banner-google-news

Με το νέο χρηματοδοτικό πρόγραμμα Custom Ford Pro Plus, το οποίο έρχεται να συμπληρώσει το σύνολο των εξειδικευμένων υπηρεσιών που προσφέρει η Ford Motor Ελλάς τα τελευταία χρόνια στους Έλληνες καταναλωτές, κάθε νομικό πρόσωπο ή ελεύθερος επαγγελματίας έχει τώρα τη δυνατότητα να αποκτήσει το Transit Custom, το κορυφαίο βαν της ευρωπαϊκής και εγχώριας αγοράς, με τους πιο ευνοϊκούς όρους και μηνιαία δόση που ξεκινά από μόλις 199€.

Transit_Custom_Trend_029 (Medium)

Το χρηματοδοτικό πρόγραμμα Custom Ford Pro Plus, που είναι διαθέσιμο έως και τα τέλη Σεπτεμβρίου, προσφέρει σε κάθε επαγγελματία μέγιστη ευελιξία, αφού προσφέρει μεταξύ άλλων σταθερό επιτόκιο 5,6%, ευέλικτη περίοδο αποπληρωμής από 12 έως και 84 μήνες, και ελάχιστη προκαταβολή από 25%.

Παράδειγμα χρηματοδότησης

  • Μοντέλο: Transit Custom Van 280S Base 2.0L EcoBlue 105PS
  • Ανώτατη Λιανική Τιμής Πώλησης: 22.657€
  • Προκαταβολή 40%: 9.130€
  • Ποσό χρηματοδότησης: 13.527€
  • Αριθμός δόσεων: 84
  • Επιτόκιο 5,6% (πλέον εισφοράς 0,60% του Ν. 128/1975)
  • Έξοδα: €300
  • ΣΕΠΠΕ: 7,1%
  • Μηνιαία δόση: 198,91€

Για κάθε σας απαίτηση

Το Ford Transit Custom διαθέτει μία πλήρη γκάμα αμαξωμάτων και κινητήρων σαρώνοντας κυριολεκτικά τα φετινά βραβεία στην κατηγορία των ελαφρών επαγγελματικών οχημάτων. Η φορτιζόμενη υβριδική έκδοση (PHEV) απέσπασε τον τίτλο “International Van of the Year“ επιβεβαιώνοντας περίτρανα τις ικανότητες, την ανθεκτικότητα, αλλά και τις κορυφαίες τεχνολογικές κατακτήσεις του μοντέλου.

 

Με δυνατότητα κίνησης χωρίς εκπομπές ρύπων και ταυτόχρονα χωρίς το άγχος της αυτονομίας, το Transit Custom Plug-In Hybrid μπορεί να φορτίζεται μέσω εξωτερικής πηγής ηλεκτρικής ενέργειας, παρέχοντας αμιγώς ηλεκτρική αυτονομία έως και 56 km σύμφωνα με τον κύκλο NEDC. Οι εμπρός τροχοί του οχήματος κινούνται αποκλειστικά από έναν ισχυρό ηλεκτροκινητήρα με απόδοση 92,9 kW, ο οποίος τροφοδοτείται με ενέργεια από μία μπαταρία ιόντων λιθίου 13.6 kWh. Ο πολυβραβευμένος βενζινοκινητήρας 1.0L EcoBoost της Ford λειτουργεί ως range extender για επέκταση της αυτονομίας, που με αυτό τον τρόπο υπερβαίνει συνολικά τα 500 km.

Κορυφαίος στην κατηγορία του χώρος φόρτωσης

Το Transit Custom μπορεί να μεταφέρει εύκολα στάνταρ φύλλα 8′ x 4′ τοποθετημένα επίπεδα στο δάπεδο ή τρεις ευρωπαλέτες. Χάρη στον άνετο και πρωτοποριακό αποθηκευτικό χώρο του, που επεκτείνεται, μπορεί επίσης να μεταφέρει αντικείμενα με μήκος έως και 3,4 μέτρα (L2), χωρίς να εμποδίζει τη χρήση των καθισμάτων συνοδηγού. Συνολικά, το βαν αυτό προσφέρει έναν χώρο φόρτωσης έξι κυβικών μέτρων, με τοποθετημένο το διαχωριστικό – κι αυτό μόνο στην έκδοση με κοντό μεταξόνιο (L1). Η έκδοση με μακρύ μεταξόνιο (L2) προσφέρει 6,8 κυβικά μέτρα. Διαθέτει επίσης το φαρδύτερο άνοιγμα πλευρικής πόρτας φόρτωσης από οποιοδήποτε όχημα του ιδίου τύπου. Οι συρόμενες θύρες διαθέτουν έναν νέο μηχανισμό, ο οποίος τις διατηρεί σταθερά ανοιχτές για να μπορείτε να φορτώσετε.

Transit_Custom_Trend_034 (Medium)

Η πολυσυλλεκτική γκάμα του επαγγελματικού μοντέλου της Ford διαθέτει και έκδοση με υβριδικό σύστημα κίνησης. Το Transit Custom EcoBlue Hybrid χρησιμοποιεί μία ενσωματωμένη μίζα/γεννήτρια με κίνηση μέσω ιμάντα αντί του στάνταρ εναλλάκτη,  επιτρέποντας αφενός την ανάκτηση και αποθήκευση ενέργειας στις φάσεις επιβράδυνσης, αφετέρου τη φόρτιση μιας αερόψυκτης μπαταρίας ιόντων λιθίου 48-volt. Η ενέργεια που αποθηκεύεται στη μπαταρία χρησιμοποιείται για να ενισχύσει τη ροπή του κινητήρα και έχει βελτιστοποιηθεί για να προσφέρει στον αναβαθμισμένο 2.0L EcoBlue ντίζελ κατανάλωση από 5,4lt/100km (NEDC).

Transit_Custom_Trend_032 (Medium)

Η γκάμα ολοκληρώνεται με το πετρελαιοκίνητο Transit Custom EcoBlue που φιλοξενεί τον αναβαθμισμένο, 2λιτρο πετρελαιοκινητήρα της εταιρείας σε εκδόσεις που έρχονται να καλύψουν κάθε απαίτηση και ανάγκη, αποδίδοντας ισχύ 105, 130, 170 ή 185 PS, σε συνδυασμό με χειροκίνητο ή αυτόματο κιβώτιο 6 σχέσεων.

από 199€ /μήνα1 για περιορισμένο αριθμό αυτοκινήτων 

Διαμόρφωση Transit Custom

Ζητήστε test drive 

Δίκτυο Ford

Διαβάστε το περιοδικό online ή κατεβάστε το στη συσκευή σας!
Όλα τα νέα που αφορούν την αγορά ελαφρών και βαρέων επαγγελματικών οχημάτων στην Ελλάδα και στον κόσμο. Διεθνείς εξελίξεις, ελληνική επικαιρότητα, ρεπορτάζ.