Αποκαλύφθηκε το νέο Ranger Raptor στην Ελλάδα

Το εντυπωσιακό, σκληροτράχηλο και απαράμιλλο σε δυνατότητες Ford Ranger Raptor πάτησε και επίσημα τους τροχούς του στη χώρα μας δίνοντας δυναμικό «παρών» στα πλαίσια της πρώτης, πανελλήνιας παρουσίασης του μοντέλου που πραγματοποιήθηκε με απόλυτη επιτυχία στις νέες φιλόξενες εγκαταστάσεις της Ford Car Center στη Λεωφόρο Συγγρού 371.

IGK_3262 (Medium)

Στα πλαίσια της εκδήλωσης, οι εκπρόσωποι του ειδικού Τύπου είχαν τη μοναδική ευκαιρία να δουν για πρώτη φορά από κοντά το ασυναγώνιστο και «ατρόμητο» Ranger Raptor, λίγους μόλις μήνες πριν την έναρξη της εμπορικής του διάθεσης στη χώρα μας. Η τιμή δεν ανακοινώθηκε επίσημα, όμως θα κινηθεί κάτω απο τις 60.000 Ευρώ.

Το νέο Ford Ranger Raptor δεν είναι ένα συνηθισμένο pick-up. Με εμφάνιση που ξέρει να επιβάλλεται από την πρώτη στιγμή και κορυφαίες τεχνολογίες, αποτελεί την επιτομή της απόλυτης οδηγικής περιπέτειας εντός και εκτός της ασφάλτου. Φέροντας τη σφραγίδα της Ford Perfomance, το νέο Ford Ranger Raptor κουβαλά στην τεχνολογική του φαρέτρα κορυφαίες λύσεις και εφαρμογές που έχουν ως σημείο αναφοράς τον προηγμένο 2.0L BiTurbo κινητήρα ντίζελ της γενιάς EcoBlue με τα 500 Nm ροπή, το αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων με τις 10 σχέσεις που γνωρίσαμε στη μοναδική Mustang, αλλά και το ασυναγώνιστο σε δυνατότητες σύστημα μετάδοσης Terrain Management της Ford.

Δείτε το video της παρουσίασης :

728×90 ΚΤΕΟ ΡΕΝΤΗ