Εκκληση για βοήθεια του 15χρονου Ιωάννη Κορδίλα

SHELL RIMULA PETROPOULOS 728×90

Αγαπητοί Συνεργάτες,

Θα κάνω μια εξαίρεση και θα επικοινωνήσω μαζί σας για ένα θέμα προσωπικό, όμως τόσο ουσιώδες και επείγον. Ένα ζήτημα ζωής.

Κάποιοι ίσως ήδη γνωρίζετε ότι ο αγαπημένος μου ανιψιός και βαφτιστήρας ανεβαίνει τα τελευταία 7χρόνια έναν ατέλειωτο Γολγοθά, σε μια μάχη με την Οξεία B -Λεμφοβλαστική Λευχαιμία (ΟΛΛ) τον από τον Μάρτιο του 2013.
Μετά από δύο διετείς κύκλους χημειοθεραπειών το παιδί υποτροπίασε τον προηγούμενο μήνα για δεύτερη φορά.

Τα πράγματα είναι εξαιρετικά σοβαρά και ο Γιάννης πρέπει να μεταφερθεί σε εξειδικευμένο κέντρο της Γερμανίας για μεταμόσχευση μυελού των οστών.
Το κόστος της θεραπείας είναι τεράστιο και τα έξοδα διαβίωσης για την αδερφή μου και μητέρα του είναι ακόμα ένα τεράστιο εμπόδιο που πρέπει να αντιμετωπιστεί.
Ο χρόνος είναι ελάχιστος και το παιδί πρέπει να βρίσκεται στη Γερμανία τη Δευτέρα 15 Οκτωβρίου 2019.

Η ιδιωτική του ασφάλεια θα καλύψει ένα μέρος των εξόδων αλλά δυστυχώς δεν αρκεί.
Αυτή τη στιγμή η οικογένεια και προπαντός ο Γιάννης ελπίζει στη βοήθεια όλων των ανθρώπων που είναι σε θέση να συνδράμουν και να συνεισφέρουν ότι μπορεί ο καθένας προκειμένου να διευκολυνθεί η τόσο δύσκολη αυτή κατάσταση.
Η ισχύς εν τη ενώσει.

Ο Γιάννης πρέπει να ταξιδέψει την ερχόμενη Κυριακή και όλοι μαζί μπορούμε να τον βοηθήσουμε.

Σας παρακαλώ θερμά, ως άνθρωπος, ως πατέρας κι εγώ μικρών παιδιών, ως ο θείος και πνευματικός πατέρας αυτού του παιδιού, αλλά και ως αδερφός της μητέρας του, που κανείς δεν μπορεί να νιώσει τον πόνο και την αγωνία της αυτή τη στιγμή, απλά και ταπεινά σας παρακαλώ να βοηθήσετε με όποιον τρόπο μπορείτε.
Επικοινωνήστε το μήνυμα, προτείνετέ μας ανθρώπους ισχυρούς που ίσως διατεθούν να συνεισφέρουν, σκεφτείτε και εσείς μαζί μας πως μπορεί να γίνει πράξη η αγάπη που όλοι έχουμε στις καρδιές μας.

Από Δευτέρα 9/10/  γίνεται ένας πραγματικός μαραθώνιος να εκδοθεί ερανικός λογαριασμός για να γίνουν όλα νόμιμα και με διαφάνεια. Εντούτοις δυστυχώς δεν έχουμε την πολυτέλεια της αναμονής για όλα τα διαδικαστικά – γραφειοκρατικά που απαιτούνται και έτσι ξεκινάμε με τον απλό τραπεζικό λογαριασμό του παιδιού ωσότου δημιουργηθεί ο ερανικός.

Σας παραθέτω τις παρακάτω πληροφορίες και περισσότερα μπορείτε να δείτε στη σελίδα που φτιάξαμε στο FBhttps://www.facebook.com/groups/stirizomikroYianni/

Κάθε ιατρικό έγγραφο και οικονομικό στοιχείο βρίσκεται στη διάθεσή σας και θα βρίσκεται ανά πάσα στιγμή, προς απόδειξη της αξιοποίησης των χρημάτων που θα συγκεντρωθούν. Δεσμεύομαι ότι κάθε ποσό μεγαλύτερο από τις ανάγκες μας θα δοθεί ως δωρεά σε παιδιά που χρειάζεται να μεταφερθούν στο εξωτερικό για τις θεραπείες τους, και οι γονείς τους χρειάζονται κάθε υποστήριξη, όπως εμείς αυτή τη στιγμή. Είναι δέσμευση και ηθική μας υποχρέωση.

Το τηλ. μου είναι 6978383698 (Βαλάντης)  και της μητέρας 6936657046 (Στέλλα) και είμαι στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε πληροφορία.Σας ευχαριστώ θερμά εκ των προτέρων, και ευελπιστούμε στην αμέριστη κατανόηση και υποστήριξή σας.

Ο Γιάννης είναι παιδί όλων μας.

Τα χρήματα συγκεντρώνονται μέσω του τραπεζικού λογαριασμού της αστικής μη κερδοσκοπικής οργάνωσης «Μικρός Πρίγκιπας»
ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ
ΑΡΙΘΜΟΣ ΛΟΓ/ΣΜΟΥ: 6115-145359-965
ΙΒΑΝ: GR 82 0171 1150 0061 1514 5359 965 
ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ : ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΡΔΙΛΑΣ
728×90 ΚΤΕΟ ΡΕΝΤΗ
Σου άρεσε το άρθρο; Κοινοποίησέ το!