Ανοίγει μέχρι τις 19:00 το βράδυ η Εθνική Οδός Αθηνών- Λαμίας

banner-google-news

Η Εθνική Οδός, σύμφωνα με απόφαση της ΓΓΠΠ, θα ξανακλείσει για 12 ώρες, από τις 19:00 και μέχρι τις 7:00 το πρωί της Τρίτης καθώς το βράδυ αναμένεται επιδείνωση των καιρικών φαινομένων και προκειμένου να εξυπηρετηθεί η αγορά και οι ανάγκες της βιομηχανίας .

Την ίδια ώρα σοβαρά προβλήματα σε πολλά σημεία του οδικού δικτύου και στην ηλεκτροδότηση έχουν προκαλέσει οι πυκνές χιονοπτώσεις που σημειώνονται στην Αττική.

Όπως μετέδωσε το Αθηναϊκό και Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, στο τμήμα από τα διόδια των Θηβών μέχρι το Κάστρο της Βοιωτίας έχουν εγκλωβιστεί εκατοντάδες αυτοκίνητα τα οποία η Τροχαία οδήγησε σε ασφαλή σημεία.

Ποιοι δρόμοι είναι κλειστοί  

Αναλυτικά, σύμφωνα με την Αστυνομία έχει διακοπεί η κυκλοφορία:

Επί της Λεωφόρου Πάρνηθος, από το ύψος της ταβέρνας δεξιώσεων «Ermitaz Hall», ρεύμα κυκλοφορίας προς «REGENCY CAZINO MONT PARNES».

– Επί της Λ. Φυλής, στο ύψος του καταστήματος το «Χρυσό Βαρέλι», ρεύμα κυκλοφορίας προς Δερβενοχώρια.

– Aπό το ύψος του Α/Κ Καλυφτάκη (χ/θ 20,600) μέχρι το ύψος ΗΜ.Κ.Σχηματαρίου-όρια Τ.Τ.Αυτοκινητοδρόμων Π.Α.Θ.Ε. Βοιωτίας (χ/θ 58, 520) και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.

Λόγω της σφοδρότητας του καιρικού φαινομένου και για λόγους ασφαλείας οδηγών και οχημάτων, η Εθνική Οδός από τον κόμβο Καλυφτάκη (Κηφισιά) έως τη Λαμία θα παραμείνει κλειστή. Οι οδηγοί ήδη με αναστροφή επιστρέφουν από τα σημεία εισόδου στον αυτοκινητόδρομο. Στο επόμενο τρίωρο θα επαναξιολογηθεί η κατάσταση.

– Επί της Λ. Διονύσου από το ύψος του Γηπέδου Διονύσου έως το ύψος του Πάρκου Ανατολής και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας (από ώρα 21:35).

– Περιφερειακή οδός Πεντέλης – Ν. Μάκρης από το «Νοσοκομείο 414» έως «θέση Άγιος Πέτρος».

– Για φορτηγά άνω των 3,5 τόνων επί της Ε.Ο. Αθηνών – Κορίνθου από τα Διόδια Ελευσίνας και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας καθώς και από τα διόδια Καλαμακίου στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Αθήνα.

– Ε.Ο. Ελευσίνας – Θηβών από τον Κόμβο Μάνδρας προς Βίλια.

–  Οδός Αναστάσεως, από το Νεκροταφείο προς Υμηττό, Παπάγου.

– Για φορτηγά άνω των 3,5 τόνων επί της Λ. Αθηνών από το ύψος του Ψ.Ν.Α. «ΔΑΦΝΙ», στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Κόρινθο.

-Λ. Αλίμου-Κατεχάκη προς Καλοπούλα, από ύψος Προφυλακίου Καισαριανής (από σταθμό της Τάξης).

saloni_digital_ MAGAZINE INSIDE PAGES_2020-12_FINAL-03

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις