Ανανέωση στόλου με νέας γενιάς φορτηγά μεταφοράς υγρών DAF XG

banner-google-news

Με 165 φορτηγά DAF XG 480 4×2 θα ανανεώσει τον στόλο της η HOYER, ηγέτης στην παγκόσμια αγορά εφοδιαστικής για υγρά προϊόντα. Τα φορτηγά, που θα παραδοθούν τους επόμενους μήνες, θα χρησιμοποιηθούν για μεταφορές σε όλη την Ευρώπη. Όλα τα οχήματα διαθέτουν τα πιο πρόσφατα προηγμένα συστήματα υποβοήθησης οδήγησης (ADAS).

Ιδρύθηκε το 1946 στο Αμβούργο της Γερμανίας, η HOYER είναι σήμερα ηγέτης της παγκόσμιας αγοράς σε λύσεις εφοδιαστικής για υγρά προϊόντα και δραστηριοποιείται σε όλες τις ηπείρους. Η εταιρεία προσφέρει εξατομικευμένες λύσεις για τους πελάτες της σε διάφορους τομείς, όπως φυσικό αέριο, τρόφιμα, ορυκτέλαια και χημικά. Η HOYER έχει γραφεία αντιπροσωπείας σε περισσότερες από 100 χώρες. Για τις οδικές μεταφορές, η εταιρεία βασίζεται σε ένα στόλο με περισσότερα από 1.200 φορτηγά και περισσότερα από 1.700 ημιρυμουλκούμενα, με ισχυρή εκπροσώπηση της μάρκας DAF.

Τα νέα φορτηγά  θα σταθμεύουν στη Γερμανία, την Ολλανδία και την Πολωνία και θα λειτουργούν σε όλη την Ευρώπη. Ο Όμιλος HOYER προσφέρει εξατομικευμένες λύσεις σε διάφορους τομείς, όπως φυσικό αέριο, τρόφιμα, ορυκτέλαια και χημικά. Έχει γραφεία σε περισσότερες από 100 χώρες και είναι ευχαριστημένοι που η εταιρεία θα αντικαταστήσει τον στόλο εν μέρει με το εξαιρετικά αποδοτικό και πολλαπλά βραβευμένο DAF XG.

«Αυτά τα αξιόπιστα φορτηγά διαθέτουν τα πιο σύγχρονα συστήματα ασφαλείας και παρέχουν επίσης μια πολυτελή και άνετη εμπειρία στους οδηγούς μας. Το γεγονός ότι τα οχήματα μπορούν να κινούνται με HVO υποστηρίζει τη φιλοδοξία μας να συμβάλουμε σε ένα πιο βιώσιμο μέλλον, καθώς θέλουμε να φροντίσουμε τις μελλοντικές γενιές. Η οδήγηση σε HVO μειώνει τις εκπομπές άνθρακα έως και 90%. Με αυτή τη νέα σειρά φορτηγών DAF, θα προσφέρουμε εξαιρετικές υπηρεσίες στους πελάτες μας με τον καλύτερο τρόπο»

 «Η DAF είναι βασικός προμηθευτής της HOYER εδώ και πολλά χρόνια. Μας τιμά που αυτός ο παγκόσμιος ηγέτης λύσεων μεταφοράς υψηλής ποιότητας επέλεξε τη σειρά DAF XG για να εξασφαλίσει έγκαιρες παραδόσεις για τους πελάτες του», δήλωσε ο Bart Bosmans, διευθυντής Μάρκετινγκ και Πωλήσεων και Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της DAF Trucks. «Προσφέρουμε τα πιο αποτελεσματικά, ασφαλή και άνετα φορτηγά στην αγορά και αφοσιωνόμαστε επίσης στην παροχή του υψηλότερου επιπέδου εξυπηρέτησης πελατών. Είμαστε στην ευχάριστη θέση να δούμε ότι η HOYER το αναγνωρίζει αυτό».

 

Σου άρεσε το άρθρο; Κοινοποίησέ το!