Η Ελληνική Εταιρεία Logistics (EEL) οργανώνει φέτος το «24ο Πανελλήνιο Συνέδριο

24ο Συνέδριο Εφοδιαστικής Αλυσίδας από την Ελληνική Εταιρεία Logistics

banner-google-news

Στις 23 και 24 Σεπτεμβρίου στο Ίδρυμα Ευγενίδου

Εφοδιαστικής Αλυσίδας: Leading Supply Chains in a disruptive world» στις 23 και 24 Σεπτεμβρίου 2022 στο Ίδρυμα Ευγενίδου. Το συνέδριο τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Μεταφορών & Δικτύων, του Υπουργείου Ναυτιλίας & Νησιωτικής Πολιτικής καθώς και του ΣΕΒ.

Στόχος του συνεδρίου είναι να μη μείνουν ανεκμετάλλευτες οι ευκαιρίες που παρουσιάζονται μέσα από την παρούσα ιδιαίτερη συγκυρία, καθώς η Ελλάδα αξίζει να κατέχει ηγετική θέση στην ευρύτερη περιοχή της Νοτιοανατολικής Ευρώπης.

Στο συνέδριο συμμετέχουν διακεκριμένοι ομιλητές από την Ελλάδα και το εξωτερικό. Εκτός από τις κεντρικές ομιλίες, στο συνέδριο θα οργανωθούν και εννέα διαφορετικά πάνελ συζήτησης, με έμφαση στην καινοτομία, τους νέους τρόπους αντιμετώπισης κρίσεων, την πράσινη ανάπτυξη, την νέα πελατοκεντρική στρατηγική των επιχειρήσεων της εφοδιαστικής αλυσίδας, την αναδιαμόρφωση του εργασιακού περιβάλλοντος, τον νέο χωροταξικό σχεδιασμό για τα εμπορευματικά κέντρα, τον ψηφιακό μετασχηματισμό και τη ναυτιλία.

«Μετά από πολλά χρόνια προσπαθειών, ο τομέας της εφοδιαστικής αλυσίδας φαίνεται να λαμβάνει τη θέση που του αξίζει, όχι μόνο στο στρατηγικό πλάνο ανάπτυξης της κυβέρνησης, αλλά και στην ίδια την κοινωνία. Τα logistics και γενικότερα η διαχείριση αλυσίδων εφοδιασμού, βρίσκονται στο προσκήνιο των μεγάλων συμφωνιών και επενδύσεων αναφορικά με τις υποδομές της χώρας», δηλώνει ο δρ. Βασίλης Ζεϊμπέκης, πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της Ελληνικής Εταιρείας Logistics.

Η τελική ατζέντα είναι διαθέσιμη στο https://www.24logisticscongress.gr/program ενώ περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στο https://www.24logisticscongress.gr/

 

Σου άρεσε το άρθρο; Κοινοποίησέ το!