Το απόλυτο όχημα διάσωσης απο τη Nissan και τον Ερυθρό Σταυρό

Η Nissan και ο Ερυθρός Σταυρός δημιούργησαν το Ultimate Service ΤΙΤΑΝ, μια κινητή μονάδα επιτελικής διαχείρισης και προσφοράς πρώτων βοηθειών, εξοπλισμένη με το απαραίτητο ιατροφαρμακευτικό υλικό σε περίπτωση αντιμετώπισης καταστροφών.

Ultimate Service TITAN 2018

Το μοναδικό αυτό όχημα παρουσιάστηκε πρόσφατα στον Τύπο, σε τελετή που έλαβε χώρα στο Τμήμα Πυροσβεστικής του Miami Beach. Από εκεί και μέχρι τις 13 Οκτωβρίου, θα βρεθεί στο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Μαϊάμι και στη συνέχεια θα δοθεί, ως δωρεά, στον Ερυθρό Σταυρό, στη Νότια Φλόριντα, όπου θα χρησιμοποιηθεί για να βοηθήσει τυχόν πάσχοντες, κατά  τη διάρκεια κρίσιμων περιόδων ανάγκης.

Ultimate Service TITAN 2018

«Όπως έχουμε δει ξανά και ξανά, δυστυχώς δεν πρόκειται για το εάν μια καταστροφή θα χτυπήσει, αλλά για το πότε», δήλωσε ο Jeremy Tucker, αντιπρόεδρος  Marketing Communications and Media της Nissan North America Inc. “Και όταν δυστυχώς γίνει αυτό, ο Αμερικανός Ερυθρός Σταυρός και οι εθελοντές του έχουν αποδειχθεί αποτελεσματικοί, όπως και το ΤΙΤΑΝ. Ελπίζουμε ότι αυτό το Ultimate Service ΤΙΤΑΝ, που δημιουργήθηκε με βάση τις αποκλειστικές ανάγκες του Αμερικανικού Ερυθρού Σταυρού, θα βοηθήσει τα στελέχη του για να  συνεχίσουν να αποτελούν τους ΤΙΤΑΝΕΣ της κοινωνίας, που κάνουν τη διαφορά”.

Οι ανάγκες των ομάδων διάσωσης ποικίλλουν ανάλογα με το κίνδυνο. Για τον λόγο αυτό,   το Ultimate Service TITAN, έρχεται με τις ακόλουθες παροχές:

  • Με ένα γραφείο, γεννήτρια ηλιακής ενέργειας και ενσωματωμένο hotspot Wi-Fi, το Ultimate Service TITAN είναι το τέλειο κινητό κέντρο διαχείρισης για τους εθελοντές.

Ultimate Service TITAN 2018

  • Εξοπλισμένο με ένα κρεβάτι και ένα κιτ πρώτων βοηθειών, το όχημα επιτρέπει στους πρώτους  διασώστες, να παρέχουν επιτόπου φροντίδα, σε όσους τραυματίστηκαν σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης.

Ultimate Service TITAN 2018

  • Ένα ενσωματωμένο ψυγείο και η παντός εδάφους ικανότητα  του οχήματος, επιτρέπει στο Ultimate Service TITAN να χρησιμεύει ως όχημα μεταφοράς αίματος, σε νοσοκομεία που το έχουν ανάγκη.

Ultimate Service TITAN 2018

  • Για τους προσωπικό διάσωσης, το Ultimate Service TITAN μπορεί να χρησιμεύσει ως καταφύγιο, όπου θα βρουν  φαγητό και λίγη ξεκούραση, χάρη στον θάλαμο ελεγχόμενης θερμοκρασίας που διαθέτει χώρο ανάπαυσης, θέρμανση, φούρνο μικροκυμάτων και ψυγείο.

Ultimate Service TITAN 2018

  • Σε συνδυασμό με τις ενέργειες  του Ερυθρού Σταυρού στο Blood Drive, το Ultimate Service TITAN θα μπορούσε επίσης να χρησιμεύσει ως χώρος αιμοδοσίας στο πεδίο των καταστροφών.

Video με το Ultimate Service TITAN, μπορείτε να δείτε  στο 

728×90 ΚΤΕΟ ΡΕΝΤΗ