συμμορφώνονται πλήρως με τη σχετική σήμανση.