Χρυσό βραβείο για την ΕΛΤΑ Courier στα Franchise Success Awards 2021

banner-google-news

Αναγνωρίζοντας τη μεγάλη συνεισφορά της EΛΤΑ Courier στην ανάπτυξη της αγοράς του Franchising, αλλά και συνολικά στην οικονομία και την κοινωνία, η επιτροπή αξιολόγησης των Franchise Success Awards έδωσε το χρυσό βραβείο στην εταιρεία του Ομίλου ΕΛΤΑ, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση των ΕΛΤΑ. Το βραβείο αποτελεί μια σημαντική αναγνώριση των ενεργειών της εταιρείας για την ταχύτητα και το εύρος μετασχηματισμού που επέδειξε, ιδιαίτερα κατά την περίοδο της πανδημίας και των εξαιρετικών προκλήσεων που προκάλεσε. Σε έναν κλάδο o οποίος, σχεδόν εν μια νυκτί, μετατράπηκε στον απαραίτητο κρίκο για να διατηρηθεί το εμπόριο ζωντανό, η ΕΛΤΑ Courier πέτυχε σημαντική ανάπτυξη του δικτύου franchise, αναβάθμισε συστήματα και εφάρμοσε νέες τεχνολογίες ενώ ταυτόχρονα αύξησε το μερίδιο της σε μια εξόχως ανταγωνιστική αγορά όπως αυτή των ταχυμεταφορών.

Βάζοντας στο επίκεντρο τον πελάτη και τις ανάγκες του, η ΕΛΤΑ Courier προσέφερε ολοκληρωμένες υπηρεσίες, υπερβαίνοντας παθογένειες και αναπτύσσοντας νέες λύσεις για τους franchisees προσφέροντάς τους εξαιρετικές ευκαιρίες ανάπτυξης.

franchise-award-21

H ΕΛΤΑ Courier αξιοποιώντας το momentum καθώς και την ταχύτατη ανάπτυξη του ηλεκτρονικού εμπορίου συνεχίζει δυναμικά το στρατηγικό πρόγραμμα μετασχηματισμού που βρίσκεται σε εξέλιξη και αναπτύσσει νέα προϊόντα και υπηρεσίες τα οποία θα αναβαθμίσουν ακόμα περισσότερο την αξία που προσφέρει στους πελάτες της, με στόχο να αποτελέσει τον αξιόπιστο last mile συνεργάτη τους.

Τα Franchise Success Awards επιβραβεύουν τις εταιρείες που ανταποκρίνονται στις ανάγκες των πελατών και τις προκλήσεις των καιρών, έχοντας διαγνώσει τις αλλαγές στο πεδίο του ανταγωνισμού και παράλληλα βελτιώνουν τη συνολική αγοραστική εμπειρία, επενδύοντας με συνέπεια στα σημεία διαφοροποίησης και διαμορφώνοντας μία συγκροτημένη επιχειρηματική πρόταση. Στόχος των Franchise Success Awards είναι η προβολή των βέλτιστων πρακτικών  και των στοιχείων που ισχυροποιούν το franchising και ευρύτερα την ελληνική οικονομία.