Διευκρινήσεις ζητούν οι ιδιοκτήτες τουριστικών λεωφορείων Μαγνησίας

Διευκρινίσεις για τα μέτρα που πρέπει να λάβουν, προκειμένου να συνεχίσουν την εργασία τους ζητούν οι ιδιοκτήτες τουριστικών λεωφορείων της Μαγνησίας, με αφορμή το γεγονός ότι τα μέτρα περιορισμού διασποράς του κορωνοϊού, γίνονται όλο και πιο αυστηρά στη χώρα μας.

Οι ιδιοκτήτες των λεωφορείων υποστηρίζουν, ότι ενώ στα μέτρα που ανακοινώθηκαν προβλέπονται μέχρι δύο άτομα σε Ι.Χ. αυτοκίνητα και μέχρι ένας επιβάτης στα ταξί, για τα τουριστικά λεωφορεία δεν έγινε καμία αναφορά, με αποτέλεσμα οι επαγγελματίες να μην γνωρίζουν και να κινδυνεύουν να γίνουν παραβάτες σε έναν έλεγχο από την Αστυνομία.

Την περίοδο αυτή, αρκετά τουριστικά λεωφορεία έχουν επιφορτιστεί με τη μεταφορά εργαζομένων σε εργοστάσια, αλλά και επιπλέον μεταφορικό έργο Αμερικανών στρατιωτικών που λήγει η εξάμηνη θητεία τους και επιστρέφουν στο σπίτι τους, ωστόσο, οι επαγγελματίες δεν γνωρίζουν τα μέτρα που πρέπει να λάβουν, εκτός από τα ατομικά μέτρα προστασίας, για πόσα άτομα μπορούν να επιβιβαστούν σε έναν λεωφορείο 50 θέσεων, ώστε να μην υπάρχει κίνδυνος μετάδοσης του κορωνοϊού.

728×90 ΚΤΕΟ ΡΕΝΤΗ