Ανάγκη μεταφοράς αγαθών στους πυρόπληκτους!

banner-google-news

Έκκληση για βοήθεια στην μεταφορά αγαθών πρώτης ανάγκης απευθύνει το  Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού.  Αναζητεί οδηγούς με μικρά οχήματα μεταφοράς, βαν, ή εταιρείες μεταφορών, για να μεταφέρουν είδη πρώτης ανάγκης στους κατοίκους των περιοχών που πλήττονται από τις φωτιές. anakoufisi-pligentos-seo-2021-033

Αυτή τη στιγμή αναζητεί μεταφορείς που μπορούν να μεταφέρουν δωρεάν είδη πρώτης ανάγκης στην Χαλκίδα και την Ιστιαία Εύβοιας, στην Καλαμάτα ή την Πάτρα.

Το πλήρες μήνυμα που απευθύνει:

«Αξιότιμες Κυρίες, αξιότιμοι Κύριοι,

με αφορμή τις πυρκαγιές που αυτή τη στιγμή βρίσκονται σε εξέλιξη σε όλη την Ελλάδα, το Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού από την πρώτη στιγμή συγκεντρώνει είδη πρώτης ανάγκης μέσω των Τοπικών Τμημάτων του, για αποστολή στις πληγείσες περιοχές. Στο παρελθόν με την άμεση συνδρομή της ΟΦΑΕ, συνεργαστήκαμε με την μεταφορική εταιρεία KIOUSSIS TRANSYS για την αποστολή βοήθειας στη Λάρισα (σεισμός Ελασσόνας), με εξαιρετικά αποτελέσματα. Αυτή τη στιγμή αναζητούμε εταιρείες μεταφορών που μπορούν να μεταφέρουν δωρεάν τα είδη πρώτης ανάγκης στην Χαλκίδα και την Ιστιαία Εύβοιας, καθώς και στην Καλαμάτα ή την Πάτρα (σε σχέση με τις πυρκαγιές στη Μεσσηνία και την Ηλεία). Δυστυχώς τα φαινόμενα είναι σε πλήρη εξέλιξη πανελλαδικά και δεν γνωρίζουμε εάν θα υπάρξει ανάγκη και για άλλες περιοχές.

ΣΏΜΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟΎ ΟΔΗΓΙΣΜΟΎ

Οι αποστολές -ενδεικτικά- γίνονται από ολόκληρη την Αττική, Θεσσαλία (Καρδίτσα, Φάρσαλα, Λάρισα, Βόλος κλπ), Νάουσα, Κοζάνη, Κιλκίς, Χίος κλπ. Αντιλαμβανόμαστε βέβαια ότι δεν μπορούν να εξυπηρετηθούν όλα τα δρομολόγια. Γι΄ αυτό θα θέλαμε την βοήθειά σας για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για τους συνανθρώπους μας. 

Παρακαλώ για οποιαδήποτε πληροφορία επικοινωνήστε μαζί μου στο e-mail ypantelis@gmail.com ή στο τηλέφωνό μου 6977563479.

Με εκτίμηση,
εκ μέρους του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού (ΣΕΟ)
Γιάννης Δ. Παντελής,
Γραμματέας Τοπικού Συμβουλίου, Τοπικού Τμήματος ΣΕΟ Χαλανδρίου
Βοηθός Περιφέρειας Βορείου Τομέα Αττικής του Δικτύου Πολιτικής Προστασίας ΣΕΟ»