Αλλαγή ονόματος: η EvoBus GmbH θα γίνει Daimler Buses GmbH

banner-google-news

 Η EvoBus GmbH, μια εξ ολοκλήρου θυγατρική του τμήματος Daimler Buses στην Daimler Truck, θα μετονομαστεί σε Daimler Buses GmbH. Η αλλαγή ονόματος θα γίνει σε όλη την Ευρώπη και ισχύει αναλόγως για όλες τις εθνικές εταιρείες. Τα συνδεδεμένα κέντρα εξυπηρέτησης, που προηγουμένως ήταν γνωστά ως BusWorld Home, θα λάβουν επίσης νέο όνομα και θα μετονομαστούν σε Κέντρα Εξυπηρέτησης Λεωφορείων Daimler από τα μέσα Ιουλίου.

Till Oberwörder, Διευθύνων Σύμβουλος της Daimler Buses: «Με την EvoBus συνεργαζόμαστε επιτυχημένα για σχεδόν τρεις δεκαετίες και είμαστε περήφανοι γι’ αυτό. Τώρα ανυπομονούμε για ένα νέο κεφάλαιο ως Daimler Buses GmbH. Θέλουμε να οδηγήσουμε τον μετασχηματισμό του κλάδου μας σε κινητικότητα χωρίς εκπομπές και να κερδίσουμε πελάτες και ταλέντο. Το νέο όνομα θα μας βοηθήσει να το πετύχουμε αυτό».

Μετά τη συγχώνευση της Mercedes-Benz Omnibusse με τη μάρκα Kässbohrer Setra, οι κατασκευαστές λεωφορείων και πούλμαν συγχωνεύτηκαν υπό την ομπρέλα EvoBus πριν από 28 χρόνια. Έκτοτε, η εταιρεία αναπτύσσεται συνεχώς και αντιπροσωπεύει υψηλής ποιότητας λεωφορεία και πούλμαν σε όλους τους τομείς. Σήμερα, έχει εργατικό δυναμικό περίπου 10.000 και 13 θυγατρικές σε όλη την Ευρώπη.

Σχετικά με το τμήμα Daimler Buses

Το τμήμα λεωφορείων Daimler της Daimler Truck είναι υπεύθυνο για τα εμπορικά σήματα λεωφορείων, πούλμαν και σέρβις Mercedes-Benz, Setra, OMNIplus και BusStore. Η σειρά προϊόντων της Daimler Buses ποικίλλει από πούλμαν, υπεραστικά λεωφορεία, αστικά λεωφορεία και λεωφορεία ειδικής χρήσης έως σασί λεωφορείων. Εκτός από την παραγωγή και τις πωλήσεις νέων λεωφορείων καθώς και πούλμαν, η Daimler Buses διαθέτει επίσης ένα παγκόσμιο δίκτυο εξυπηρέτησης και προσφέρει ολοκληρωμένες υπηρεσίες που επικεντρώνονται γύρω από τα οχήματα σε μια αγορά μεταχειρισμένων λεωφορείων καθώς και πούλμαν.

Οι εγκαταστάσεις της Daimler Buses περιλαμβάνουν την Daimler Buses GmbH με πολυάριθμες θυγατρικές σε όλη την Ευρώπη, τη Daimler Buses Latin America στη Βραζιλία, τη Daimler Buses Mexico, την Daimler Coaches North America και την επιχείρηση λεωφορείων της Mercedes-Benz Türk A.Ş στην Τουρκία.