«Έφυγε» ο Γιώργος Παππάς, Διευθυντής Εταιρικής Επικοινωνίας του Ομίλου Σαρακάκη

SHELL RIMULA PETROPOULOS 728×90

Ο Γιώργος Παππάς έχασε τη μάχη με την επάρατη νόσο, την οποία αντιμετώπιζε  με θάρρος τα τελευταία χρόνια. Ο κόσμος του αυτοκινήτου και της μοτοσυκλέτας θρηνεί το χαμό ενός καλοσυνάτου ανθρώπου που είχε αφήσει το στίγμα του στο χώρο με τον επαγγελματισμό του.Ευχόμαστε στην οικογένεια του τα θερμά μας συλλυπητήρια .

Η ανακοίνωση της Διοίκησης του Ομίλου Σαρακάκης

«Με βαθύτατη θλίψη σας ενημερώνουμε ότι ο Γιώργος Παππάς, Διευθυντής Εταιρικής Επικοινωνίας του Ομίλου Επιχειρήσεων Σαρακάκη, έφυγε χθες 28/8/19 από τη ζωή ύστερα από μια πολυετή, θαρραλέα, αλλά άνιση μάχη με την ασθένειά του.
Θα μας λείψει ο επαγγελματισμός, η γνώση, η εμπειρία και η προσήλωσή στο καθήκον του ακόμη και τις τελευταίες, ιδιαίτερα δύσκολες ημέρες της ζωής του. Πάνω από όλα όμως θα μας λείψει ο Γιώργος, ο συνεργάτης και φίλος με το σπάνιο ήθος, την καλοσύνη, την αξιοπρέπεια και την ανθρωπιά.
Είμαστε περήφανοι για τα όσα πρόσφερε ο Γιώργος στην εταιρεία και στις μάρκες μας, που τόσο πολύ αγάπησε και υπηρέτησε στα 15 συναπτά έτη της μεταξύ μας συνεργασίας.

Ευχόμαστε στον αγαπημένο Γιώργο καλό ταξίδι, τον κρατάμε σε ένα ξεχωριστό μέρος στη καρδιά μας και εκφράζουμε στην οικογένεια και τους οικείους του τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια.

Διοίκηση Ομίλου Εταιριών Σαρακάκη»

ΥΓ:

Η εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί την Παρασκευή 30/08/2019 στις 16:30 στον Ιερό Ναό Αγ. Αθανασίου Πολυδρόσου Χαλανδρίου (Ροδοδάφνης 20, Χαλάνδρι) και η ταφή στο κοιμητήριο Αμαρουσίου (Μουργκάνας 5, Μαρούσι).

Αντί στεφάνων η οικογένεια του επιθυμεί, όποιος θέλει να καταθέσει χρήματα στον Πανελλήνιο Σύλλογο Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια ΦΛΟΓΑ

728×90 ΚΤΕΟ ΡΕΝΤΗ
Σου άρεσε το άρθρο; Κοινοποίησέ το!