Εκπαιδευτικό ταξίδι στη Σουηδία των εξουσιοδοτημένων συνεργείων Volvo Trucks & Buses Greece

banner-google-news

Τα εξουσιοδοτημένα συνεργεία Volvo Trucks & Buses μαζί με στελέχη του Ομίλου Επιχειρήσεων Σαρακάκη επισκέφθηκαν τη Σουηδία σε ένα εκπαιδευτικό ταξίδι που συνδύασε την εξερεύνηση της υψηλής τεχνολογίας των φορτηγών Volvo με την επαγγελματική εκπαίδευση και την ενίσχυση των γνώσεων και  των δεξιοτήτων.

Σε αυτό το ταξίδι, οι συμμετέχοντες είχαν  την ευκαιρία να εμβαθύνουν στην τεχνολογία και την καινοτομία που χαρακτηρίζουν τα φορτηγά Volvo ανακαλύπτοντας τις βέλτιστες πρακτικές και τις τελευταίες τεχνολογικές καινοτομίες στον κλάδο των μεταφορών.

Το ταξίδι ξεκίνησε με την επίσκεψη σε εξουσιοδοτημένο συνεργείο Volvo Trucks & Buses στην περιοχή Borås της Σουηδίας, όπου είχαν την ευκαιρία να περιηγηθούν στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις του και να εμβαθύνουν σε νέα συστήματα διαχείρισης προγραμμάτων προληπτικής συντήρησης, επισκευής και εξυπηρέτησης των οχημάτων.

image00084

Στη συνέχεια επισκέφθηκαν τα κεντρικά γραφεία της Volvo όπου συμμετείχαν σε προγράμματα εκπαίδευσης, ενώ παρακολούθησαν παρουσιάσεις από κορυφαίους ειδικούς της Volvo με σκοπό  την κατανόηση των προϊόντων και τη βελτιστοποίηση των υπηρεσιών που προσφέρονται στους πελάτες Volvo Trucks.

Μεγάλο ενδιαφέρον είχε η επίσκεψη στο Volvo Trucks Experience Center (VTEX) στο Gothenburg, όπου παρακολούθησαν την κατασκευή ενός φορτηγού διασχίζοντας με το ειδικό τρενάκι της Volvo όλη τη γραμμή παραγωγής μέσα στο εργοστάσιο.

Δεν θα μπορούσε να λείπει από το ταξίδι η συναρπαστική εμπειρία του test drive όπου οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να οδηγήσουν διαφορετικά φορτηγά συμπεριλαμβανομένων και ηλεκτρικών με γεμάτα φορτία.

Το εκπαιδευτικό ταξίδι στη Σουηδία ήταν μια μοναδική εμπειρία για όλους καθώς συνδυάστηκε η  εμπειρία της εκπαίδευσης με την πρακτική εξάσκηση σε ένα σύγχρονο και τεχνολογικά καινοτόμο περιβάλλον.

Όλοι οι επισκέπτες αποκόμισαν πολύτιμες γνώσεις και εμπειρίες που θα τους βοηθήσουν στην πορεία τους στον κλάδο των μεταφορών, στην ανάπτυξη των δεξιοτήτων τους και στην επιτυχή επέκταση του επαγγελματικού τους δικτύου.