Διαδικτυακός Χάρτης & Οδηγός δείχνει τις καθυστερήσεις στα ευρωπαϊκά σύνορα για τα φορτηγά

Διαδικτυακός Χάρτης & Οδηγός δείχνει τις καθυστερήσεις στα ευρωπαϊκά σύνορα για τα φορτηγά
SHELL RIMULA PETROPOULOS 728×90

Την περίοδο που διανύουμε κάθε μέρα και μια νέα πρόκληση παρουσιάζεται στην εφοδιαστική αλυσίδα μεταφορών.

Πάντα υπήρχαν σημαντικές καθυστερήσεις σε πολλά ευρωπαϊκά σημεία διέλευσης των συνόρων. Όμως με τους περιορισμούς που έχουν επιβάλει οι χώρες της ΕΕ εξαιτίας του κορωνοϊού, το πρόβλημα μεγάλωσε. Έστω κι αν η κατάσταση έχει προς το παρόν βελτιωθεί, το κλειδί για έναν αποτελεσματικό προγραμματισμό είναι να μπορεί κανείς να δει αμέσως τι συμβαίνει στα σύνορα της Ευρώπης. Η εφοδιαστική αλυσίδα και οι διεθνείς μεταφορείς πρέπει να έχουν μια ζωντανή εικόνα για την κατάσταση που επικρατεί στα σύνορα κάθε στιγμή. Η εταιρεία Sixfold δίνει αυτή τη δυνατότητα στους χρήστες του Διαδικτύου.

Η PTV GROUP έχει συνάψει συμφωνία με τον προμηθευτή δεδομένων σε πραγματικό χρόνο Sixfold, προκειμένου να ενσωματώσουν τα δεδομένα τους στους χρόνους αναμονής στα σύνορα. Στον ψηφιακό χάρτη της διαδρομής, οι πράσινες, οι πορτοκαλί και οι κόκκινες κουκκίδες δείχνουν με μια ματιά στον ενδιαφερόμενο αν η κυκλοφορία είναι ομαλή, αν έχει σταματήσει ή αν προβλέπεται μεγάλος χρόνος αναμονής. Εμφανίζονται το μήκος της κυκλοφοριακής συμφόρησης καθώς και ο εκτιμώμενος χρόνος αναμονής στις συνοριακές διαβάσεις και για τις δύο κατευθύνσεις.

Έτσι η εφοδιαστική αλυσίδα έχει πρόσβαση σε ενημερωμένες πληροφορίες σχετικά με τους πρόσθετους χρόνους ταξιδιού και τις πιθανές εναλλακτικές διαδρομές, ώστε να ανταποκριθεί ταχύτερα στις καθημερινές προκλήσεις.
Όσοι ενδιαφέρονται, μπορούν να δοκιμάσουν δωρεάν το εργαλείο αυτό για επτά ημέρες, ώστε να διερευνήσουν τα πλεονεκτήματά του.

https://www.ptvgroup.com/en/solutions/products/ptv-mapandguide/test-now/

728×90 ΚΤΕΟ ΡΕΝΤΗ